Καλύτερο κομμάτι των Scorpions

Δεν υπάρχουν Scorpions. Ο James Kottak είναι ηλίθιος

1 Like

…1999,με το ενα ποδι στο millenium,ως ειθισται να πειραματιζονται,σχεδον ολοι και να κυκλοφορουν το κατι το διαφορετικο…κατα την γνωμη μου το Eye to Eye ηταν ενας τολμηρος πειραματισμος,στα αυτια μου ηχει εδω και πολλα χρονια πετυχημενο και στην ψυχη μου εχει ωριμασει και εχει καθιερωθει ως το κατι τις διαφορετικο και ξεχωριστο (και ας με ξινισε στις πρωτες ακροασεις οταν κυκλοφορησε).

Ενας δισκος που καταλαβαινω οτι δυσκολα θα χωνευτει απο τους φανς,ειναι προφανες το γιατι,για μενα μια πολυ ιδιιατερη στιγμη τους,που καποιες στιγμες ανετα θα ακουσω(πεφτουν και μερικα skip βεβαια πλεον… :slightly_smiling_face:)

Η πιο χαρντ ροκ στιγμη και συναμα ενα σαγηνευτικο τραγουδακι,με την πιο ποπ παραγωγη να το κανει ακομα πιο ιδιαιτερο.

Η πιο ευστοχη (ισως) πειραματικη στιγμη τους με ενα γλυκοπικρο συναισθημα σε στιχους και ερμηνεια Meine (γενικα λατρεψα εξαρχης το ποσο συναισθηματικος ακουγεται στον εν λογω δισκο οταν τραγουδαει πιο χαμηλα).

Και τελος μια συγκλονιστικη ερμηνεια απο τον Meine (ολο το αλμπουμ παντως εχει μπολικο συναισθημα,εστω και με αυτο τον ηχο και τις παραξενες και για τους ιδιους συνθεσεις…)

1 Like

Η αληθεια ειναι οτι οταν ειχε βγει ειχα παθει τετοιο σοκ με το ποσο τραγικα κακο και θλιβερο ηταν το To Be Number One που δεν πολυασχοληθηκα με τον δισκο παρ’ολο που τοτε οι Scorpions ηταν μαλλον η αγαπημενη μου μπαντα. Το Mind Like a Tree ομως ψιλοθυμαμαι οτι μου ειχε φανει καλο, μεσα στο σοκ μου, ακουγοντας το σημερα ειναι οντως καλο κομματακι.

1 Like

χαχα ναι,ισχυει :grinning: