Προσπαθουμε να δωσουμε ζωη στο πιο βαρετο τοπικ του φορουμ. Προσκυνω σκορπιονς, αλλα αυτο οντως ειναι βαρετο τοπικ…
και κλασσικα: αν δεν ενδιαφερεσαι μην μπαινεις #-o
Προσπαθουμε να δωσουμε ζωη στο πιο βαρετο τοπικ του φορουμ. Προσκυνω σκορπιονς, αλλα αυτο οντως ειναι βαρετο τοπικ…
και κλασσικα: αν δεν ενδιαφερεσαι μην μπαινεις #-o
το rudolf έχει νεύρα σήμερα.
do not spam please.
+1 από μένα
Νέα βίντεο συνέντευξη των Klaus Meine, Rudolf Schenker & Matthias Jabs
Επιτελους κλειστε αυτο το thread ! Δλδ ΕΛΕΟΣ … τα νεα των scorpions μπορειτε να τα μαθαινετε και απο τα site τους .
συ τι ζορι τραβας; μη γραφεις
+100000000000000000000000:)
όλα τα νέα κάθε μπάντας μπορούμε να τα μαθαίνουμε από τα αντίστοιχα site.
να κλείσει και το rocking?
άτοπο.μη σπαμάρεις.thanks.
το thread δε θα κλειδωθεί επειδή σε κάποιους δεν αρέσουν οι Scorpions. Απεναντίας όποιος χαλάει την εύρυθμη λειτουργία του τόπικ κινδυνεύει πλέον με βαθμούς ποινής…
Την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου και από τις 18:00 - 20:00, ο Αλέξανδρος Ριχάρδος θα παρουσιάσει στην εκπομπή του στο Rockmachine internet radio το τελευταίο τεύχος του fanzine “Hurricane”, με την συμμετοχή μελών του fan club.
Τρεμω απο το φοβο μου τωρα …
Τεσπα να μν κλεισει ,το δικο σας φορουμ γινετε ρεζιλι με τετοιο thread !
Aν δε σου αρεσει στη τελικη δε μπαινεις.Δε νομιζω να σε αναγκαζει κανεις…
Αν γινεται μην ξαναποσταρεις στο συγκεκριμενο thread…please…
H υπομονη εχει και τα ορια της οκ???:? :x :x :twisted: :lightsabre: [-X
Μου το βγαζει στο User CP ρε γμτ και με ενοχλει . Δν γινετε ειναι προκλητικο !
Το δε σε χρειαζομαι του Σφακιανακη ξεκιναει οπως ξεκιναει το Lonely nights.Δηλαδη τοσο ελεος πια?Τον Σφακιανακη ρε?Οχι ρε!!!
Live At Wacken Open Air 2006 DVD
13.10.07
Το DVD των Scorpions από την εμφάνιση στο Wacken Open Air της Γερμανίας στις 3 Αυγούστου 2006, θα κυκλοφορήσει στις 9 Νοεμβρίου 2007, και θα φέρει τον τίτλο “Live At Wacken Open Air 2006: A Night To Remember - A Journey Through Time”. Το DVD θα περιέχει την ιστορική εμφάνιση των Scorpions στο festival μαζί με τους Uli Jon Roth, Herman Rarebell και Michael Schenker
Σκέψου τι έντιτ θα έχουν κάνει στα σημεία του Μιχαλάκη :lol:
άμα ακούσεις κάνα τρελό σολίδι σε coast to coast,μην πεις τίποτα ε.
δε σε ξέρω δε με ξέρεις
νταξ,νάτο νάτο,με playlist και εξώφυλλο κι απ’όλα…
http://www.scorpions.gr/scorps/index.php?option=com_content&task=view&id=50&Itemid=1
Ωραιο φαινεται, μεχρι κι εγω παιζει να το παρω…