Scorpions - Sting In The Tail

το άκουσα . οι μπαλάντες δν με συγκίνησαν ιδιαίτερα . τα δυνατά τους τραγούδια ήταν ωραία και πιασάρικα . τώρα αν θα το ακούσω κ μετά από μερικούς μήνες … αμφιβάλλω. 2-3 τραγούδια ίσως … όχι όλο το cd όμως . θα κρατήσω τα λεφτά μ κ δν θα αγοράσω το σιντί προτιμώ να τους δω λαιβ.:slight_smile:

Lorelei και Die Young μπαλαντάρες. Στα @@ μου είναι είναι χιλιοπαιγμένες, μόνο οι Scorpions μπορούν να σου στραγγίξουν την καρδιά και να βγάλουν όλο της το συναίσθημα.

Ο δίσκος αξίζει παιδιά. Όχι και 10αρι, αλλά σίγουρα πάνω από το επίπεδο που περίμενε πολύς κόσμος.

Αγόρασα σήμερα τα “νέα της ρεάλ” με το κύκνειο άσμα των σκορπιών.
Είναι γνωστό ότι ο σκορπιός παιθαίνει με τσίμπημα στην ουρά,εξ ου και ο τίτλος.STINH IN THE TAIL
Συνοψίζοντας το αλμπουμ είναι αρκετά καλό,ούτε αριστούργημα,ούτε μετριότητα.είναι ένα 7,5/10 κατά τη γνώμη μου,ίσως το καλύτερο τους από το face the heat(1993)
track by track
RAISED ON ROCK
Kλασικό συναυλιακό κομμάτι ,με ωραίο ρεφραίν,θυμίζει πολύ το rock you like a huriccane
STING IN THE TAIL
Συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο με το προηγούμενο,ωραίο ριφάκι,εμπορικό,θυμίζει εποχή savage amusement kai crazy world,λίγο περίεργα τα φωνητικά
SLAVE ME
Κομμάτι δεκαετίας 80,ποζεράδικο,όχι τίποτα ιδιαίτερο
THE GOOD DIE YOUNG
Η πρώτη μπαλάντα του δίσκου,με τη συμμετοχή της Tarja,ίσως και το πρώτο σινγκλ
Πολλοί θα το θεωρήσουν το καλύτερο κομμάτι,εγώ δεν ξετρελάθhka
NO LIMIT
RIFFARA,θυμίζει bad boys running wild και blackout,από τα χεβι του αλμπουμ
ROCK ZONE
To πιο γκρούβι και δυνατό κομμάτι,to φαντάζομαι στις καλοκαιρινές συναυλίες
και αυτό 80ιλα.Θα τρελάνει τους μέταλλάδες
LORELEI
Mπαλάντα νούμερο 2 αξιοπρεπέστατη
TURN YOU ON
σε φόρμα οι φίλοι μας
LETS ROCK
Mοιάζει με zeppelin
SLY
Το when the smoke is going down,με λίγο από send me an angel.
ο Meine είναι συγκηνιτικός.Για μένα το καλύτερο τραγούδι.ωραίοι στίχοι
SPIRIT OF ROCK
Emporiko
THE BEST IS YET TO COME
Μπαλάντα 4,τραγούδι δήλωση

Το άκουσα, το ξανάκουσα και είμαι πλέον σίγουρος. Δε διεκδικεί δάφνες πρωτοτυπίας και δεν είναι και ο καλύτερος δίσκος τους (πώς θα μπορούσε άραγε;). Μέχρι εκεί τα “αρντηικά”. Είναι, όμως, εξαιρετικός. Δυνατός. Κλασικός Scorpions και μπράβο τους. Αντάξιο ενός τέλους με το κεφάλι ψηλά…

τελικα εμαθε κανεις ποσα φυλλα εδωσε χθες η real news με το cd;;

Δεν ξέρω πόσα έδωσε, αλλά το πώς κατάφεραν να έχουν ελαττωματικές κόπιες (μερικά cd δεν είχαν booklet) ήταν αξιοθαύμαστο. :lol:

με μια πρώτη ακρόαση είναι ικανοποιητικό. θα το ακούσω και άλλες φορές και θα επανέρθω…

Δεν είχα σκοπό να τον ακούσω.Πάνε χρόνια που έπαψαν να με ενθουσιάζουν οι Scorpions… Πήρε όμως ο πατέρας μου την Real News και κάπως έτσι βρέθηκε στα χέρια μου:p
Πάρα πολύ καλός δεν μου φάνηκε,ούτε καλύτερος/χειρότερος απ’όσο τον περίμενα… Αδιάφορο πάντως δεν τον λες. Είναι οι κλασσικοί Σκορπιοί στην τελευταία τους μουσική βολτά. Πέρα από τα Raised On Rock και Τhe Best Is Yet To Come δεν με ενθουσίασε κανένα άλλο κομμάτι… Όλα αυτά πάντα με την πρώτη αρκόαση.
Πάντως highlight του άλμπουμ πιστεύω πως είναι το εξώφυλλο:p

Δεν ξερω αν είμαι ο μόνος, αλλά αυτό το Τhe Best Is Yet To Come μου 'χει κάτσει κάπως περίεργα… Σαν να μας λένε, 'ντάξει καλά περάσαμε, αλλά τώρα που τελείωσε το παραμύθι θα 'μαστε καλύτερα… Τι να πεις:p

Χμ, μάλλον είμαι περίεργος που δε μου άρεσε,ε?
Ίσως επειδή είμαι οπαδός, να είμαι και πιο απαιτητικός… :-k

Μόλις είχα ένα deja-vu :stuck_out_tongue:

(τουλάχιστον αυτή τη φορά έχει κυκλοφορήσει ο δίσκος… :p)

Η αρχή στο σόλο του slave me μόνο σε μένα θυμίζει all along the watchtower by hendrix, intro solo?

Είπαμε καλό album αλλά να τηρήσουμε κ λίγο τις αναλογίες; :wink:

ουυυυυυυυ κακός στο ροκιν:ban: :stuck_out_tongue: αφού μου το θύμισε να μην το πω?:stuck_out_tongue:

δεν εισαι ο μονος:lol:

Και σε μενα το θυμιζει επισης, κανει μπαμ…:smiley:

:lol:

Εν τω μεταξύ, άσχετο, αλλά τώρα που τ’ανέφερες… Κοίταζα τις προάλλες άν έχω φάει κάνα report, κάναν πόντο… Κάτι ρε παιδί μου… Τίποτα δε βρήκα! Λέω “τί διάολο ρε φίλε τόσον καιρό τοοοοσο καλός είμαι πιά; Δεν μπορεί… Τόσες μ***κιες εχω πει ανά καιρούς” :stuck_out_tongue:

On topic: εντάξει πιθανώς να θυμίζει λίγο… έκοψαν λίγο από’δω, λίγο από’κει… Φώναξαν και την Tarja… Έφτιαξαν κ ένα “Sly” να ξεκινάει σαν το “Send me an angel” κ καναδυό ακόμα μπαλάντες να μοιάζουν με παλιότερες μπαλάντες… Γενικώς ό,τι μπορούσαν έκαναν! :stuck_out_tongue:

Α ΤΩΡΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΛΙΓΟ? :stuck_out_tongue: ουυυυ αντισκορπιονικός:p

σοβαρά τώρα…ε μια μπάντα 38 χρόνια είναι λογικό είναι κάποιες ιδέες να μοιάζουν ανακυκλωμένες…

Υ.Γ. αν θες πόντους ή κανά ρεπόρτ εδώ είμαστε:lol:…
…Μόλις κέρδισες έναν αντίπαλο:p
…Ψάξε να με βρεις στις σκιές…

Ναι εντάξει… Άν κ μου άρεσε ο δίσκος, προτιμώ να είμαι ρεαλιστής κ εγώ… :wink:

ΥΓ

"Challenge Accepted!

In the end, there can be only one…"

:lightsabre:

Πως γινεται σε αλλα τοπικ να τρωνε το θαψιμο της αρκουδας και εδω ο τελευταιος δισκος τους να παιρνει θετικες κριτικες δεν το καταλαβαινω… :-k

Τα περαιτερω μετα απο καμποσες ακομα ακροασεις. :slight_smile:

Αξιοπρεπής δίσκος. Μέχρι εκεί.