Scorpions

Wraia pragmata! Pou einai to Dynamite oeo??:stuck_out_tongue: Poio allo kopsane?? Gia cd ekdosh exei parei tipota to ayti sou???

Me too!

κόψανε σίγουρα και he’s a woman-shes’a man…δε μου έρχεται άλλο τώρα.
δεν ξέρω για cd έκδοση,δεν νομίζω,για scorpions μιλάμε:(

Etc… To He’s a woman, she’s a man giati to kopsane?? Egine kai ekei bug-ia??

δε θυμάμαι…ίσα ίσα,μια χαρά πήγε

Tespa, edw sto Agglia leei san imerominia kykloforias tis 12-11-2007! Makari.

Να βγάλουν και κανένα live cd όμως ε; Αν βγάλεις το ακουστικό, έχουν να βγάλουν 12 χρόνια ζωντανό δίσκο!!!

ναι,απο το “επικό”…live bites…
αν δεν βγαλουν τουτο σε cd ας βγάλουν κάτι από φέτος με Uli…

γαμώτο,έβγαλαν και το in search…!!!

Να μαι και εγώ στο topic για τους Θεούς! Πάμε γερά!8)

Στις 30 το Wacken α…θα ανατριχιάσουμε πάλι όσοι πήγαμε8O

Oi SCORPIONS ειναι το αγαπημενο μου συγκροτημα. :smiley:

Αυτοι με εβαλαν στον θαυμαστο κοσμο του χαρντ ροκ / μεταλ!

Οκ τωρα τους μισω ακομα περισσοτερο

:stuck_out_tongue:

στα @@ μας…Scorpions ρε !!!

Σαφως!!!Ειναι οι ιδρυτες του ροκ.Οτι παιχτηκε αργοτερα ειναι μια φτηνη κοπια

Αι τραβα στην Taklamakan ρε …:lol:

:stuck_out_tongue:

Δωσε μεγαλε και γω μαζι σου ! :smiley:

Δες πιο παλια ποστ σε πισω σελιδες γινετε τσερτσελο :stuck_out_tongue: :lol:

Μα φυσικά! Μπορώ αυτή την στιγμή να σου πω πολλά είδη μουσικής που παίξαν πριν καν βγουν οι αντίστοιχες ιδρυτικές μπάντες! Πάμε λοιπόν … Το 1974 υπήρξε τίποτα πιο progressive από το κομμάτι Fly To The Rainbow? Το 1977 υπήρχε Power Metal όταν οι Θεοί παίξαν το The Sails Of Charon? Και άντε ας βάλουμε και τους Rainbow μέσα που είχαν προλάβει να γράψουν το Stargazer. Για να μην πούμε για το Animal Magnetism που το έγραψαν το 1980 και μουσικά είναι το πρώτο Doom Metal κομμάτι (σε Μεταλ φόρμες όπως οι Candelmass, οι Memento Mori και οι Solitude Aeturnus και όχι το χίππικο Sabbathικό στυλ επί Ozzy). Το 1980 ο Leif Edlin πήγαινε ακόμα σχολείο. Τι γουστάρεις μελωδικό ροκ, AOR, Heavy Metal, όλα τα έχουν παίξει. Και στην τελική ας μπορέσει κανείς να κάνει 4 συνεχόμενα μεγάλα live-sold out στην Αθήνα όπως οι Scorpions και το ξανασυζητάμε! Και για το τέλος σου κρατάω το μεγάλο μας ατού!!! Πόσες μπάντες κατάφεραν να διασκευάζουν Scorpions με επιτυχία! Σχεδόν κανείς! Για να μην γίνω κακός … ή μάλλον θα γίνω κακός … ελπίζω να έχεις ακούσει την διασκευή των Stratovarious στο Blackout! Είναι ότι πιο αστείο έχω ακούσει (μετά φυσικά το Polar Nights των ανεκδιήγητων Therion). Ο Kotipelto επειδή δεν φτάνει τον Klaus βγάζει όλες τις ψηλές ψεύτικες! Έλεος! Και η μεγάλη πλάκα είναι όταν δοκίμασε να το βγάλει ο “μεγάλος” Rob Halford πέταγε το ένα φάλτσο μετά το άλλο! Πάρτε το χαμπάρι Scorpions Rules!!! Φιλικά πάντα!:slight_smile:

Ας το ποστάρει κάποιος και στα ανέκδοτα…

King Crimson-in the court of the crimson king…:wink:

New entry on the charts…