Scorpions - Sting In The Tail

Χαλαρά ότι καλύτερο έχουν γράψει από το 1993 και μετά… Κορυφαίες στιγμές μετά από 2-3 ακροάσεις τα

Raised on Rock
Rock Zone (φοβερό ριφ)
Turn you on (το θεωρώ απο τα καλύτερα του αλμπουμ)
Sly

Πολύ αξιοπρεπές άλμπουμ για τελευταίο, εξακολουθώ βέβαια κ αμφιβάλω για το αν θα σταματήσουν τώρα…

Θα το ακούω έως τελικής πτώσης…

εμενα πάντως σαν δίσκος δεν μου έκανε κούκου…
εδώ και χρονια έχουν να βγάλουν κάτι και να μου κάνει κούκου αλλα τέλος πάντων…
να ναι καλά τα παιδιά!!!

αν ήμουν scorpions θα το έκανα krautrock όπως τα 2 πρώτα…
έτσι για τι τιμή τον οπλων!!!
και σαν συμβολική κίνηση για την επιστροφή στης ρίζες :smiley:

ειναι ωραίο να ξυπνάς το πρωί και να σιγοτραγουδάς το turn you on… 8)

http://rocking.gr/review2863.php

Κωστή είσαι άμπαλος :smiley:

Μια χαρά η κριτική, στην αρχή ο δίσκος ενθουσιάζει κάπως και είναι λογικό αφού όλοι είμαστε κάπως “φορτισμένοι” με το γεγονός ότι δεν θα ξαναδούμε το εκπληκτικό λογότυπο των Σκορπιων σε νέο υλικό, αλλά κάπου στην πορεία τα πραγματικά καλά τραγούδια είναι μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού. Όχι ότι τα άλλα είναι κακά αλλά σίγουρα πιο μέτρια.

Διαφωνώ εντελώς. Προσωπικά βαριέμαι τα εναρκτήρια κομμάτια ενώ μ’ αρέσουν πολύ περισσότερο αυτά που ακολουθούν:p

Η κριτική πάνω κάτω καλά τα λέει, μόνη διαφωνία αυτό το σημείο.

Οι Scorpions υπήρξαν θεοί απο το Fly to the Rainbow εως το Taken by Force, ημίθεοι απο το Lovedrive μέχρι το Love at First Sting και απλοί θνητοί έκτοτε, με την απόδοση στα live τους βέβαια να εξακολουθεί να είναι πολύ καλή. Ο καινούργιος δίσκος συνεχίζει την πορεία των τελευταίων τους δουλειών, με μια νοσταλγική προσέγγιση απο πλευράς παραγωγής και συνθέσεων στα 80’ς αλλά μέχρι εκεί. Σε καμία περίπτωση αυτός ο δίσκος δεν θα μνημονεύεται και ουσιαστικά κουβεντιάζουμε για αυτόν επειδή δηλώθηκε πως είναι ο τελευταίος τους. Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να το παίξω πιουρίστας, ούτε αποκηρύσσω αυτό το μεγάλο συγκρότημα, αλλά απο το 1985, εδώ και 25 χρόνια συντηρούν το όνομα τους συναυλιακά, όπως βέβαια συμβαίνει με όλα σχεδόν τα δεινοσαυρικά group, με την έμπνευση τους να κυμαίνεται σε μέτρια επίπεδα.

Όταν λέω στην αρχή εννοώ στις πρώτες ακροάσεις, όχι στα πρώτα τραγούδια :wink:

Ε, ναι ρε παιδιά, ΟΚ γενικά καλός ο δίσκος.
Αξιοπρεπής βασικά.

5 κομμάτια μ’ άρεσαν αρκετά (κανένα δε με ξετρέλανε), άλλα 5 παίζουν μεταξύ ΟΚ-καλό-αδιάφορο, ενώ 2 ήταν ροκ για νηπιαγωγείο.

Θετικό πρόσημο, αλλά οι κάθε λογής αποθεώσεις είναι κάπως υπερβολικές.

αυτό που λέω είναι ότι το Sting in the Tail είναι πολύ καλύτερο από ότι έχουν γράψει μετά το Crazy World, δηλαδή:

Face the Heat
Pure Instict
Eye to Eye
Unbreakable
Humanity Hour 1

Εγώ λέω μετά το Savage Amusement, το Crazy World ήταν η αρχή της παρακμής:):!:

4 ευρω απο εφημεριδα και το ιδιο cd σε κεντρικο δισκαδικο 15 ευρω (!!!)#-o
Δεν παμε καλα…

Madman λογικό είναι… Οι καινούριοι δίσκοι τόσο κάνουν πανω-κατω, στο 15άρι. Άλλο που σου έκανε προσφορά η εφημερίδα με το λογότυπό της πάνω κ την τόση διαφήμιση για να καλύψει τη διαφορά καθώς κ τη συμφωνία με τη δισκογραφική :wink:

Και το Black Album το '95 5.000 δρχ(=15 euro) το πήρα. Χαλαρά…

Απλα μου κανει εντυπωση οτι ενας μεσαζωντας κοστιζει 11 ευρω παραπανω!

Γαμησε τα, ελεος…

ρε παιδια μην λεμε και οτι ναναι…

αυτο με τις εφημεριδες-περιοδικα παντα ετσι ειναι…
τι περιμενεις…?
να εχει 4 ευρο στο δισκοπωλειο…??

το ζητημα του μεσαζωντα ειναι καλο να συζητηθει με στοιχεια και αριθμους και οχι με την διαφορα εφημεριδας/δισκοπωλειου…

Toν φοβομουν τον τελευταιο δισκο ειναι η αληθεια αλλα οταν τον ακουσα μου φανηκε πολυ καλος…Καλυτερο απο οτι περιμενα.8)

Scorpions and Tarja Turunen - The good die young Live
Eξαιρετικο,και η tarjα επιβλητικη η παρουσια της.:thumbup:

Πω πω ένα playback :stuck_out_tongue:
Κομματάρα πάντως!