Περιεργη αποψη εχεις περι συζητησεως και διαλογου παντως.
Αντιστρεφω τα"επιχειρηματα"(:lol: :lol: :lol: )λεγοντας οτι επισης οποιος φανμποης δεν γουσταρει να ακουει και αλλα λογακια περα απο διθυραμβους για την αγαπημενη του ομαδα,ε συγγνωμη γκρουπ ηθελα να πω,ας παει αυτος σε αλλο τοπικ ή καλυτερα φορουμ.Κι αλλοι ειμαστε οπαδοι γκρουπ αλλα δεν κανουμε ετσι.
Προτεινω επισης να ανοιξει τοπικ Σκορπιονς στο φορουμ για τα Αθλητικα.Μεγαλη ομαδα.
για μενα το λεει αυτο! :lol: :lol: ρε ακουσατε τοσο καιρο τσαμπα θαβω! τοσοι κοποι χαμενοι αντε να αποδειξω τωρα το αντιθετο! (μια φορα προσπαθησα να γινω αντικειμενικος κ μου βγηκε το ονομα:lol: )
εαν εισαι 33 χρωνων( οπως λες) κ λες τετοια πραγματα συγνωμη αλλα με κανεις οχι απλα να γελαω αλλα εχω πεταξει λεμε μαζι σου!αυτην την ατακα θα την λεω για την υποληπη ζωη μου!
ετσι!
αυτο δεν στεκει γιατι ουσιαστικα αγαπητη κ γνωστη εγιναν μεσα στο 80 ετσι? αρα δεν θα γινοταν ενα τετοιος χαμος! σιγουρα το οτι ολοι διψαμε για ενα Live zeeplin παιζει σημαντικο ρολο για την προσελευση του κοσμου! αλλα οπως εχω πει σε περιπτωση που οι scorpions διαλυοντουσαν μετα την roth περιοδο τοτε ολοι θα ψαχναμε τα cd κ τα βυνιλια τους κ δεν θα μπορουσαμε να τα βρουμε! δλδ κλασικα θα ηταν ενα απο τα αδικοχαμενα καλα Groups της εποχης
ηρθε φετος ο Roth η κανω λαθος?? οταν βγηκε ο Roth η αννουλα κ η παρεα της ξες τι ειπαν? ποιος ειναι αυτο ο παππους με τα φτερα? δλδ πιστευεις οτι ο κοσμος πηγε για αυτο το reunion?(εστω κ για 5 τραγουδια)
Νομιζω ( δν ειδα αν την αλλαξε την φωτο ) αλλα ο παππουλης με το πορτοκαλι πουκαμισο και τα ασπρα μαλάκια ειναι ο John McLaughlin … :roll:
Παλικαριμ’ να σε ρωτησω κατι ? … Τα ιδια πραγματα παιζει ο Plant με τους σκορπιονς ?? Oι σκορπιονς παιζουν mainstream κομματια ενω ο Plant κατι το ΤΕΛΕΙΩΣ ασχετο απο αυτο !
Το ποσους απαριθμει το φαν κλαμπ σας χεστηκαμε και το τι παρτυυ κανετε … και το Lido (καγκουρομαγαζο) κανει παρτυ !
Δν νομιζω οτι ποτε θα γινει κατι αντιστιχο για μια συναυλια σκορπιονς οπως εγινε με την συναυλαι των Zeppelin.
Και κατι τελευταιο (για το υπογραμισμενο) γιατι την εχεις δει πολυ νταβατζης ! Το θρεντ αμα πας στο 1ο ποστ, δν λεει πουθενα σε οποιον δν αρεσει να αλλαξει τοπικ , ουτε υπαρχει κανονας πουθενα στο φορουμ που να απαγορευει την αντιθετη αποψη.
Οποτε τις σημαιες σας τα κασκολ σας και αντε στο γηπεδο (οπως ειπαι και ο Bluezlick) :!:
Αντι-σκορπιονιστες παντου
Κι εμεις με ντου
Για τη αρρωστια μας παντου!
Σκορπιονς φαν κλαμπ
Με τσαμπουκα
Κι εσεις με Ζεππελιν και φλωρο Πλαντ!
Γενικα, κοφτε το επιχειρημα του κοσμου στις συναυλιες. Καποιες φορες καταδεικνυει το μεγαλειο μιας μπαντας, αλλες φορες οχι. Ο κοσμος παει εκει που ξερει. Ξερει Σκορπιονς, ειναι καλοι, εχουνε κι ωραιες μπαλαντες (μαγκια τους, το ξαναλεω!), να θυμηθουμε τα εφηβικα μας χρονια κτλ. Οποτε παει και πολυς κοσμος που δεν εχει (πια) μεγαλη σχεση με το rock…
Κανεις δεν θ’ αλλαξει τοπικ. Απλα, ο καθενας κρινεται απο τα γραφομενα του. Κανενα τοπικ δεν ειναι ουτε αποκλειστικα για αποθεωση ουτε αποκλειστικα για κραξιμο. Οσο αστειο ειναι να λες τους Σκορπιονς κουλους αλλο τοσο ειναι να εισαι οπαδος (πραγματικα ο οπαδισμος στη μουσικη δεν μπορω να καταλαβω που χωραει -ειναι μια εννοια που περιεχει αντιπαλοτητα) και να λες οτι η μπαντα σου δημιουργησε τα παντα…
Πολλά γράφτηκαν,δεν μπορώ να τα σχολιάζω όλα γιατί μερικά είναι αστεία,όπως ότι ήταν σε τηλεοπτική εκπομπή οι scorps με γκόμενες…νταξ,οι queen έκαναν πάρτι και σεξ με όλους τους καλεσμένους και φορούσαν γούνες.οι stones και οι aerosmith είχαν καταστρέψει ό,τι ξενοδοχείο υπήρχε,τι λέμε τώρα?
rock’n’roll.
Το χειρότερο είναι ό,τι κρίνουμε το κοινό το συναυλιών.άσχετα πιτσιρίκια…νταξ,και μετά λέτε για μεταλλοπατέρες.
Εγώ ξέρω ότι οι μεγάλες μπάντες δεν έχουν μόνο rockers στις συναυλίες…βλέπε stones,pink floyd,sabbath κλπ κλπ κλπ…
Τελεία θα έπρεπε να μπει μετά το ποστ του Λουκιανού,το οποίο κανένας μα κανένας δεν σχολίασε από όσους διαφωνούν.
Α,ξέχασα,είναι mod αυτός,πρέπει να τα’χουμε καλά μαζί,ενώ ο kambei,σιγά,και καινούριος είναι και οπαδός είναι…οπαδός των scorpions!Στην πυρά!
Είναι φοβερό πάντως το χιούμορ να αντιμετωπίζεται με ειρωνία και εμπάθεια από τους “παλιούς”…
Ενώ λέει και τονίζει ότι τα πάντα είναι υποκειμενικά!!!
Και ο Σάκης γουστάρει ελάχιστα πράγματα από το 80 και μετά,αλλά αντιμετωπίζεται ως…χαριτωμένος χίππης και όχι ως κολλημένος…
Όταν η μουσική είναι κάτι παραπάνω από μια μελωδία,τότε υπάρχουν και τα κολλήματα και όλοι μας τα έχουμε…
Δλδ λες οτι υπαρχει κανεις που φοβατε να αντιμιλησει σε μοντ ? ΕΛΕΟΣ !
Εγω προσωπικα ειτε απο κατω λεει μοντ είτε οχι χεστηκα .
Σεβαστο -και καλα κανουν - να βαζουν ταξη εκει που πρεπει.
Και για να μιλησω και σε προσωπικο επιπεδο , τον προηγουμενο καιρο αν θυμαστε πριν απο κατι μηνες που καναμε παρομοια “συζητηση” σε αυτο το θρεντ ο καρβου με εδωσε σπαμ ποντο. Μηπως λεω μηπως δν ηταν και τοσο αντικειμενικος…? Τεσπα οπως και να εχει ειτε σπαμ ειτε μπαν ειτε οτι αλλο μπορει να κανει ο οποιοσδηποτε δν με ενδιαφερει καθολου , εγω αυτο που είναι να πω θα το πω.
τι σχεση εχει το σεξ και τα οργια και τα ξενοδοχεια βρε αγορι μου με την εμπορευματοποιηση? καταλαβαινεις τι λεμε? εγω απαντησα σε αυτο που ειπε ο σιγκναλ για τους ζεπ. Το να ξεφτιλιζεσε στα 60 σου για το προμοσιον δεν ειναι μαλακια? ενα παραδειγμα εφερα.
Και δεν κρινουμε το κοινο των συναυλιων ουτε ειπα εγω π.χ. οτι ειναι κακο που εχουν ατομα μικρα η που δεν εχουν σχεση με το ροκ στα λαιβ τους. Απλα ειπε τι βλακεια ο αλλος για ποιο λογο μαζευουν παραπανω κοσμο οι σκορπιονς απο τον πλαντ και του απαντησαν και αυτο ισχυει ασχετα αν ειναι καλο η κακο (που καλο ειναι για μενα)
Παραπονακια εκανες και συ πριν.
Δν εχω ΚΑΜΙΑ εμπάθεια , τεκμηρια δινω.
Γιατι να στειλω πμ και τι να πω στο πμ , στην συζητηση ολα λεγονται , οποτε ασε τις μαλακιες περι μουρης και αλλων τετοιων εξυπνάδων.
1ον,vangelis μανάρι μου,δεν χρειάζεται να βγάζεις εύκολα συμπεράσματα για το τι καταλαβαίνω,ούτε να με ειρωνεύεσαι,νομίζω ότι μπορούμε να τα πούμε πολύ καλύτερα εμείς οι 2:wink:
2ον,τεξας,δεν αναφέρομαι για τις απόψεις σου για τους scorpions.άσε τη δημοκρατία και το διάλογο κείθε που βρίσκονται και μέρα που’ναι
ον ντόπιν λεπόν
να ξέρετε ότι οι “οπαδοί” των scorpions είναι αυτοί που τους κρίνουν πιο αυστηρά και πρώτοι απ’όλους.
δεν έχει νόημα να προσπαθήσω να κάμω χιούμορ,εγώ το κάνω εγώ το βλέπω…οι ειρωνίες και ο μεταλλοπατερισμός είναι πιο χέβι.γιεα (που λέει κι ένας όμορφος)