Τέλος για τους scorpions

Μάλλον δε θες να τα εννοεί! :stuck_out_tongue:

Εντάξει κι εγώ μαζί του, σωστά αυτά που λέει. Απλά εφαρμόζω και το δόγμα “αν ένα ιστορικό συγκρότημα που θέλει να την κάνει δεν το έχω δει live, να κάτσει στ’ αυγά του μέχρι να το δω και μετά ας κάνει ό,τι γουστάρει”. Η μόνη εξαίρεση είναι οι Priest που τους έχω δει 2 φορές αλλά για την ώρα απαγορεύεται να διαλυθούν. Γιατί; ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ :!:

Προφανώς και δεν είμαι αντικειμενικός χαμούρες, μου το ζήτησε κανείς;

My, oh my…

http://www.youtube.com/watch?v=BTnT3DfQyrw

οξο ρε κομπλεξικα 18χρονα…εχετε φαει τα κομπλεξ της ζωη σας με τα απανωτα σολντ αουτ …και εσεις μαζευετε δε μαζευετε καμια 200αρια στα γκαγκαριν κλπ… ΟΥΣΤ ΡΕ

μηπως εισαι λιιιιγο υπερβολικος?? οι lost εχουν βγαλει αξιολογους δισκους αν και δεν ειμαι φαν τους. οι megadeth δεν εχουν κυκλοφορησει ασματα αλλα οκ δεν ειναι και τοοοσο τραγικοι–το αντιθετο (δεν πιστευω να περιμενες κυκλοφοριες σαν τα τελευταια γενικα)…τωρα candlemass γιατι??? king of the grey islands death magic doom ακομα και το ομωνυμο… ποιο σε χαλασε?

Χαχα αθανατο ροκιν φορουμ, τους μισους δεν τους νοιαζει και ποσταρανε οτι δεν τους νοιαζει.

Ελπιζω συντομα και να παιζει Paradise Lost που γαμανε!

:lol:

‘Επιτελους’ δε θα πω, αλλα πραγματικα πιστευω οτι δεν εχουν να προσφερουν κατι παραπανω.Και ειδικα εδω στην Ελλαδα, δοξα τω θεω τους εχουμε χορτασει και με το παραπανω.Ειναι καλο να ξερεις ποτε πρεπει να αποχωρεις…:slight_smile: Αντε να παιρνουν σειρα κι αλλοι σκατογεροι…ε…:-s γερολυκοι εννοουσα :stuck_out_tongue:

κάτι ξέχασες…

18χρονα :lol::lol::lol: Και εγώ και ο Κρις, δεν το συζητάω!

Πάντως γράφεις σα να έχεις βγάλει πολλά λεφτά από τα λάιβ των εμποράκων στην Ελλάδα! Πάντως να ξέρεις ότι εγώ τουλάχιστον απ’ το ότι κάποιο γκρουπ που γουστάρω μαζεύει 200 άτομα στο Γκαγκάριν (βασικά “στο Αν” θα ήταν πιο αποτελεσματική η “μομφή”, αλλά) δεν έχω κάποια οικονομική ζημιά, και γενικά ξέρω γω, οπαδοί είμαστε, στα παπάρια μας ποιός μαζεύει τί.

Οφφ τόπικ, αλλά δόξα και τιμή στη σιγκ της Σόφι!

Και λίγα λες. Εμένα πλέον δεν μου σηκώνεται. :frowning:

στανταρ Παοκ ο μπλακαουτ

Πάντως πέρα από την πλάκα έχουν προσφέρει στο ελληνικό κοινό την δεύτερη καλύτερη συναυλιακή στιγμή της ιστορίας.

[SPOILER]http://www.youtube.com/watch?v=XD2yMMBqmWY :p:p

[SPOILER]
και η πρώτη:

http://www.youtube.com/watch?v=Puwt8rVHNZA :p:p:p
[/SPOILER][/SPOILER]

Παιδιά λίγο να καλμάρουμε με το θέμα. Γράφει κάποιος κάτι, ο άλλος αρπάζετε και δουλειά δεν μπορεί να γίνει. οκ άμα δεν σε ενδιαφέρει απλά δεν ποστάρεις, μόνο και μόνο για να ποστάρεις. Σεβαστείτε τουλάχιστον αυτούς που πραγματικά ενδιαφέρονται το τι θα γίνει με την μπάντα. Ευχαριστώ:)

Now playing: 30 Seconds To Mars - Night Of The Hunter
via FoxyTunes

Ε, γενικά αυτή η εμπάθεια με τους Scorpions και το πόσο συχνά έρχονται Ελλάδα έχει παραγίνει.

E? Τι θα γίνει με τη μπάντα; Το είπαν μια χαρά. Περιοδεία που θα διαρκέσει μερικά χρόνια, επομένως οι συναυλίες των Σκόρπιονς σε Καραϊσκάκη, Ρόδο, Παγκρήτιο, Διδυμότειχο, Άνω Μαγούλα, Λυκόβρυση, Ρίο, Αντίριο, Ιθάκη, Γαύδο, Λούρο ποταμό και Αμφιλοχία δεν κινδυνεύουν. Τα επόμενα 2 χρόνια το ελληνικό κοινό θα τους χαρεί στα σίγουρα!!!

τι, δεν ειναι στανταρ?

έγινες και μοντ τρομάρα σου. Στο ρόκιν είσαι. Όλα τα σκορπιονθρεντς θα μπορούσαν κάλλιστα να μεταφερθούν στα “αθλητικά”. Άνετα όμως.

Παρόλο που δεν είμαι φαν των νέων scorpions αλλά πιο πολύ των παλιών με Roth θα σας εξηγήσω το σφάλμα αυτής της λογικής…

Οταν παίζουν οι Metallica ή οι Queensryche ή οι Rush ή οι Tool σε όλα τα χωριά της Αμερικής θεωρούνται και αυτοί τελειωμένοι?

Οχι… απλά σνομπάρουν πολλές φορές την Ευρώπη γιατί εκεί δεν έχει φράγκα.

Όσα χρήματα βγάζουν οι Metallica (και οι υπόλοιποι) στην Αθήνα μπορούν να τα βγάλουν με το παραπάνω σε μια πολιτεία των ΗΠΑ.

Το ίδιο ακριβώς κάνουν οι Scorpions και πολλοί άλλοι στην Ευρώπη. Βλέπουν που υπάρχει κοινό και εκεί παίζουν. Δεν έχουν μεγάλη πέραση στις ΗΠΑ πια και παίζουν σε άλλες ηπείρους.

Αν στην Μυτιλήνη έδιναν κάνα εκατομμύριο ευρώ στους Metallica-Maiden-Queensryche ή σε οποιονδήποτε άλλο θα πήγαιναν άνετα.

Δηλαδή εσείς νομίζετε ότι όλοι αυτοί σνομπάρουν τα Γιάννενα ή την Μυτιλήνη γιατί θέλουν να παίζουν μπροστά σε
“σοφιστικέ-πρωτευουσιάνικο” κοινό???

σωστοοοος…

Εννοείται φίλε, σοφιστικέ και πάνω απ’ όλα rock! Όχι σαν τους σκόρπιονς που μαζεύουν τον κάθε άσχετο μπουζουκόβιο με τις μπαλάντες τους (άσχετα αν στο live του καλοκαιριού από τα 25 κομμάτια μόνο τα 3 ήταν μπαλάντες).