Scorpions

Μπααα, το σκεφτηκα και το Βακεν αλλα προτιμω της Αθηνας. Αφου ειδα Μιχαλακη σε πολυ καλη κατασταση με τους Σκορπιους, θα 'θελα να δω και ενα σοου μαζι με τον Ουλι γιατι στην Αγγλια…συντομος επισκεπτης ηταν…!
Ασε που Βακεν δεν μπορουσα με τπτ να’ρθω… Αθηνα παλι δεν μπορουσα αλλα αν πουλουσα τον κωλο μου στην Συγγρου κατι θα’κανα… :stuck_out_tongue:

δεν’ν’ κακό:oops:

Λες εε?? :-s:-s

Είδες Μιχάλη στα καλά του,τι άλλο θες,πφ.
Και να παίζει και με Scorps.
Έπαιξε και με MSG πριν?Σετ λιστ?

Οχι δεν επαιξε με MSG. Μονο ο Ουλι με το συγκροτημα του επαιξε πριν τους Σκορπιους. Θα πρεπει να 'χω βαλει και δικο του σετ-λιστ στο τοπικ των συναυλιων του στο Ελλαντα.
Παντως πραγματι, ημουν θεατης ενος σπανιου φαινομενου. Ο Μιχαλης πλεον 2 στις 10 θα θα σκιζει και τις υπολοιπες θα ειναι ζαντα. :frowning:

Tρελη seventy-ιλα: http://www.youtube.com/watch?v=ojx1znP0CAQ&feature=related

O Uli me Firebird!

τι να πεις για αυτη την τεραστια μπαντα…απλα απο αυτην περασαν οι ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ULI JON ROTH,RUDOLPH SCHENKER,MICHAEL SCHENKER στις κιθαρες+ο(μικρο το δεμας αλλα) κολοσσιαιος KLAUS MEINE:bow:

συγκροτηματαρα τεραστια και στα 70ς και στα 80ς με τραγουδια που θα μεινουν κλασικοτατα και ολοι τους πολυ καλοι μουσικοι.απο αυτο ομως μεχρι τους πορωμενους οπαδους τους ομως που θεωρουν οτι ειναι καλυτεροι υπαρχει μεγαλη διαφορα:p

Οχι ρε η πρώτη κ η δεύτερη περίοδος των Σκορπιών ΤΑ ΣΠΑΕΙ οκ…Απλα καπου εκεί θα έπρεπε να σταματήσουν.(:wink:

Μπραβο,ετσι σε θελω.Ευγε,εσυ θα πας μπροστα.Πες τα γιατι αμα μιλησω εγω θα γινω κακος.:wink::smiley:

Εμείς θα παντρευτούμε στο τέλος στην Ολλανδια να το δεις :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol:Καλα ντε οχι κι ετσι.Στο θεμα μας παντως το Lonesome Crow ειναι μεγαλη δισκαρα που δυστυχως αγνοουν καποιοι που τους εμαθαν απο τα “αγαπησιαρικα”.

Γιατί το FLY TO THE RAINBOW;;;;

Why not?Και το Tokyo Tapes επισης ειναι ο ορισμος της live ηχογραφησης.

Δεν έχω πει την γνώμη μου για τους Σκορπιούς, περίεργο. Λοιπόν τεράστια μπάντα, λατρεύω τα Lovedrive, Blackout, Taken By Force, Love At first sting , Tokyo Tapes. Τους έχω δει live το 2004 στον Λυκαβηττό σε μια πολύ όμορφη συναυλία και μάλιστα έχοντας βγάλει και έναν αξιοπρεπέστατο δίσκο(Unbreakable). Kαι το τελευταίο τους είναι καλό, δείχνουν ότι το έχουν ακόμα.

Νέος δισκος συμφωνα με κλαους μαινε.

Αναμενουμε:!:

ελα ρε σοβαρα???woooow:yahoo:

Πολλα αναμενουμε, την ποιοτητα τους ομως δεν ξερουμε…
Και εχω λογω να το λεω αυτο, δεν ειμαι αλλο ενα troll. :slight_smile:

Αμα είναι σα το Unbreakable δεν θα έχουμε πρόβλημα.

Eννοειται. Και σαν το HH1 να ειναι εγω δεν θα 'χω κανενα προβλημα καθοτι μ’αρεσει πολυ.
Οι πληροφοριες ομως λενε για κυκλοφορια Acoustica 2 και μπορω να πω οτι το πρωτο το βρηκα απογοητευτικο.

Επισης θα κυκλοφορησουν DVD απο τις συναυλιες τους το 2007 και 2008 στο Μαναους που ειναι μεσα στον Αμαζονιο. Πρωτον, η εμφανιση τους εκει το 2007 παιζει να ειναι η χειροτερη της ιστοριας τους, αμα φυστικωνεις πολλες Βραζιλιανες, βγαινεις μετα χωμα στην σκηνη. Οποτε ή θα μπει μια χαλια εμφανιση ή θα εχουμε πολυ πειραγμα στο στουντιο και τα δυο μαυρα χαλια προοπτικες. Δευτερον, δεν μ’αρεσουν αυτα τα αρπακολλητιλικια με την μιξη δυο διαφορετικων εμφανισεων ή τουλαχιστον ετσι οπως κατα πασα πιθανοτητα θα βγει. Εχουν παραδοση στο να κυκλοφορουν προχειρα DVD.

Ας βαλει ο θεος το χερι του.