Scorpions party by greek scorpions fan club31.10.08

Aπλα αν θες να παρεις υπογραφη απο ενα καλλιτεχνη, περιμενεις μετα τη συναυλια.:wink:

Μάλιστα.Ε,ασχολίαστο

Γαμωτο, δεν το ξερα αυτο, θα περιμενα Μαλακασα μολις τελειωναν οι Γκανζ.:frowning:

Ναι,από τον Ροθ θα μπορούσες (ίσως) να πάρεις υπογραφή μετά το λάιβ, από τον Axl όχι.

δεν επιστρέφουμε τώρα όλοι ον τόπικ? Ευχαριστώ. Το ήξερα πως θα συμφωνήσετε

Καλά αυτό που ειπώθηκε για τις υπογραφές…τι να πώ…ασχολίαστο…αν μπορέσεις Red Rum και βρεθείς σε καμμία συναυλία του Plant ή του Page να σου δώσω και κανένα δικό μου cd να μου το υπογράψουν…

Modecristo δε θεωρώ ότι αυτό που είπες με τα παρακλάδια του fc θα μπορούσε να ισχύει …από τη στιγμή που έχουμε δικό μας site και forum δε θα έβλεπα το λόγο να θέλουμε να κάνουμε κάτι τέτοιο…μέλη το fan club έχει δόξα τω Θεώ…εμείς απλά χρησιμοποιούμε το site σας για να ενημερώσουμε και άλλους λιγότερο φανατικούς οπαδούς που θα ήθελαν να έρθουν ωστόσο στο party μας…κι αυτό φάνηκε, αφού είδαμε αρκετά νέα πρόσωπα…όπως και στο δικό μας site αναφέρουμε στο forum events τύπου το πρώτο party του rocking κλπ…δεν είμαστε εχθροί…όλοι αγαπάμε τη μουσική και λογικό είναι να έχουμε και διαφορετικά γούστα…αλλά κοινή αφετηρία έχουμε τη rock μουσική.Απλά θεωρώ πως αν θέλαμε να προωθήσουμε το fc μας…θα ανοίγαμε άλλα topic και δε θα μέναμε απλά σε μια ενημέρωση για το party…το οποίο θεωρήσαμε ιδιαίτερο γεγονός για όλους τους μουσικόφιλους…δε βλέπεις τον Uli και κάθε μέρα…

ωραία. Ας επιστρέψουμε τώρα ον τόπικ, γιατί βαριέμαι να διαγράφω πάλι διαλόγους μετά. Παρακαλώ τα επόμενα ποστς να αφορούν το θέμα μας.

Το ήξερα πως θα με καταλάβετε. Ευχαριστώ

Δεν γίνεται να είναι πάντα όλοι ευχαριστημένοι, ούτε να αρέσουν σε όλους τα ίδια πράγματα. Η ελευθερία του ενός αρχίζει εκεί που τελειώνει του άλλου.Δν υπάρχει λόγος για αψιμαχίες κ έμεσες προσωπικές προσβολές.
Ένα τελευταίο σχόλιο μιάς κ τώρα μπόρεσα να δώ το topic.
Το party κατα τη γνώμη μου ήταν απο τα καλύτερα (για εκείνους που τους αρέσει το θέμα) ο Roth κ η παρέα του αν κ κουρασμένοι μιας κ μόλις είχαν έρθει απο το ταξίδι ήταν πάρα πολύ καλή.
Πάντα τέτοια :wink:

Παντως αυτος διπλα σου δεν ειναι ο “resize”… [-X

:stuck_out_tongue:

Παρεπιπτοντως καποιοι γιουσερς καλυτερα να παιρνουν τηλεφωνα στην Τατιανα να ξεχαρμανιαζουν.

Λοιπον, δεν εχω σκοπο να κραξω ουτε καν για να συνεισφερω στον πανικο, απλα ειδα thread scorpions party και μπηκα.

Στο συγκεκριμενο μερος παω αρκετα συχνα, ετυχε να’χει και παρτακι που δεν ηξερα τι εστι καθως δεν ειμαι τρελη φαν των scorpions, πραμα που δε με χαλασε, θα πηγαινα ετσι κι αλλιως για μπυριτσα και θα ηταν και ο Roth ακομα καλυτερα. Αρα καμμια προκαταληψις.

Το θεμα ειναι οτι δεν περασα καλα και δεν θα το ξανακανα. Οι λογοι απλοι.

Η μουσικη οσον αφορα το playlist ηταν απολυτα προβλεψιμη, βαρετη και μονοτονη. Νταξει σκορπιονς παρτυ ειναι το ξερουμε οτι σκορπιονς θα ακουσουμε αλλα περιμενα οτι τα φαν κλαμπ θεωρουνται πιο ψαγμενα, θα βαλλουν και αλλα σχετικα ειδη, επιρροες, κατι αλλο βρε αδερφε. Τι να πω, δε ξερω, ισως υπερβολικες προσδοκιες απο μενα που δεν ανηκω και δεν ξερω πως λειτουργουν τα φαν κλαμπ? Μπορει, αλλα αληθεια ετσι διασκεδαζουν οι πωρωμενοι (με την καλη εννοια), ακουγοντας τα ιδια και τα ιδια?

Ο ηχος ηταν κακος. Δεν ξερω γιατι, σιγουρα δεν φταιει το μαγαζι μιας κι εχω παει πολλες φορες, αλλα μηπως επρεπε να κανετε κατι παραπανω απο μια απλη μεταφορα αρχειων απο ενα laptop? Ειλικρινα δεν ξερω και θα σας συνιστουσα να το ψαξετε για τα μελλοντικα σας events. Εντελως καλοπροαιρετο το σχολιο, οτι ακουσα λεω.

Θετικο το γεγονος οτι ηρθε ο Roth αν κι εγω δεν ειμαι τοσο υπερ των χαπενινγκς για φωτος και τζιφρες ( απο τον Roth τραβηξα μονο μια φωτο που ζητησε ενας φιλος). Απλα δεν τρελαινομαι γι αυτα ακομα κι αν ειμαι τρελα πωρωμενη με καποιον καλλιτεχνη. Σεβομαι βεβαια οτι για αλλους δεν ειναι ετσι οποτε αν οντως ετρεξε καποιος απο τους διοργανωτες και του βγηκε ο κwλος για να ερθει ο Roth και δεν ηταν απλα απο προσωπικη ευθυξια, ορεξη ή ακομα και επαγγελματική υποχρεωση του καλλιτεχνη τοτε παω πασο. Πραγματικα δε ξερω πως δουλευουν απο πισω αυτα οποτε το λεω για καλο αν οντως ετσι εγινε.

Οσο για τον κοσμο, ξερω γω, μου τη δινει το ποσο εμφανες κανουν στους γυρω οτι ανηκουν στο α ή β φαν κλαμπ π.χ. με τα βιντεο που τραβανε μες τη μουρη μου, την προωθηση του περιοδικου και γενικα την νοοτροπια. Μπορει ετσι να δουλευουν αυτα αλλα εμενα απλα μου τη δινει.

Νταξει, κι εγω εχω συγκροτηματα που γουσταρω τρελά αλλα με χαλαει το σκηνικο συστρατευσης των μελων ωστε να υπερασπιζονται μεχρι θανατου την αγαπημενη μπαντα απεναντι σε οποιονδηποτε πει κατι αρνητικο. Στο κατω κατω τα φαν κλαμπ υπαρχουν για να φχαριστιεστε, οποτε γιατι να χαλιεστε με το παραμικρο που θα πει καποιος? Τι να πω, μαλλον γιαυτο δεν ανηκω σε κανενα.

Για να τελειωνω (επιτελους) ηταν η 1η φορα και δεν θα το ξανακανα να βρεθω σε κατι παρομοιο. Δεν θελω να γινω ερειστικη για τιποτα (εκτος αν καποιος με παρεξηγησε οποτε περιμενω την οργη του!). Εξαλλου καποιος αλλος μπορει να περασε γαματα και απλα ειναι φυσικο και καθολου παραλογο να μη γινεται να ικανοποιουνται παντα ολοι. Επιτελους τελος! 8O8)

Αγαπητή Frau Blucher. Δεν είμαστε τίποτα κάφροι που όταν κάποιος βγαίνει να πει ότι δεν του αρέσουν οι Scorpions τον πετάμε στην πυρά. Δημοκρατία έχουμε και ο καθένας ακούει ότι γουστάρει. Δεν μπορεί όλοι να ακούμε τα ίδια. Και μάλιστα δεν πρέπει να κράζουμε τον άλλο για τις μουσικές επιλογές του όποιες και να είναι αυτές. Αν πεις αυτό που νομίζεις ήρεμα και ωραία και με επιχειρήματα θα λάβεις ανάλογη απάντηση και θα γίνεται μια ήρεμη και σωστή κουβέντα. Ο χαμός γίνεται γιατί μερικοί μπαίνουν και κράζουν απλά για να κράξουν. Λοιπόν ας έρθουμε τώρα και στο θέμα μας. Αυτό με το playlist το είπαν και άλλοι. Το θέμα είναι ότι το party είναι συγκεκριμένου fan club και η μουσική θα είναι συγκεκριμένη. Τα παιδία που έρχονται στα party μας έρχονται για να ακούσουν Scorpions. Πάντως είσαι άδικη που λες ότι δεν παίζει τίποτα άλλο. Και από τα προσωπικά του Roth και του Herman Rarebell παίζουμε, και Michael Schenker παίζουμε και γενικά ότι έχει σχέση με Scorpions. Και διασκευές από άλλα συγκροτήματα παίζουμε. Και ακυκλοφόρητα. Απλά δεν γίνεται να μπεί κατι που δεν έχει σχέση. Τότε αλλοιώνεται και ο σκοπός του party και του fan club. Πάντως κάθε σχόλιο και ιδέα καλοδεχούμενη. Όσο για τον ήχο δεν είναι δικό μας θέμα αφού τα παιδιά παίζουν από cd και όχι από laptop. Από εκεί και πέρα δεν είμαι τεχνικός και δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. :slight_smile:

Επίσης,αυτό το party ήταν αφιερωμένο στον Uli,για αυτό και τα περισσότερο κομμάτια ήταν από εκείνη την εποχή του group.
Σε όλα τα άλλα πάρτι ακούμε κομμάτια απ’το ευρύτερο φάσμα του hard rock και όχι αποκλειστικά scorpions.:wink: