EΤΣΙ!! ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΡΠΙΟΝΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ!! ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΤΡΟΥ,ΦΙΛΕ!!! ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΓΕΡΟΥΣ!!
Και βέβαια ,έχεις δίκιο που λες ότι όλη η Ελλάδα θα πάει αναγκαστικά γιατι σύμφωνα με το νόμο που ψηφίστηκε πρόσφατα(σορυ,δε θυμαμαι αριθμό) :[B][I]’’ Καθε Έλληνας πολίτης υποχρεούται από το νόμο να δίνει το παρών στις συναυλίες του γερμανικού(με ελληνική υπηκοότητα) ροκ συγκροτήματος ‘‘Σκορπιονς’’.Όποιος δεν υπακούει ,θα καταδικάζεται σε 150 ώρες κοινωφελούς εργασίας σε σκυλάδικα.’’[/I][/B]
Τωρα που τελειωσε και μπορουμε να πουμε 2-3 πραγματα με ηρεμια:)
Εστω οτι ερχονταν ενα αλλο συγκροτημα που να ελεγε τα ιδια με το concept , special guest κτλ κτλ και βλεπεις οτι μετα απο 3 συναυλιες :
special guest= λιγα πραγματα , σε σχεση με αυτα που φανταζομασταν
τραγουδια= 3 μερες τα ιδια ( δεν το εχω ψαξει καλα, αλλα κατα 99% τα ιδια δεν ηταν
αποδοση= αρκετα καλη…
Για να προλαβω καποιους , πηγα μια μερα και περασα και καλα…ουτε τα γραφω για να πω κατι κακο για τους scorpions , ουτε για τους οπαδους τους,
Απλα για ενα αλλο group τι θα λεγαμε:-k
Προφανως το αλλο group θα ειναι απο αυτα που απευθυνονται σε πιο “ειδικο” κοινο. Κακα τα ψεματα,οι Scorpions ειναι ενα συγκροτημα το οποιο λιγο-πολυ,ολοι ακουνε ανεξαρτητα απο τι μουσικη τους αρεσει(απο Trve Metalheads μεχρι σκυλαδες).
Το αλλο group θα μαζευε λιγοτερο κοσμο,αλλα αυτο δεν θα επηρεαζε την ατμοσφερα της συναυλιας. Καλυτερα λιγοι και να περνανε καλα,παρα μια λαοθαλασσα που κοιμαται.:!: Εδω βεβαια,μπορει να μην γινοταν λογος καν για DVD…
μεταξυ μας κ εγω χαλαστηκα με το οτι Τεταρτη κ Σαββατο επαιξαν ακριβώς το ίδιο set list. Επίσης Σαββατο θα μπορούσαν να βγουν για ενα encore… όμως η φωνή του Meine στα 65 ειναι συγκλονιστική, όπως και οι αποδώσεις των πιο πολλών κομματιών.
Πηγα βραχακια το Σαββατο, ειχα πολλα χρονια να παω. Ιδιο setlist με της Τεταρτης που ημουν μεσα αλλα μακραν ανωτερος ο κοσμος. Πιο εκδηλωτικοι, αναψαν και 2 καπνογονα, ακυρο με την ολη unplugged φαση παντως. Αλλα ειχε παλμο ο κοσμος ρε παιδι μου, την Τεταρτη ηταν πολυ πιο χλιαρες οι αντιδρασεις. Υπηρχαν και ορθιοι μπροστα απο τη σκηνη εκει που την Τεταρτη ειχαν τοποθετησει καρεκλες. Νομιζω πως δεν μαγνητοσκοπηθηκε αυτο το show γιατι δεν ειδα τις καμερες που ειχε την Τεταρτη αλλα επειδη ημουν βραχακια δεν μπορω να ειμαι και σιγουρος. Αρα και στις 3 συναυλιες επαιξαν ακριβως τα ιδια με εξαιρεση την Πεμπτη που προσθεσαν και το Holiday που δεν παιχτηκε τις αλλες μερες. Καλες συναυλιες, ωραια περασα, αλλα μου ελειψαν απιστευτα οι ηλεκτρικες κιθαρες, ηταν κατι το διαφορετικο βεβαια αλλα τωρα τους περιμενουμε οταν ξαναρθουν σε κανα Καραϊσκακη με ηλεκτρικες κιθαρες και το κλασικο τους show.
Εγω απο τα καινουρια αυτο που ξεχωρισα ηταν το Dancing With The Moonlight. Για καινουριο δισκο δεν ξερω αλλα οτι θα μας ξαναρθουν για συναυλια ειναι σιγουρο.
δεν λέω καλά ηταν αλλα όταν έρθουν οι θεοί http://www.youtube.com/watch?v=8T2YsyTucJA με ακουστικά όργανα και ορχήστρα απο τηγάνια και κατσαρόλες θα γίνει χαμός .
ο RATOS83 θα πουλάει ξεπλυμένα μπλουζάκια στον λυκαβηττό απο τους βλάκ μέταλ θεούς του.
επίσης πωλείται συλλεκτικό μπλουζάκι necromantia που το φόραγα μικρός λίγο 3εχυλομένο μπροστά γιατι πίνω πολλές μπύρες!!(είμαι άντρακλας)
ratos83 has 0 positive trade/sell reviews, more info click here.
About
Tell us about yourself: D-BEAT THRASHCORE
\What’s your reason for joining tshirtslayer?:
FOR TRADE ITEMS
Do you goto any festivals or shows?: NO
Favourite album ?: RATOS DE PORAO-BRAZIL
Which bands are you into?: no
How did you find out about TShirtSlayer? : FRIENDS
ξέχασα να αναφέρω ότι στις 11 καθόταν δίπλα μου Μεξικάνα φοιτήτρια που είχε έρθει απο το Λονδίνο όπου σπουδάζει για τη συναυλία, μαζί με τον πατέρα της που είχε έρθει από το Μεξικό (!!!) για τη συναυλία…
respect