εν ταχει κ επανερχομαι, αρκετα ικανοποιητικη η εμφανιση τους…
Ο Morten Harket ήταν τραγουδιστής των AHA
Είναι πολύ διάσημος αλλά όχι metal τραγουδιστής
Αν έχεις ακούσει το the sun always shines on tv η το take on me αυτός τα τραγουδάει.
Καλημέρα
καλησπέρα στην παρέα σας, ελπίζω να ποστάρω στο σωστό μέρος
πουλάω 2 εισιτήρια για την συναυλία των scorpions, για το σαββατο 14/09
τα εισιτήρια βρίσκονται αιγάλεω και ο λόγος που τα πουλάω είναι χωρισμός και θα είμαι εκτος αθηνων από παρασκευή βράδυ
σας ευχαριστώ εκ των προτέρων, καλή συνέχεια και όσοι πάτε να το ευχαριστηθείτε
[B][COLOR=“Red”]Τα εισιτήρια πουλήθηκαν, σας ευχαριστώ όσους επικοινωνήσατε[/COLOR][/B]
[B]“Πέτυχαν μείωση ενοικίου στο διαμέρισμα τους στα Πατήσια οι Scorpions”[/B]
Ξεκαρδιστήκαμε!!!
Υπάρχουν λίγα διαθέσιμα εισιτήρια στα Public… (Για το Σάββατο!!!)
Κλαίω.
Διαβάζω ότι υπήρχαν αποχωρήσεις πριν το πέρας της συναυλίας χθες, ισχύει;
ισα ισα, οσοι νομισαν οτι τελειωσε η συναυλία πριν το encore εκατσαν ορθιοι σε διαδρομους για να δουν κ τα υπολοιπα τραγουδια…
Παμε να πω και εγω την αποψη μου για την χθεσινη βραδια. Η συναυλια ηταν πολυ καλη αλλα οπως το περιμενα με “χαλασε” το unplugged, μου ελειπαν παρα πολυ οι ηλεκτρικες κιθαρες. Ειδικα σε καποια τραγουδια τις ακουγα στο μυαλο μου. Ο κοσμος σχεδον γεμισε το χωρο του Λυκαβηττου και το κοινο ηταν πολυ ετεροκλητο, απο μεταλλαδες και ροκαδες, μεχρι μεγαλυτερους σε ηλικια ανθρωπους, οικογενειες, παιδακια, κλαρινογαμπρους, “σκυλια” και ο,τι αλλο θες. Λιγοι φανηκαν να γνωριζουν μεγαλη γκαμα των κομματιων της μπαντας, αλλα στα πιο γνωστα hits εγινε το σχετικο τζερτζελο…
Τα σκηνικα με τους κιωνες και το backdrop με απεικονισεις οπως στα μελανομορφα αγγεια ηταν καπως περιεργα και ασυνηθιστα, αλλα και πολυ ιδιαιτερα, φανταζομαι οτι θα ειναι κατι πολυ ξεχωριστο να τα βλεπουν οι ξενοι οπαδοι των Σκορπιων στο dvd. Οι ενορχηστρωσεις στα περισσοτερα κομματια ηταν αρκετα επιτυχημενες, αλλα οπως ειπα και στην αρχη μου ελειπαν αφανταστα οι ηλεκτρικες κιθαρες, το μπασο, τα ντραμς, μου ελειπε να ακουω τα κομματια οπως τα εχω αγαπησει. Το setlist ειχε πολλες εκπληξεις οπως το Speedy’s Coming και το Pictured Life που τα ακουσα πρωτη φορα live απο την μπαντα, το Can’t Live Without You που ειχαν να το παιξουν απο το 1991 και το Passion Rules The Game που ειχαν να το παιξουν απο το 1988. Για πρωτη φορα στην ιστορια της μπαντας παιχτηκαν τα Born To Touch Your Feelings, When You Came Into My Life και Where The River Flows. Ειχαμε και 5 νεα κομματια απο τα οποια μου φανηκε πιο ενδιαφερον το Dancing With The Moonlight και φυσικα τα κλασικα και αγαπημενα In Trance (2 φορες κιολας λογω προβληματος με τα φωτα, δεν με χαλασε καθολου), Send Me An Angel, Rock You Like A Hurricane, Blackout, Still Loving You, Big City Nights, Wind Of Change, No One Like You, When The Smoke Is Going Down. Εκπληξη ηταν και το Hit Between The Eyes που παιζοταν αρκετα παλιοτερα και τελος το Sting In The Tail εκπροσωπησαν το ομωνυμο κομματι και το φοβερο The Best Is Yet To Come. Φανταζομαι αυτο το setlist σε κανονικη και οχι unplugged συναυλια και τρελαινομαι…
Η αποδοση της μπαντας και ολων των μουσικων που τους συνοδευαν στην σκηνη ηταν πολυ καλη και επαγγελματικη, αλλα ο M.V.P. της βραδιας ηταν αναμφισβητητα ο Klaus Meine του οποιου η φωνη ηταν [B][SIZE=“4”]ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ[/SIZE][/B] και δεν μπορουσες να πιστεψεις οτι αυτος ο ανθρωπος ειναι 65 χρονων. Πραγματικα του αξιζει τεραστιος σεβασμος, μιλαμε ο ανθρωπος δεν υπηρχε… Και οι guest τραγουδιστες ηταν πολυ καλοι και ξεχωρισε η κοπελα που τραγουδησε με τον Kalus το In Trance.
Ειχε πολυ πλακα που οταν η μπαντα και ολοι οι μουσικοι αποχωρησαν πριν το encore πολυς κοσμος φανερα αμυητος σε συναυλιες πηγε να φυγει και μετα ξαναγυρναγαν πισω…
Γενικα ηταν μια ιδιαιτερη συναυλια απο μια τεραστια μπαντα που επαιξε λιγο λιγοτερο απο 2,5 ωρες. Απλα δεν μπορω να σταματησω να σκεφτομαι ποσο θα ηθελα συναυλια που να μην ειναι unplugged και dvd απο τον ιδιο χωρο…
στο live το ακουστικο στην Πορτογαλια , εκαναν φανταστικες ενορχηστρωσεις ,θεωρω οτι υπερειχε απο αυτο της Αθηνας τοσο στην ενορχηστρωση ,οσο και στα φωνητικα .
Βεβαια το δειγμα δεν ειναι συγκρισιμο ακομα , αφου αλλο να εχεις ενα ετοιμο dvd (που μπορουν να γινουν διαφορα μαγειρεματα ) και αλλο ενα video απο καμερα στο youtube
μια ιδεα των εκληκτικων ενορχηστρωσεων της Πορτογαλιας (και βεβαια να μην ξεχασουμε τον ‘αγγελο’ που επαιζε cello …ειχα καποιες ελπιδες οτι θα την ειχαν μαζι αλλα ματαια … )
στην συναυλια της Αθηνας οπως ειπα εχω 2 παρατηρησεις
- τα strings δεν τα ακουγα οσο ηθελα με αποτελεσμα να υπερτερουν οι ακουστικες κιθαρες -μαντολινα και τα τιαυτα .
- παροτι ο Meine μιλησε για εκπληκτικα φωνητικα που κανει η μπαντα του , που κανεις δεν αμφιβαλει οτι θα ηταν μουσικοι αστερια , σε ορισμενα σημεια τα βρηκα ανεπαρκη
ενα παραδειγμα παρακατω ,στο 0,49 το here i am , το λεει το κοινο ,οπως θα το ανεμενε η μπαντα αλλα η απαντηση γινεται με μια φωνη ,πραγμα αταιριαστο κατα την γνωμη μου . Σε αυτα βεβαια ολα ειναι υποκειμενικα και σιγουρα αυτοι ξερουν καλυτερα …
Αλλη μια λεπτομερεια ειναι σε καποια σημεια η lead ακουστικη κιθαρα ηταν πολυ ψηλα λες και ηταν τελειως εξω απο την υπολοιπη μουσικη
Κατι ακομα , το in trance οπως γραψαμε ,το ειπαν 2 φορες ,λογω βλαβης των φωτιστικων . Νομιζω αυτο ηταν μεγαλη ‘τυχη’ γιατι την πρωτη φορα η πολυ καλη κατα τα αλα quest τραγουδιστρια εκανε ενα ψιλο-λαθακι , ενω την δευτερη φορα ηταν πολυ πιο ‘αερατη’ .
Και βεβαια απο ολους τους quest ξεχωρισε ο τραγουδιστης των AHA τον οποιο και δεν καταλαβα ,μου αρεσε ομως παρα πολυ η φωνη του στο κομματι ντουετο με τον Meine .
Πηγα εχτες, ολα καλα και ωραια…αλλα , οκ θα γινει το dvd και ολα πρεπει να ειναι perfect(?)… Δηλαδη τελειωνει η συναυλια και βγαινει ο Klaus Meine και μας λεει οτι του ειπαν απο την παραγωγη οτι πρεπει να παιχτουν ξανα 2 τραγουδια γιατι υπηρχε ενα μικρο θεματακι…Ωσπου να τα πει ολα αυτα, οι περισσοτεροι ειχαν σηκωθει απο τις θεσεις τους και ηταν προς την εξοδο…Με αποτελεσμα , τα τραγουδια να παιχτουν οπως θα θελουν, αλλα στο DVD τι θα δειχνει; τον κοσμο να αποχωρει; Εξαλλου αλλη αισθηση εχει να τα ακους στην ροη της συναυλιας, και αλλο να παιχτουν γιατι πρεπει να παιχτουν ξανα…
Και παλι εχτες το γεμισαν και ολα καλα, 9 αρχισαν γυρω στις 11:30 και λιγο αργοτερα τελειωσαν…
thanks στην παρεα ταξιτζιδων που ειχαν μια μικρη TV και ειδα και το τελος του μπασκετ:p:)
Ειδα το βιντεακι…συναυλια καθιστοι???
σαν θερινο σινεμα ειναι
με τα pop corn , τις μπιρες, καποιος μαλιστα ετρωγε και σουβλακι:p …Στα hits ολοι σηκωνοντουσαν επανω, και οταν τελειωνε το τραγουδι ακουγονταν μια φωνη…αντε καθηστε για να βλεπουμε:p
…και αυριο εκει θα είμαι…
Ανετα με την επεξεργασία κρατάν τον ήχο και την εικόνα τον scorpions απο μια εκτέλεση και δείχνουν το κοινό απο την άλλη εκτέλεση του τραγουδιού…που το περίεργο…;
Εδώ θα δείξουν τις καλύτερες εκτελέσεις απο τις 3 συναυλίες…εννοείτε οτι θα γίνει μεγάλη επεξεργασία.
Θα γινει μαγνητοσκοπηση και το Σαββατο; Γιατι στο Greek Scorpions Fan Club μου φανηκε οτι ειδα οτι το Σαββατο δεν θα γινει ( εαν κανω λαθος μην βαρατε:))
Νομιζω οτι και την Τεταρτη ειπε ο Meine οτι θα μαγνητοσκοπηθουν και οι 3 συναυλιες και εξ αρχης αυτο ηξερα. Κουλο παντως αυτο που ειπε ο gore οτι εγινε χτες. Γιατι να ξαναπαιξουν τα τραγουδια στο τελος, μπορουσαν να παρουν τις εκτελεσεις απο τις αλλες μερες. Και η παραγωγη στο τελος καταλαβε οτι υπηρχε προβλημα με τα συγκεκριμενα τραγουδια?
Οχι η παραγωγη το ειχει πει λιγο πριν βγουνε οι Scorpions, οτι μην φυγετε ενδεχεται να παιχτουν ενα ή 2 κομματια ακομα.Ο κοσμος το ηξερε επομενως πριν την εναρξη της συναυλιας.