Και εγω μαλλον θα πω να μου κρατησει ο δικος μου μια, αλλιως θα ξυπνησω πολυ νωρις, για να προλαβω…
Ενταξει δεν θα γινει και χαμος χαλαρωσε…
καλα μην το λες…
εχεις παει κατα τις 1-2 να παρεις εφημεριδα την κυριακη…??
εχω σκυλοβρισει πολλες φορες που δεν βρηκα…
αναλογα και την περιοχη βεβαια…
Λεω κατα τις 10-10.30, πιστευω στα περισσοτερα περιπτερα θα βρεις, απλα δεν λεω να ξεσηκωθεις π.χ. απο τις 7.00 μην τυχον και δεν βρεις…
στις 10 ναι…
αλλα μερικοι επειδη εχει περασει σαβατο και εχουν ξεραθει αργα ειναι δυσκολο στις 10 να ειναι στο περιπτερο
Αυτο εννοω.8)
Σε ορισμένα κεντρικά σημεία του Πειραιά, ηλεκτρικός, και Αθήνα, ομόνια, είναι από Σαββάτο βράδυ κατά τις δέκα:):!:
Πάντως δεν έχω ακούσει τίποτα, απ’τον δίσκο και αναμένω ελπίζοντας σε ένα δυνατό φινάλε!
Αυτη την κυριακή κυκλοφορεί η εφημεριδα;
Κυριακή 14\3:wink: :!:
Ναι ρε, κατα τις 10.00 εννοουσα, απλα Κυριακη ξυπναω αργα και για να μην γινει καμμια στραβη θα μιλησω με τον περιπτερα να την κρατησει… Γιατι πολλες φορες δεν ξυπναω και 10 ξυπνητηρια να χτυπανε. Αυτο θα γινει μονο για Ελλαδα ή και για Γερμανια ξερω 'γω?
Για τα μάτια μας μόνο γίνεται:):!:
Κάτι υπήρχε στο youtube, αλλά κατέβηκε:):!:
υπαρχουν καποια στο youtube ακομα… λογικα σε λιγες μερες θα βγει κ ολο το album σε τορεντ
Η Real News, που χθες είχε 4.25, δεν γράφει τίποτα για την τιμή που θά’χει την Κυριακή μαζί με τον δίσκο…ελπίζω να μην την ανεβάσει:!:
Αυτά που υπάρχουν στο youtube, μια χαρά ακούγονται:):!:
ε δωρεάν λέει, λογικά θα είναι μέσα στο “πακέτο”
Αυτο ελειπε να το χρεωσει και παραπανω.[-X 4,25 θα εχει ηρεμειστε…
Καλα μην ειστε και σιγουροι, εγω παραπανω περιμενω να εχει γυρω στα 6 και βαλε… Αποψη μου ετσι…
Δεν είναι κακό!
Δεν νομιζω…οποιαδηποτε νεα ή οχι κυκλοφορια εχει βγαλει η συγκεκριμενη εφημεριδα παντα τετοια ηταν η τιμη, απο Παριο μεχρι Michael Jackson.
Απλα η διαφορα απο το αυθεντικο δισκο μαλλον θα ειναι οτι δεν θα εχει το booklet.
καλά εμένα αυτό το raised on rock με έχει πορώσει πολύ8) και μερικά απ’ τα δείγματα που άκουσα είναι καλά, πιστεύω ότι θα είναι πραγματικά δυνατός και ενδιαφέρων δίσκος… αν είναι κ καλή η ποιότητα του δίσκου -θα 'ναι η πρώτη φορά που θα αγοράσω δισκάκι απο εφημερίδα- θα γίνει χαμός:p