Το ότι λέω την γνώμη μου σημαίνει ότι υπερβάλω? Και ούτε έβρισα κανένα ούτε ήμουν προκλητικός. Αν κάποιος δεν συμφωνεί με τις απόψεις μου πραγματικά ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟ! Και κανέις εδω μέσα δεν έβρισε εκτός από μια ατάκα που είπε ένας φίλος για την “πηχτή”. Και στην τελική ποιό είναι το πρόβλημα όλων εδω μέσα με τους Scorpions? Το σπίτι σας κλέψανε ή την γκόμενα και κάνετε έτσι? Εμείς τους γουστάρουμε. Εσείς όχι! Μπράβο σας! Αν δεν τους γουστάρετε αλλάξτε topic. Δημοκρατία έχουμε!
Παλιά μου τέχνη κόσκινο…
προσωπικά δεν με πειράζει που είσαι φανατικός - καλά κάνεις. απλά είσαι ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΦΑΝΜΠΟΙΖ, που μπαίνει στο σκορπιοτόπικ κ λέει τα ίδια : “αφήστε τους ήσυχους, κτλ”.
Αν θες να βρεις ένα φόρουμ που όλοι αποθεώνουν το σχήμα, ρώτα τον χρήστη rudolf και θα σε καθοδηγήσει κατάλληλα. εδώ κάνουμε συζήτηση - υπέρ κ κατά του σχήματος. και όσο αυτή γίνεται με επιχειρήματα, θα συνεχίζεται.
αν κ εσύ είσαι τόσο ευαίσθητος στο να διαβάζεις την αντίθετη γνώμη, άλλαξε κ εσύ τόπικ:wink:
- Οι Scorpions φταίνε και γι’αυτό? 'Εχει τουλάχιστον Stairway to heaven!
- Ότι υπάρχουν μπάντες υποτιμιμένες που ο κόσμος δεν γνωρίζει και έχουν λίγο κόσμο στις συναυλίες τους (και πίστεψέ με έχω δει αρκετές τέτοιες μπάντες live να παίζουν μπροστά σε 200 άτομα!). Όταν όμως έχεις τόσο κόσμο στις συναυλίες σου ΣΥΝΕΧΕΙΑ (όπως οι Scorpions) και συνεχίζεις να κάνεις φοβερά lives (το καλοκαίρι παίξαν 2,5 ώρες και στο Wacken παίξαν κοντά στις 3!!!) αυτό κάτι λέει! Δεν μπορεί να είσαι τόσο άχρηστος όσο πιστεύουν ορισμένοι εδω μέσα.
Όλα αυτά τα γράφω για να αποδείξω ότι δεν είναι λίγοι αυτοί που τους ακούν. Συνεχίζουν και έχουν ένα μεγάλο κοινό και αυτό ορισμένοι πρέπει να το σεβαστούν.
Kambei, χρησιμοποίησε το multi-quote. Πριν είδα 7 δικά σου συνεχόμενα ποστς… Δεν είναι καθόλου δύσκολο να το χειριστείς. Είναι κρίμα να γεμίζει μία ολόκληρη σελίδα μόνο με δικά σου ποστς…
Δηλαδή όλα αυτά που έχω γράψει δεν είναι επιχειρήματα ενώ το ρίξε μια πηχτή είναι? Και ευαίσθητος πίστεψέμε δεν είμαι! Αλλά δεν πρέπει να απαντήσω σε κάποιον που το επιχείρημά του είναι ότι είναι κουλοί (λες και είναι ο Malmsteen και ξέρει!!!). Συζήτηση κάνουμε συμφωνώ …
Και κάτι άσχετο. Γιατί σέρνεται το site?
Kambei μάλλον δεν είδες το προηγούμενο ποστ μου και επιμένεις για τις συναυλίες. Παραπέμπω:
http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=245821&postcount=536
και γω στους black sabbath στο rockwave,οταν παιζανε οι velvet revolver αφου ειχανε παιξει κομματια gnr,φωναζε ενας διπλα μου : παιχτε gnr ρεεεεεε!!!τι παει να πει αυτο?θα κρινω τους οπαδους απο εναν ασχετο??
και 2 και 3 και 10 να ακουγα (και να ακουγες στη δικια σου περιπτωση) να το λεγανε,τι παει να πει αυτο,οτι ολοι ηταν ασχετοι?ή εσυ γυρισες ολον το συναυλιακο χωρο και εκανες γκαλοπ?
αυτο με τις πωλησεις στην ιαπωνια το ειπα εγω,και το εφερα σαν απαντηση σε ενα σχολιο οτι δεν τους ηξερε κανεις στα 70’ς!
για το reunion με τους zeppelin,το ιδιο μπορει να γινοτανε και με τους scorpions αν ειχανε σταματησει μετα το lovedrive και σκαγανε μετα απο 30 χρονια και λεγανε reunion μαζι με τον uli jon roth!!!
δεν ξερεις!
το σχολιο που κανα αν οι zeps δεν ειχανε σταματησει και συνεχιζοντας κυκλοφορουσαν 4-5 μετριους δισκους,δεν το απαντησε κανεις!
επισης για να λεμε και τα πραγματα σωστα,οι zeps δεν ητανε και αυτοι εμπορικοι με τον τροπο τους στην εποχη τους??
ναι ρε συ σιγκναλ να πουμε ομως κανενας δεν μπορει να αρνηθει οτι οι σκορπς μαζευουν πολυ κοσμο λογω 80’ς και μπαλαντιαρικων κομματιων και αρκετοι απο αυτον τον κοσμο δεν εχουν επαφη ουτε με το ροκ και παιζει να μη ξερουν οτι οι σκορπς υπηρχαν πριν το 80. αυτο δεν το λεω σαν κακο ομως ειναι το μονο συγκροτημα απο ολα τα υπολοιπα της ροκ που μαζευει τοσο πολυ κοσμο που δεν ειναι οπαδοι/φιλοι της μπαντας αλλα πανε για το ονομα. Ειπαμε δεν λεω οτι ειναι κακο αλλα επειδη μερικα πραγματα τα βλεπουμε μην λεμε τωρα οτι να ναι.
Τωρα για τους ζεπ δεν καταλαβα γιατι το λες αυτο, δεν ειχει καμμια ουσια. Τι θα πει “αν”?
Προφανως αυτο το αναφερεις οταν μια μπαντα δεν εχει να δωσει και συνεχιζει, οχι οταν καταλαβαινει οτι δεν τραβαει κα σωστα το διαλυει. Ναι θα εβγαζαν μετριους δισκους αλλα αφου δεν τους εβγαλαν τι ακριβως λεμε? δεν καταλαβα.
και επειδη αρχιζω και βλεπω βλακειες και εχουμε ξεφυγει λιγο οι ζεπ ηταν καργα εμπορικοι αλλα ποτε εμπορευματοποιημενοι.
Τους σκορπς του εχω δει και σε εκπομπη στην τβ με μουνια γλαστρες με κοντες φουστες να κουνιουνται αισθησιακα και αυτοι να παιζουν γουιντ οφ τσειντζ και γενικα ξερατα παντου.
Και γενικα αυτο το στυλ γκλαμουριας και το ροκ σταριλικι μου γυρναει τα αντερα. Κατα τα αλλα και δισκους τους εχω και τους γουσταρω αλλα μην μπλεκουμε τωρα τις πουτσες με τις βουρτσες, οι ζεπ δεν θα επρεπε να ειχαν αναφερθει καν σε αυτην τη συζητηση.
Περιεργη αποψη εχεις περι συζητησεως και διαλογου παντως.
Αντιστρεφω τα"επιχειρηματα"(:lol: :lol: :lol: )λεγοντας οτι επισης οποιος φανμποης δεν γουσταρει να ακουει και αλλα λογακια περα απο διθυραμβους για την αγαπημενη του ομαδα,ε συγγνωμη γκρουπ ηθελα να πω,ας παει αυτος σε αλλο τοπικ ή καλυτερα φορουμ.Κι αλλοι ειμαστε οπαδοι γκρουπ αλλα δεν κανουμε ετσι.
Προτεινω επισης να ανοιξει τοπικ Σκορπιονς στο φορουμ για τα Αθλητικα.Μεγαλη ομαδα.
για μενα το λεει αυτο! :lol: :lol: ρε ακουσατε τοσο καιρο τσαμπα θαβω! τοσοι κοποι χαμενοι αντε να αποδειξω τωρα το αντιθετο! (μια φορα προσπαθησα να γινω αντικειμενικος κ μου βγηκε το ονομα:lol: )
εαν εισαι 33 χρωνων( οπως λες) κ λες τετοια πραγματα συγνωμη αλλα με κανεις οχι απλα να γελαω αλλα εχω πεταξει λεμε μαζι σου!αυτην την ατακα θα την λεω για την υποληπη ζωη μου!
ετσι!
αυτο δεν στεκει γιατι ουσιαστικα αγαπητη κ γνωστη εγιναν μεσα στο 80 ετσι? αρα δεν θα γινοταν ενα τετοιος χαμος! σιγουρα το οτι ολοι διψαμε για ενα Live zeeplin παιζει σημαντικο ρολο για την προσελευση του κοσμου! αλλα οπως εχω πει σε περιπτωση που οι scorpions διαλυοντουσαν μετα την roth περιοδο τοτε ολοι θα ψαχναμε τα cd κ τα βυνιλια τους κ δεν θα μπορουσαμε να τα βρουμε! δλδ κλασικα θα ηταν ενα απο τα αδικοχαμενα καλα Groups της εποχης
ηρθε φετος ο Roth η κανω λαθος?? οταν βγηκε ο Roth η αννουλα κ η παρεα της ξες τι ειπαν? ποιος ειναι αυτο ο παππους με τα φτερα? δλδ πιστευεις οτι ο κοσμος πηγε για αυτο το reunion?(εστω κ για 5 τραγουδια)
Νομιζω ( δν ειδα αν την αλλαξε την φωτο ) αλλα ο παππουλης με το πορτοκαλι πουκαμισο και τα ασπρα μαλάκια ειναι ο John McLaughlin … :roll:
Παλικαριμ’ να σε ρωτησω κατι ? … Τα ιδια πραγματα παιζει ο Plant με τους σκορπιονς ?? Oι σκορπιονς παιζουν mainstream κομματια ενω ο Plant κατι το ΤΕΛΕΙΩΣ ασχετο απο αυτο !
Το ποσους απαριθμει το φαν κλαμπ σας χεστηκαμε και το τι παρτυυ κανετε … και το Lido (καγκουρομαγαζο) κανει παρτυ !
Δν νομιζω οτι ποτε θα γινει κατι αντιστιχο για μια συναυλια σκορπιονς οπως εγινε με την συναυλαι των Zeppelin.
Και κατι τελευταιο (για το υπογραμισμενο) γιατι την εχεις δει πολυ νταβατζης ! Το θρεντ αμα πας στο 1ο ποστ, δν λεει πουθενα σε οποιον δν αρεσει να αλλαξει τοπικ , ουτε υπαρχει κανονας πουθενα στο φορουμ που να απαγορευει την αντιθετη αποψη.
Οποτε τις σημαιες σας τα κασκολ σας και αντε στο γηπεδο (οπως ειπαι και ο Bluezlick) :!:
+10000000000000000000000000000000000000000000
Αντι-σκορπιονιστες παντου
Κι εμεις με ντου
Για τη αρρωστια μας παντου!
Σκορπιονς φαν κλαμπ
Με τσαμπουκα
Κι εσεις με Ζεππελιν και φλωρο Πλαντ!
Γενικα, κοφτε το επιχειρημα του κοσμου στις συναυλιες. Καποιες φορες καταδεικνυει το μεγαλειο μιας μπαντας, αλλες φορες οχι. Ο κοσμος παει εκει που ξερει. Ξερει Σκορπιονς, ειναι καλοι, εχουνε κι ωραιες μπαλαντες (μαγκια τους, το ξαναλεω!), να θυμηθουμε τα εφηβικα μας χρονια κτλ. Οποτε παει και πολυς κοσμος που δεν εχει (πια) μεγαλη σχεση με το rock…
Κανεις δεν θ’ αλλαξει τοπικ. Απλα, ο καθενας κρινεται απο τα γραφομενα του. Κανενα τοπικ δεν ειναι ουτε αποκλειστικα για αποθεωση ουτε αποκλειστικα για κραξιμο. Οσο αστειο ειναι να λες τους Σκορπιονς κουλους αλλο τοσο ειναι να εισαι οπαδος (πραγματικα ο οπαδισμος στη μουσικη δεν μπορω να καταλαβω που χωραει -ειναι μια εννοια που περιεχει αντιπαλοτητα) και να λες οτι η μπαντα σου δημιουργησε τα παντα…
Πολλά γράφτηκαν,δεν μπορώ να τα σχολιάζω όλα γιατί μερικά είναι αστεία,όπως ότι ήταν σε τηλεοπτική εκπομπή οι scorps με γκόμενες…νταξ,οι queen έκαναν πάρτι και σεξ με όλους τους καλεσμένους και φορούσαν γούνες.οι stones και οι aerosmith είχαν καταστρέψει ό,τι ξενοδοχείο υπήρχε,τι λέμε τώρα?
rock’n’roll.
Το χειρότερο είναι ό,τι κρίνουμε το κοινό το συναυλιών.άσχετα πιτσιρίκια…νταξ,και μετά λέτε για μεταλλοπατέρες.
Εγώ ξέρω ότι οι μεγάλες μπάντες δεν έχουν μόνο rockers στις συναυλίες…βλέπε stones,pink floyd,sabbath κλπ κλπ κλπ…
Τελεία θα έπρεπε να μπει μετά το ποστ του Λουκιανού,το οποίο κανένας μα κανένας δεν σχολίασε από όσους διαφωνούν.
Α,ξέχασα,είναι mod αυτός,πρέπει να τα’χουμε καλά μαζί,ενώ ο kambei,σιγά,και καινούριος είναι και οπαδός είναι…οπαδός των scorpions!Στην πυρά!
Είναι φοβερό πάντως το χιούμορ να αντιμετωπίζεται με ειρωνία και εμπάθεια από τους “παλιούς”…
Ενώ λέει και τονίζει ότι τα πάντα είναι υποκειμενικά!!!
Και ο Σάκης γουστάρει ελάχιστα πράγματα από το 80 και μετά,αλλά αντιμετωπίζεται ως…χαριτωμένος χίππης και όχι ως κολλημένος…
Όταν η μουσική είναι κάτι παραπάνω από μια μελωδία,τότε υπάρχουν και τα κολλήματα και όλοι μας τα έχουμε…
όποιος διαφωνεί να κάμει μπαν τον εαυτό του.
+10000
Δλδ λες οτι υπαρχει κανεις που φοβατε να αντιμιλησει σε μοντ ? ΕΛΕΟΣ !
Εγω προσωπικα ειτε απο κατω λεει μοντ είτε οχι χεστηκα .
Σεβαστο -και καλα κανουν - να βαζουν ταξη εκει που πρεπει.
Και για να μιλησω και σε προσωπικο επιπεδο , τον προηγουμενο καιρο αν θυμαστε πριν απο κατι μηνες που καναμε παρομοια “συζητηση” σε αυτο το θρεντ ο καρβου με εδωσε σπαμ ποντο. Μηπως λεω μηπως δν ηταν και τοσο αντικειμενικος…? Τεσπα οπως και να εχει ειτε σπαμ ειτε μπαν ειτε οτι αλλο μπορει να κανει ο οποιοσδηποτε δν με ενδιαφερει καθολου , εγω αυτο που είναι να πω θα το πω.
Ελπιζω να μην παρεξηγηθουν τα λογια μου.
+1000 αλλα κι εσυ οπαδος εισαι…
I don’t think so…
δεν νομίζω ότι είναι κάτι τόσο κακό ο οπαδισμός στον τομέα των τεχνών κλπ.ταιριάζει καλύτερα η λέξη fan.
fans του Κιούμπρικ,του Πικάσο,των beatles…
τελευταίο spam,αγαπητέ texasflood,για τα παραπονάκια και τις εμπάθειές σου υπάρχουν τα pm…εκεί βέβαια δε πουλάς μούρη…
τι σχεση εχει το σεξ και τα οργια και τα ξενοδοχεια βρε αγορι μου με την εμπορευματοποιηση? καταλαβαινεις τι λεμε? εγω απαντησα σε αυτο που ειπε ο σιγκναλ για τους ζεπ. Το να ξεφτιλιζεσε στα 60 σου για το προμοσιον δεν ειναι μαλακια? ενα παραδειγμα εφερα.
Και δεν κρινουμε το κοινο των συναυλιων ουτε ειπα εγω π.χ. οτι ειναι κακο που εχουν ατομα μικρα η που δεν εχουν σχεση με το ροκ στα λαιβ τους. Απλα ειπε τι βλακεια ο αλλος για ποιο λογο μαζευουν παραπανω κοσμο οι σκορπιονς απο τον πλαντ και του απαντησαν και αυτο ισχυει ασχετα αν ειναι καλο η κακο (που καλο ειναι για μενα)
αλλα σας λενε και αλλα καταλαβαινετε
Παραπονακια εκανες και συ πριν.
Δν εχω ΚΑΜΙΑ εμπάθεια , τεκμηρια δινω.
Γιατι να στειλω πμ και τι να πω στο πμ , στην συζητηση ολα λεγονται , οποτε ασε τις μαλακιες περι μουρης και αλλων τετοιων εξυπνάδων.
Α μπα ιδεα σου , δεν εισαι …
Ουτε εγω ειμαι:roll: :lol: