Scorpions

Μπαααα, σαν να τον πειραξε το φλας. :stuck_out_tongue: Εδω εγω δεν βγηκα καλα σ’αυτη! :stuck_out_tongue:
O Pawel παντως ειχε ενα μικρουλι hangover…

Πριν το live ειναι οι 2 πρωτες φωτος. :wink:

ουαου ουαου ουαου ουαου:thumbup:
προσκυνωωωωωω8)
o matthias ειναι για τον π…:stuck_out_tongue:
εσυ εχεις βγει καλυτερος:)

Μεταλ-Λωζ παιδί μου γιατί κρατιέσαι να μη γελάσεις στις φώτο; Γέλα, δε βγαίνεις με τους manowar φωτογραφία :Ρ

Τι να σε κερασω ειπαμε?? :D:D

Τωρα που τις βλεπω δεν εχεις και αδικο… Μπορει να κρατιομουν για να μην βγω σαν χαζοχαρουμενο. :stuck_out_tongue:

Aυτα ειναι εμπειριες8)

χαχαχα:lol:
τα κοκκινα ματια ομως μεγαλη μλκια…:wink: :frowning:

Μπρααααααααβο ρε αδερφέ,αυτά είναι!:smiley:

Εψαξα και περιεργως δεν βρηκα κατι παρομοιο οποτε ωρα ειναι να κανω ενα τοπικ που πανω απ’ολα ευχαριστει εμενα! Ψηφιστε για το αγαπημενο σας αλμπουμ των Γερμανων που προσφεραν παρα πολλα σε μουσικους αλλα και απλο κοινο.
Ειτε με την πρωτη τους περιοδο με τον Uli Jon Roth και τις νεοκλασσικες και Χεντριξικες επιρροες του ειτε με την δευτερη που ξεκινησε με το 1979 με Lovedrive. Το συγκροτημα με ισως την μεγαλυτερη επιρροη στο NWOBHM μαζι με τους UFO. Με την τεραστια φωνη αλλου ενος κοντου που το 'χει ακομα στην ηλικια του (σιγουρα σας θυμιζει καποιον αλλο ε?). Αλλες φορες μαγευοντας μας με lead guitar parts και αλλες πωρονοντας μας με δυναμικα ρυθμικα απο τον αρχηγο Rudolf Schenker. Ανεβαζοντας μας την αδρεναλινη με τραγουδια σαν το Dynamite και κανοντας μας παραφωρα αγαπουληδες με μπαλαντες σαν το Still Loving You.

Στο poll θα βαλω τα 9 αλμπουμ τους που πιστευω οτι ειναι τα πιο δημοφιλη και στην 10η επιλογη σαν “Αλλο”, αυτα που πιστευω οτι πολυ λιγοι θα τα ψηφιζαν.

Είμαι ανάμεσα στα 4 πρώτα του poll αλλα δεν ψηφίζω ακόμα…Σπαζοκεφαλιά είναι αυτό!Μεταξύ κορυφών…

Είμαι ανάμεσα στην τριάδα In Trance, Virgin Killer και Taken By Force και θα πω το τελευταίο.

ψηφισα το lovedrive γιατι εχει πολλα τραγουδια φοβερα και σηματοδωτουν μια νεα εποχη για αυτους

Είμαι πιο πολύ φαν της πιο “εμπορικής” περιόδου της μπάντας, δηλαδή από το Lovedrive και μετά. Ψηφίζω το Blackout ένας αψεγάδιαστος δίσκος, από πολύ κοντά και το Lovedrive. Από τα πιο παλιά τα In Trance και Taken By Force είναι τα αγαπημένα μου.

αναμεσα σε taken by force και in trance…μαλλον το πρωτο…

Εγώ είμαι Ουλικός και δεν το έκρυψα ποτέ. Άρα πάω αναγκαστικά στην πρώτη εποχή, χωρίς να με αφήνει αδιάφορο η συνέχεια. Θεωρώ και λόγω του ότι το αγαπημένο μου κομμάτι βρίσκεται εκεί, αλλά και ότι ήταν το πρώτο άλμπουμ που πήρα, πως το καλύτερο άλμπουμ τους είναι το…
Τaken by force

Fly to the rainbow ανετοτατα. Ουλης ρε παιδια… Μετα lonesome craw και απο τα μετεπειτα lovedrive ξεχωριζω.

Ψήφισα το Blackout για 100% συναισθηματικούς λόγους, γιατί ήταν το πρώτο άλμπουμ των Σκορπιών που είχα αγοράσει, μαθητής ακόμη Γυμνασίου, στην δεκαετία του '80. Την συγκεκριμένη original κασέτα εταιρίας αυτού του άλμπουμ την έχω ακόμη σήμερα, και σε καλή κατάσταση, ούτε μασημένη καθόλου ούτε τίποτα τέτοιο. Α ρε εποχές! :lol: :smiley: :smiley: 8) 8)

Blackout και αλλα επειδη το γουσταρω τρελα

Savage Amusement…αδικημένο:!:

άμα πω το μπεστ οφ μετράει?:stuck_out_tongue:

Το Lonesome Crow που χε και τον μιχαλακη…
Μετα Taken By Force
μετά Blackout