Scorpions party by greek scorpions fan club31.10.08

Mεγάλε είμαι μεγάλη αλλα αυτο είναι ασχετο…
Δικαιωμα του καθενος να κραζει οτι δεν γουσταρει…Και δικαιωμα του καθενος να παει μονο καπου για να κρινει και μετα να κραξει…δεν σας βρισανε μανες…χαλαρωστε…και αν μου βαζεις σαν επιχειρημα για την ποιοτητα του DVD ta ελληνικά charts μάλλον συμφωνεις μαζι μου…
Εκτος αν εχετα ανοιξει τοθρεντ για να λεμα ποσο πολυ γ…νε οι Scorpions…
α btw και για τοπερσινο παρτυ τα ιδια ειχα ακουσει απο αλλους που δεν ειχαν παει τυχαια ουτε για να κραξουν…
Γνωμες ειναι και η γνωμη μου ειναι οτι οι scorpions πλεον θα πρεπε να ζωγραφιζουν αν θελουν σωνει και καλα να ναι σχετικοι με τεχνη…Μπορείς να διαφωνείς οσο θελεις τζαμπα ειναι…Καλή συνεχεια στα παρτυ σας ωστοσο…Αμα γουσταρετε εσεις…αυτοεχει σημασία…:wink:

…εγω δεν καταλαβαινω,γιατι καποιος ασχολειται και παει καπου που δεν του αρεσει…αυτο ειναι η γραφικοτητα…
Γουσταρουμε οπως λες και αυτο μετραει…

Αμα γουσταρετε ρε φιλος γτ ασχολειστε με μενα που δε μ αρεσει το παρτυ???
Και στα μπουζουκια μπορει να τυχει να παω και δε θα μου αρεσει…ειμαι γραφική αν πω οτι δε μου αρεσε…?
Η διαφωνία είναι μητερα της δημοκρατιας …και η κριτικη…

και η αυτοκριτική θα προσέθετα…:wink:

Ότι και να λέτε…θα ξαναδείτε νομίζετε Party με καλεσμένο τον Uli Jon Roth, ε?Που στο Party είδαμε άτομα που δεν είχαν ξαναπατήσει ποτε!!!Και θέλουν να τη βγουν κι από πάνω!Ρε πάτε καλα???Για συνέλθετε λίγο…το αν ακούγονται οι Scorpions ή όχι το ξέρουμε…και από πόσο καιρό ήταν Sold Out οι συναυλίες στην Ελλάδα…αλλά και στο εξωτερικό…(βλέπε Strasbourg πριν 2 εβδομάδες για όσους ξέρουν και πήγαν!)…είναι σα να ερθουμε εμείς σε ένα party…όπως για παράδειγμα του Rocking…και να ζητήσουμε Μόνο Scorpions…τι να πω…πραγματικά λυπάμαι…γιατι λίγοι μόνο ξέρουν τι αγώνα έχουν κάνει τόσα χρόνια τα παιδιά για το Fan Club και τι τρέξιμο έχουν ρίξει…αλλά λίγοι είναι αυτοί που θα πούν το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ…

Oxi καθολου αγαπητη μου,ομως δεν καταλαβα…
1.Ηρθες,περιμενες κατι καλυτερο και δεν σου βγηκε η βραδια,δεν επαιζε ο dj καλα,δεν ειχε καλο ηχο,η τι τελος παντων
2.δεν ηρθες,οποτε τι ασολεισαι;:-k:-k:-k:-k:-k
3.Ηρθες να παρεις την τζιφρα και την εκανες;;;
Απ’οτι λες ομως δεν εισαι φαν,οποτε τι ασχολεισαι;;;
ΚΑι μενα ο τελευταιος των μεταλικα μου φανηκε πατατα,δεν μπηκα να την πω στα παιδια που τους αρεσε…ειχε νοημα;;;
Αυτο ειπα…ουτε οτι ηταν η ειναι το ιβεντ της χρονιας ουτε τιποτ’αλλο.
Ελπιζω να εγινα κατανοητος

Καλά είναι σοβαρή απάντηση αυτή!!! Δηλαδή τα παιδιά του rockin δέχονται να αρχίσουμε και εμείς το κράξιμο! Αν είναι δυνατόν δηλαδή! Να αρχίσουμε όλοι εδω μέσω και να μπαίνουμε σε θρεντς συγκροτημάτων που δεν ακούμε και να τους κράζουμε! Και γιατί να χαλαρώσω λοιπόν όταν μας κράζουν! ¶μα σε κράζουν εσένα είσαι χαλαρή? Έλεος πια!
Όσο για τα charts … όταν πιάνανε κορυφή οι Maiden είναι μια χαρά δείγμα ποιότητας, όταν πιάνουν κορυφή οι Scorpions δεν είναι! Τι να πω!
Και ναι γιαυτό ανοίξαμε αυτό το θρεντ για να λέμε πόσο γαμ@@@νε οι Scorpions Που είναι το πρόβλημα! Αν δεν γουστράρεις μην το διαβάζεις! Και αν η γνώμη σου είναι ότι οι Scorps πρέπει να ζωγραφίζουν πως θα ένιωθες αν σου έλεγα ότι η γνώμη μου για σένα είναι να πας να πλέξεις κανένα πουλόβερ! Δεν θα πρίζωνες?

ρε σκορπιονιστές πάλι τα ίδια…

μπαίνετε σε ένα φόρουμ που δεν είναι οι υπόλοιποι φανμπόηδες, σας ψέγουν (εσάς ή την μπάντα) για κάτι κ τσιτώνετε…

πρέπει να δεχθείτε ότι μιας κ το φόρουμ είναι ανοικτό σε όλους, μπορεί να μην ακούσετε κ τόσο καλά πράγματα για το σχήμα που αγαπάτε…

απλά την έχουμε κάνει σταλινική τη φάση : όποιος κάνει κριτική, είναι αντισκορπιονιστής…

ειρήνη ημίν !

Love is in the air :stuck_out_tongue:

Οκ λοιπόν πάλι εμείς φταίμε! Είσαι editor και moderator του site/forum. Συμφωνείς με τα λεγόμενα της Lunatic που λέει “Και δικαιωμα του καθενος να παει μονο καπου για να κρινει και μετα να κραξει…”? Αν συμφωνείς λοιπόν με αυτά που γράφει η κοπελιά (γιατί εμείς τα ακούμε πάντα και κανείς άλλος όσο και να μας προβοκάρει) να μπούμε λοιπόν και στα υπόλοιπα topic που μιλάνε για μπάντες που δεν γουστάρουμε και να αρχίσουμε να κράζουμε και εμείς! Σου φαίνεται λογικό? Αν όχι τότε πρέπει να κράξεις και τους υπόλοιπους και όχι μόνο εμάς! Γιατί φίλε μου μην νομίζει ότι ακούμε μόνο Scorpions. Είμαστε οι περισσότεροι και κάποιας ηλικίας και έχουμε μια αξιοσέβαστη δισκοθήκη (και όχι mp3!!!) και έχουμε παέι και σε εκατοντάδες συναυλίες! Πίστεψέ με όταν σου λέω ότι έχουμε ακούσει και ακούμε και άλλα πράγματα εκτός από Scorpions! Και μάλιστα πολλά από αυτά τα groups αρκετοί εδω μέσα δεν τα έχουν καν ακούσει ούτε σαν όνομα! Αν αρχίζουμε να κράζουμε ότι δεν μας αρέσει (δεν μιλάμε να κράξουμε μια μπάντα που γουστάραμε αλλά έβγαλε μάπα δίσκο, αλλά για συγκροτήματα που δεν ακούμε γενικά) θα δημιουργηθεί χάος!

Και άλλο κριτική και άλλο κακοήθεια και κράξιμο με ατάκες του στυλ “αυτά είναι μαλακίες”!

συμφωνώ με το “άλλο κριτική, άλλο κακοήθεια”

απλά επειδή είμαι στο φόρουμ από το 04, για κάποιο λόγο, οτιδήποτε κ να πει κάποιος για τους σκορπς που δεν είναι τουλάχιστον αποθεωτικό, γίνεται “κακοήθεια”…

Ok…guys …εγω αυτο που ξεκινησα να λεω ειναι οτι τονα χωνεστε σε στον Ρεντ Ραμ που δε γουσταρε ειναι παιδαριωδες …Καλα κανει τιο φαν κλαμπ και οργανωνει ολες τις δραστηριοτητες,γτ γουσταρει…Εμεις δε γουσταρουμε…Σε χωρο ελυθερων συζητησεων ειστε…διαφορετικα εισηγηθείτε να το κανετε με καρτα μελους το θρεντ και να κομπαζετε μεταξυ σας…Οσο ειναι φρι και οσο διατυπωνω την αποψη μου κομψα ,νομιζω,θα την γραφω…Δεν εχετε νοικιασει κανεναν χωρο…Αν δε σας κανει την προσπερνατε και αν τοσο πια σας ενοχλει ρηπορτ …φιλάκια

for the record

lunatic δεν θεωρώ ότι είπες κάτι που εμπίπτει σε οποιαδήποτε παραβίαση κανονισμών

Κοίταξε να δεις το να μην γουστάρεις κάτι είναι φυσιολογικό. Το να κάνεις κριτική είναι δεκτό! Το να κράζεις και να προβοκάρεις όμως είναι πολύ άσχημο. Τα παιδιά του fan club τα ξέρω όλα (αφού είμαι και από τα πρώτα μέλη που ξεκίνησε το κλαμπ) και γνωρίζω πολύ καλά ότι δεν έχουν πρόβλημα με την κριτική. Εμείς οι ίδιοι μάλιστα έχουμε βρεθεί στο στόχαστρο της μπάντας κριτικάροντας άσχημες κινήσεις της. Είναι άλλο λοιπόν να πεις ότι δεν μου άρεσε ο τάδε δίσκος γιαυτό και γιαυτό το λόγο και άλλο να πεις ότι είναι πεθαμένοι και να πάνε για ζωγραφική! Αυτή είναι η διαφορά. Και στα παρτυ έρχεται και κόσμος που δεν είναι στο κλαμπ. Και περνάει καλά. Αν τώρα έρθεις και δεν γουστάρεις μην ξαναέρθεις! Αυτό είπα και πριν και αυτό λες και εσύ! Όχι όμως να ξαναέρθεις και να κράζεις! Δηλαδή θα με καλέσεις στο σπίτι σου και μετά θα αρχίσω να σε κράζω επειδή πχ δεν μου άρεσε το φαί που έφτιαξές ή το κρασί που μου σέρβιρες? Δεν νομίζω να είμαι παράλογος σε αυτά που λέω! Και συμφωνώ να κάνεις κριτική για ότι γουστάρεις. Δημοκρατία έχουμε. Το θέμα είναι ότι αν αρχίζεις και κράζεις είναι λογικό να τα ακούσεις μετα! Δημοκρατία έχουμε και σε ότι ύφος κινηθείς στο ίδιο ύφος απάντηση θα λάβεις! Για να κρατηθεί λοιπόν ένα επίπεδο εδω μέσα τουλάχιστον η κριτική θα πρέπει να μην είναι κακόβουλη και το ύφος να μην είναι κοροιδευτικό! Και φυσικά να μην λέγονται ανακρίβειες. Γιατί είναι πολύ εύκολο να πετάξει κάτι κάποιος και να το αφήσει να αιωρείται (και ας είναι ψέμματα). Το θέμα είναι ότι για αυτή την μουσική τουλάχιστόν εγώ γνωρίζω αρκετά πράγματα και έχω ζήσει και άλλα τόσα (λόγω ηλικίας - και αυτό δεν το λέω λόγω υπεροψίας) και μπορώ να απαντήσω σε αρκετά πράγματα που δεν ισχύουν αλλά αφήνονται να αιωρούνται. Όταν εγώ δεν γνωρίζω κάτι δεν μιλάω και αν δεν έχω ακούσει κάτι δεν το κριτικάρω. :slight_smile:

Γιαυτό απάντησα πιο πάνω.

Συμφωνώ και εγώ ότι δεν είπε. Το θέμα είναι ότι μπορείς να κράξεις κάποιον με πολύ όμορφα λόγια και “μέσα στους κανόνες”. Δεν μου απάντησες όμως αν μπορώ και εγώ να μπω σε θρεντ μπάντας που δεν μπου αρέσει και να αρχίζω να βγάζω χολή? Και μην μου απαντήσεις ότι Δημοκρατία έχουμε ότι θέλουμε κάνουμε αρκεί να ακολουθούμε τους κανόνες. Γιατί πίστεψέ με μπορώ να κάνω στο πολύ χαλαρό ένα θρεντ μπουρ@#$έλο και να τσακωνόμαστε όλοι μαζί … και μάλιστα ακολουθόντας τους κανόνες! :slight_smile:

εντός κανόνων, κάνε ότι νομίζεις

Αυτά περί fan club και πάρτυ και κριτική σε αυτό, ότι είναι γραφικά κλπ από άτομα που ΔΕΝ έχουν έρθει στο πάρτι είναι γραφικότητες.
Δηλαδή να είμαστε λίγο λογικοί ε,ελεύθερο φόρουμ (γκουχ),μπορούμε να γράφουμε τις απόψεις μας αλλά κοιτάξτε πόσα θρεντ για δίσκους,συναυλίες και συγκροτήματα υπάρχουν.
Δε μου αρέσει το 90% αυτών και πάω στο καθένα και γράφω αυτό το πράγμα.
Εντός κανονισμών.
Να πα να γράψω για την τελευταία συναυλία TOOL ξέρω γω ένα κεταβατό,χωρίς να έχω πάει.
Πφ,3ο εδιτ.

Lunatic μου,δεν έκραξε κανείς τον Red Rum επειδή είπε ότι δεν του άρεσε το πάρτι.Ήρθε,πήρε την τζίφρα του και μετά κράζει.Ε,έρχεται ένας καλλιτέχνης,για όλους τους άλλους και όχι τους υπεύθυνους του fan club,και το κράζουμε αυτό?
Τέσπα,κουβέντα κάνουμε,πολεμικό κλίμα βλέπουν όσοι έβλεπαν και νέους παγκόσμιους να πούμε,οι scorpionιστές είναι lover boys,αγαπούληδες κλπ.
Και γουστάρουν και γούδι άλεν

Τι να πω!!! Κρίμα! Προτιμάτε να γίνεται δηλαδή χαμός! Εγώ πάντως δεν θα μπώ σε αυτή την λογική να κάτσω να τσακωθώ με άλλα άτομα για μπάντες που δεν με ενδιαφέρουν.

Και λοπως λένε και οι τεράστιοι Firehouse (τι συναυλιάρα είδαμε!!!)
'Cause I’m a lover not a fighter :smiley:

kambei αν αυτό καταλαβαίνεις, μας χωρίζει ένα χάος

τέσπα :αγάπη:

απλά αν είναι να κάνετε κ τα σκορπιονθέματα εδώ ένα παρακλάδι του fc σας, όπου θα μπαίνετε μόνο εσείς κ θα αλληλοθαυμάζεστε, λέγοντας παράλληλα μόνο πόσο υπερτεράστια μπάντα είναι οι σκορπιοί, ε ρε φίλος, δεν παίζει…

Ρε ποσες φορες θα το πω για να το καταλαβεις?:stuck_out_tongue:

Δεν πηρα καμια τζιφρα αφου ηρθα οταν ειχει ηδη φυγει ο Ροθ. Μ αρεσει ο Ροθ αλλα αμα ηθελα να παρω τζιφρα θα την ειχα παρει ηδη, δε θα περιμενα κανενα παρτυ. Καπιτο? :wink:

πως θα την είχες πάρει?:-k

γενικά,είναι σαν να λέω

“Δε μου άρεσε καθόλου το πάρτι του ρόκιν”

“Γιατί μωρέ αδερφέ μου?”

“Ε,δε μου αρέσει η ροκ,θεωρώ ότι έχει πεθάνει σα μουσική”