Scorpions - Sting In The Tail

η εκδοση θα ειναι κανονικη οποτε τσιμπα την κατευθειαν!!

Metallicar είναι standar αυτό ε;

Ε θα έβρισκα ρε Dead μες στη μέρα, δεν εξαντλούνται τόοοσο εύκολα οι εφημερίδες μη νομίζεις… :wink:

μην κανεις το λαθος και το εχεις και για στανταρ…

κ στο club των σκορπιων το ελληνικο γραφει οτι ειναι το κανονικο,αυτοι λιγικα κατι θα ξερουν

Μόνο που συνήθως οι κυριακάτικες δεν κυκλοφορούν με το καινούργιο άλμπουμ των Scorpions ξέρεις. :wink:

Ε τελοσπαντων, στάνταρ δεν είναι τίποτα ως γνωστόν, απλά κ να μην το προλάβω δε θα σκάσω κιόλας… :slight_smile:

Edit: Τώρα π το ξανασκέφτομαι μπορεί να την πάρω κ από σήμερα το βράδυ καλου-κακου… Δίκιο έχετε παίδες! :wink:

ποστ με τιτλο DARK MIRROR…:stuck_out_tongue:

και καλα θα κανεις…
τον εχω ακουσει 3 φορες και ειναι σουπερ…:slight_smile:

Αντε αυριο λοιπον, λιγες ωρες εμειναν για να εχω στα χερια μου το τελευταιο αλμπουμ αυτου του ιστορικου συγκροτηματος… Για να δουμε τι θα ακουσουμε…

πολυ ωραιο το νεο αλμπουμ!!!γεματο ενεργεια,rock and roll διαθεση,εμπνευση,heavy κιθαρες,ωραια σολο!!!πραγματικα ενας ιδανικος δισκος για να κλεισει την καριερα του ενα τοσο μεγαλο συγκροτημα!!!
A sting in the tail indeed \m/

Το πήρα τελικά… Όντως πολύ ωραίος δίσκος με αιχμηρές κιθάρες από τη μια στα rock κομμάτια κ ωραίες πιασάρικες μπαλάντες από την άλλη… Farewell λοιπόν στους ιστορικότατους Σκορπιούς κ στην τεράστια καριέρα τους :thumbup:

Ο πρώτος δίσκος π πήρα ποτέ σε rock κατεύθυνση ήταν συλλογή Scorpions με μπαλάντες (πριν άκουγα jazz :p). Επίσης δε θα ξεχάσω ποτέ τί πόρωση είχα τότε π θα τους έβλεπα πρώτη φορά (Λυκαβηττός 2004) κ τις πολλαπλές ανατριχίλες κατά τη διάρκεια του live. Να 'στε καλά Σκορπιοί. Δε θα’ρθω κ στις τελευταίες σας επισκέψεις επί ελληνικού εδάφους αλλά το tribute μου το’κανα, σωστά; :wink:

Άντε λίγες ώρες, θα μπορούσα να το πάρω από κέντρο Πειραιά, αλλά θα μου το κρατήσουν το πρωί στο περίπτερο, οπότε κάνω λίγη υπομονή:):!:

λοιπον μολις το πηρα απο περιπτερο στο κεντρο, το cd ειναι ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟ οπως θα το αγοραζε κανεις απο δισκοπωλειο κ η μονη διαφορα ειναι οτι στο πισω μερος κατω απο το τελευταιο τραγουδι εχει το logo REALNEWS. για 4.25Ε αξιζει τα λεφτα του με το παραπανω. Αυτα. καλη ακροαση !

Ετσι, φτιαξε με…

Λοιπόν είναι σχεδόν κανονικότατο. Το βιβλιαράκι δεν έχει τους στίχους, παρά κάτι αποσπάσματα, αν κατάλαβα καλά και θα πρέπει να δούμε και την κυκλοφορία στα δισοπωλεία, πριν το κρίνουμε αυτό. Όσον αφορά το περιεχόμενο, είναι κάτι παραπάνω από μία χαρά. Αξιοπρεπέστατο. Είμαι στη δεύτερη ακρόαση και γουστάρω ο,τι ακούω…

Πολύ καλό.

Το πήρα, όντως αξίζει και παρααξίζει τα λευτά του:):!:
Άρχισαν οι εντατικές ακροάσεις…μέχρι τώρα στα επίπεδα του Unbreakable το ακούω:):!:

Mολις το πηρα και εγω…Περα απο το logo της εφημεριδας πισω μου φενεται αυθεντικο…Στιχους δεν εχει αλλα δεν το βλεπω παραξενο…Αρχιζει η ακροαση…8)

Πως σας φανηκε το 17ο και τελευταιο cd των scorpions?

Μέχρι τώρα είναι καλύτερο απ’ότι περίμενα, αλλά όσο νά’ναι είναι νωρίς ακόμα:):!:

Το The Good Die Young παίζει στο repeat αυτή τη στιγμή, αλλά ακόμα δεν μπορώ να εκφράσω γνώμη για όλο το δίσκο