Κριτική συναυλίας Scorpions-whitesnake

επιμένω,στο σωστό μέρος αυτή τη φορά,ότι εκφράσεις τύπου “οι τάδε έσβησαν τους τάδε” είναι απαράδεκτες για κριτική που διαβάζει ο κόσμος,κι όχι βέβαια για οτιδήποτε μέσα στο forum όπου όλα είναι πιο χαλαρά…
δεν έχω κανένα πρόβλημα,για όνομα του θεού σε μη αντικειμενικά σχόλια όπως “οι τάδε με κέρδισαν πιο πολύ”…
σας διαβάσουν 5 άτομα παραπάνω,ας μην εκμεταλλεύστε(άθελά σας θέλω να πιστεύω) την εξουσία που έχετε… :wink:

ΟΧΙ ΑΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

:smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Ρε σύ δεν βάζεις μυαλό με τπτ :lol:

Κατ’αρχάς η κριτική της συναυλίας βρίσκεται εδώ : http://www.rocking.gr/article2970.php

Rudolf πραγματικά δεν ξέρω ούτε τι προσπαθείς να πετύχεις, ούτε τι θέλεις από εμάς. Να σου ζητήσουμε συγνώμη ; Δεν το αναλύσαμε διεξοδικότατα το θέμα στο άλλο τόπικ ? Τι άλλο να πούμε εδώ ? Το έχουμε κουράσει το θέμα. Πάρα πολύ.

Cozy απάντησε (πάλι τα ίδια) αν έχεις κουράγιο και κλείδωσέ το μετά. Έλεος ρε συ rudolf. Και το flamming έχει τα όριά του !

Johnny Walker keep walking…

Rudolf, καταλαβαίνω την ένστασή σου, όμως το ότι το κείμενο ανέβηκε-αλλά και παραμένει ως έχει, σημαίνει πως κατά την άποψή μας συμβαδίζει με το ύφος του site. Συνεπώς εμείς (ο αρχισυντάκτης, η συντακτική ομάδα, κι εγώ) πιστεύουμε πως τέτοιες εκφράσεις δεν είναι απαράδεκτες.
Και εννοείται πως δεν εκμεταλλευόμαστε καμία εξουσία. Εκμεταλλεύεσαι κάτι για κάποιο σκοπό. Στο κείμενο δεν υπάρχει κανένας σκοπός. Είναι απλά μία κριτική για τη συναυλία. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο.
Έχω ήδη απαντήσει στο θέμα διεξοδικά, παραπάνω από μία φορά στο ανάλογο topic της συναυλίας, δε βρίσκω το λόγο να επαναλαμβάνουμε τα ίδια πράγματα.
Ελπίζω να τελειώσαμε!

μ’αρέσει που λες τι θέλω να πετύχω…τι να θέλω να πετύχω ρε σεις?έχω κάποιο σκοτεινό σκοπό μήπως?απλά το έβαλα στη σωστή θέση,του forum,δεν ανέφερα κάτι καινούριο και ούτε έδωσα συνέχεια…