Scorpions - Sting In The Tail

Ξενερα αν δεν εχει το booklet… Ειναι σιγουρο αυτο?

Οι κιθάρες δεν είναι λίγο ελαφριές?

Τι να σου πω δεν ξερω:-k μια φιλη μου παντως ειχε αγορασει την εφημεριδα με το cd (“7”) του Χατζηγιαννη και δεν υπηρχε booklet δλδ καμια σχεση με αυτο που κυκλοφορει στα δισκοπωλεια.Η μονη διαφορα ηταν οτι υπηρχε επιπλεον ενα νεο τραγουδι που δεν εχει κυκλοφορησει καπου αλλου επισημα.:stuck_out_tongue:

Καλα αλλο Χατζηγιαννης και αλλο Scorpions… Ο συγκεκριμενος μου ειναι πολυ αντιπαθης… Ασχετο αυτο, στο θεμα μας μακαρι να εχει και το booklet, να ειναι κανονικα η επισημη κυκλοφορια…

δυσκολο το βλεπω να εχει και το βιβλιαρακι…

μακαρι βεβαια…

Αυτό πάντως που δείχνει στην διαφήμηση μάλλον είναι η κανονική κυκλοφορία:):!:
Ότι έχω ακούσει πάντως, γιατί το μουσικό περιεχόμενο είναι συμαντικότερο απ΄την συσκευασία, αξίζει και με το παραπάνω:):!:

κ γω για κανονικη κυκλοφορια ξερω,λογικα θα το εχει παιδια!!

Μακαρι λοιπον. Αντε να δουμε, εγω δεν ακουω τιποτα μεχρι την Κυριακη… Εχω προσδοκιες για κατι καλο παντως…

Εγώ είμα πεπεισμένος ότι πρόκειται για κάτι καλό απ’ όσο έχω ακούσει… ακούστε κ αυτό όσοι προλάβετε πριν κατέβει…http://www.youtube.com/watch?v=FWsAg2Wtqas
Αν και είχε μεταδωθεί από έναν ραδιοφωνικό σταθμό στο νετ, νομίζω ήταν κομμένο…

Γιατί έχω ένα προαίσθημα, χωρίς να έχω ακούσει απολύτως τίποτα, ότι ο δίσκος θα είναι καλός;

Τον δισκο τον δινουν μαζι με μια εφημεριδα η κανω λαθος?:?

Ναι με την real news…

Μακάρι ! Τους αξίζει να πουν “αντίο” με έναν πραγματικά καλό δίσκο. Αν είναι στα επίπεδα του Unbreakable για μένα θα είναι ΟΚ.

Aφηστε τα προαισθηματα και μπειτε σε κανα site γιατι διερευσε. :stuck_out_tongue:

ακουω τον δισκο αλλα ταυτοχρονα παιζω και ποκερ και δεν μπορω να εχω αποψη…
αλλα το the good die young μου αρεσε πολυ…
ασε που ειναι και “ευκολακι”

αντε να δουμε…

edit… και το no limit ωραιο…

…λες…??

2ο edit… lorelei Ωραια μπαλαντα… και ωραιοι στιχοι…

παμε πολυ καλα…

[SIZE=“4”]“SOLIERS NEVER DIE THEY ONLY FADE AWAY”[/SIZE]

Καλός ο δίσκος?

Καλό ακούγεται μέχρι τώρα, το The Good Die Young ξεχωρίζει με την μία…

Μία φορά τον άκουσα μέχρι τώρα και μου φαίνεται καλός.Το The Goud Die Young πολύ ωραίο,και μου άρεσε και το Raised To Rock.

Ενθαρρυντικά όλα αυτά… Ακόμα δεν τον άκουσα. Πάντως όταν κάποιοι αγοράσετε τη real news πείτε άν είναι εύκολο άν έχει τελικά το bookletάκι μέσα μπας κ το πάρω κ εγώ… Ευχαριστώ! :slight_smile:

Ναι και πολύ που θα βρείς μετά real news αν περιμένεις πρωτα εντυπώσεις. :lol: