Scorpions - Sting In The Tail

Καλύτερο από ότι περίμενα… Αναμένονται και άλλες ακροάσεις, αλλά δεν είμαι καθόλου απογοητευμένος

απλά γαμάτο!!! το καλύτερο τελευταίο cd που εχω ακούσει μέχρι τώρα, είναι τέλειο από την αρχή μέχρι το τέλος!!!

ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΔΙΣΚΟΣ

Πρωτες εντυπωσεις αρκετα καλες απο το δισκο,ακουγεται φρεσκος,δυνατος,σολο πολυ καλα.Γενικως ο δισκος μεχρι στιγμης μου βγαζει θετικα πραγματα.=D>

Ωραίο το άλμπουμ. Βασικά είναι πολύ καλό για κλεισιμό καριέρας, κυρίως για αυτό θα μείνει πιστευω το Sting In The Tail στην ιστορία περισσότερο απο οτιδήποτε άλλο. Δύσκολα φαν των Scorpions θα μείνει απογοητευμένος.

ειναι σε επιπεδα unbreakable?

+1
το ακουσα ολο μια φορα και τωρα ακουω μερικα που ξεχωρισα…
δεν μου κολλησε κανενα track ομως!!θα δειξει…:stuck_out_tongue:

αφου αρεσει-και πολυ μαλιστα-σε εμενα που δεν τους πολυπαω,τοτε μιλαμε για παρα πολυ καλο δισκο

Καλύτερο απότι περίμενα τελικά, Μόλις τέλειωσε η δεύτερη ακρόαση και ναι μου αρέσει αρκετά. Ωραίος ήχος, πολύ φρέσκος, δυνατά κομμάτια, όμορφες μπαλάντες…όπως τους αξίζει.

μετα απο ακομη μια ακροαση σημερα μπορω ανετα να πω πως ναι, ειναι πολυ ωραιος δισκος…

ποτε δεν ειχα και μεγαλη επαφη με τους σκορπιους αλλα εδω εχουμε να κανουμε με πολυ καλο υλικο…
και δεν το περιμενα να πω την αληθεια…
θα ηθελα στιχους στο cd αλλα ok…
τα κομματια εχουν ωραιους στιχους

μπραβο …
ωραιο το τελευταιο τσιμπιμα… :slight_smile:

το πηρα για συναισθηματικους λογους, αλλα δεν περιμενα να βγαλουν τοσο καλο αλμπουμ. Ισως να ειχαν να δωσουν πολλα ακομα, ισως παλι να ειναι καλυτερα που αποχωρουν με ψηλα το κεφαλι…ποιος ξερει???

Τους στιχους δεν τους ειχε κανονικα ουτε στο humanity, δεν έχει σχεση το οτι ειναι απο εφημεριδα. Δεν το ακουσα ακομα, αλλα χαρηκα που λετε οτι ειναι καλος.

Καλύτερο απο HH1, ίσως και απο Unbreakable, αν και το σίγουρο είναι οτι κινείται στα ίδια υψηλά επίπεδα.

Πράγματι. Το bookletάκι είναι το κανονικό. Αυτό είναι σίγουρο! :wink:

Το πηρα και εγω και ειναι οντως αυθεντικο, λογικα ετσι θα ειναι το βιβλιαρακι και στην κανονικη εκδοση… Δεν το εχω ακουσει ακομα, οταν το ακουσω θα πω την γνωμη μου…

μετα απο τοσο κρα3ιμο που φαγανε τοσο καιρο τωρα ηρ8ε ο καιρος να μπουν τα πραγματα στην θεση τους …ακουστε το cd και υποκλιθείτε για τελευταια φορα στους σκορπιους .ολα τα συγκροτηματα ειχαν τα πανω και τα κατω τους και ειναι λογικο σε πορεια 38 χρονων …ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ CD ΔΥΝΑΤΑ ,ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ 8Α ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ 8 ΚΑΙ ΠΑΝΩ …

σιγα καλε…

και σε εμας αρεσε…
σε λιγο θα παρεις το σπαθι και θα αρχισουν οι “εκκαθαρισεις”…

Φοβερο cd !!!στην εκδοση αυτη ομως δεν εχει το bonus track ΤΗUNDER AND LIGHTNING !!!:-k:-k

Μέτριο, Lorelei, Sly και 2 ρόκερς καλά, αλλά, πολυ ανακύκλωση, σε ριφ και ιδέες. Για το τέλος, έπρεπε να σφιχτούν λίγο παραπάνω, ρε γμτ.

για μένα ξεχώρισε το raised on rock…μετά turn you on,the good die young και the best is yet to come k lorelei…α και sly καλό…όχι ότι τα άλλα ήταν μούφες…δισκάρα…τα πάντα όλα τι να λέμε τώρα:p άντε να ρθούν κ για κάνα live αθήνα…