Scorpions - Sting In The Tail

Και καλα live…αλλα Οκ.:p:p

ακούω το αλμπουμ ακόμα χωρίς να το βαριέμαι…Μπράβο στα γερόντια!!!

Και εμενα μου αρεσε πολυ ο δισκος, θα επανελθω καποια στιγμη με σχολια για ολα τα τραγουδια, γιατι τωρα λιωνω αλλα, να λιωσει και αυτο…

Σορρυ για το double post αλλα θελω να πω ενα πιο αναλυτικο σχολιο για τον δισκο μετα απο καιρο και πολυ λιωσιμο χωρις τον πρωτο ενθουσιασμο. Λοιπον για εμενα ειναι φοβερος δισκος και αυτο δεν αλλαξε με τον καιρο που περασε απο οταν τον πρωτοακουσα. Ο,τι καλυτερο εχουν βγαλει απο Love At First Sting και μετα… Καλυτερο απο ολα που ακολουθησαν σαν συνολο. Προσωπικα μου αρεσαν και τα 2 προηγουμενα και το Crazy World και το Face The Heat.

Αλλα το Sting In The Tail τα ξεπερναει κατα την γνωμη μου. Δυνατα ομορφα τραγουδια με καποια φυσικα να ξεχωριζουν. Και αυτα ειναι το δυνατο hard-rock Raised On Rock, το συναυλιακο Sting In The Tail, το εκπληκτικο The Good Die Young που ειναι και το αγαπημενο μου στον δισκο, το εκρηκτικο No Limit, η μπαλαντα Lorelei, το φανταστικο και ανεβαστικο (και αυτο που κοντραρετε με το The Good Die Young για το αγαπημενο μου στον δισκο) Turn You On, το συναισθηματικο SLY και το The Best Is Yet To Come που κλεινει τον δισκο. Το The Best Is Yet To Come αν και ειχε γραφτει πριν αποφασισουν να αποσυρθουν ειναι πολυ συγκινητικο και σε ανατριχιαζει. Πολυ ιδιαιτερο και ομορφο τραγουδι. Οσο αφορα τα υπολοιπα τραγουδια ειναι πιο μετρια με ωραια σημεια με πιο αδυναμο μακραν το Spirit Of Rock.

Η φωνη του Meine σε απιστευτα επιπεδα, σε κανει πραγματικα να απορεις πως ειναι δυνατο? Οι κιθαρες τρομερες σε ολα, τα ‘‘σπανε’’. Δυνατο και το rhuthm section, οπως και πολυ καλη η παραγωγη του δισκου. Νομιζω οτι οσοι περιμεναν κατι κακο ή μετριο διαψευσθηκαν και εδω εχουμε να κανουμε με δισκαρα.

Γενικα ο δισκος με φοβισε αρχικα μηπως δεν ηταν οσο καλος νομιζα και ηταν ο ενθουσιασμος της αρχης, αλλα τελικα το τελευταιο τσιμπημα ηταν δηλητηριωδες…