Scorpions - Sting In The Tail

:eek::eek::eek:

Wisely spoken.

και όχι μόνο…

Υπάρχουν δύο κομμάτια (sample) στο myspaceτων Scorpions απο το καινούργιο album τους. Raised to Rock και The Good Die Young

Καινουριο κομμάτι…
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=135462

Μπορω να πω απλα αμουσος η κουφος, διαλεξε και παρε.

ενταξει διαλεξα

Συμπαθητικο κομματι.

Ο δίσκος θα κυκλοφορίσει με την Real News, την Κυριακή 14 Μάρτη8O8O8O8O, έτσι λέει το Metal Hammer στο site του:):!:

#-o:lol::lol: αφου δεν θα κυκλοφορησει με την espresso πάλι καλά…

Από μικρός άκουγε Σκόρπιονς…

Ντάξει, όσο και να θες να μην γελάσεις, ε δε μπαίζει!!! :lol::lol::lol::lol:

Παίζει να βγουν και σε παραθυρο απεναντι απο τον Τραγκα σε δελτιο των 8…

To ξεχωριστό του πράγματος έχει να κανεις πως η κυκλοφορία μεσω της εφημερίδας θα είναι νωρίτερα απο την κανονική κυκλοφορία του άλμπουμ και θα ισχυει μόνο για Ελλαδα (συμφωνα με το hammer πάντα). Κουλό μου φαίνεται πάντως.

Αυτό είναι μάλλον το κάτι ξεχωριστό που θα κάνουν για τους Έλληνες φανς, σύμφωνα μετα λεγόμενα του Μάθιας Τζαμπς:):!:
ΥΓ. Δεν τη βρίσκω κακή την κίνηση, η πρίνιουμ δισκογραφία, αυτή των περιπτέρων δηλαδή, είναι ίσως η μόνη λύση για ανάσταση της δισκογραφίας!

Ξεχωριστο για τους Ελληνες φανς?? Μπαααα, τριχες μου ακουγεται αυτο.

Ακολουθειται μια πρακτικη που ξεκινησε πριν απο καμμια 3ετια απο Βρεταννικες εφημεριδες στις οποιες πρωτοκυκλοφορουσε καποιο αλμπουμ (πχ. Prince).

Θα τους εσκασαν το παραδακι, αυτοι θα “πουλησουν”(γιατι μιλαμε για εμμεση πωληση) μερικες χιλιαδες αλμπουμ σε εποχη που οι αγορα δισκων εχει παει περιπατο και η Real News θα ξεπουλησει.

Kαι μια βδομαδα νωριτερα απο τον υπολοιπο κοσμο???
Niiiiice. 8)

Αν και μου φαινεται λιγο κουλη και ασυνηθιστη η κινηση αυτη, γιατι οχι? Ισως οντως αυτη ειναι μια λυση για την κριση που περναει η δισκογραφια και ειναι καλο το οτι θα κυκλοφορησει νωριτερα απο οτι θα κυκλοφορησει κανονικα το αλμπουμ… Για να δουμε…

και τι μας χαλάει να κυκλοφορήσει με τη Realnews ή με το ριζοσπάστη??

ΥΣ Πάλι πουλήθηκαν οι Scorpions… :p:p:p

samples απο το sting in the tail

αραγε σε τι τιμη θα ειναι με την εφημεριδα… :-k

οπως ειναι ολες οι εφημεριδες της κυριακης με τις προσφορες 4 ευρω δλδ :roll: (πλην απο το Θεμα που εχει 4.25:lol:)

Άμα δεν έχει και Μπομπ Σφουγκαράκη δεν αγοράζω:p:!:
Πέρα απ’την πλάκα έχω είδη πει στον περιπτερά να μου κρατήσει μία:):!: