Σπουδαία μπάντα… αλλά προτιμώ την περίοδο τους με τον Uli Roth στην κιθάρα.
Η παρουσία του, τους έδινε έναν πιο βιρτουόζικο χαρακτήρα αλλά και πολλά στοιχεία απο ψυχεδέλια-prog και κλασική τα οποία χάθηκαν με την φυγή του. Από το '80 και έπειτα δίνουν έμφαση στο hard rock και στις μπαλάντες μόνο.
Υ.Γ : Ασχετο… αλλά το In Trance γιατί είναι τόσο σπάνιο???
Οι scorpions είναι με διαφορά το καλύτερο hard rock συγκρότημα που έχει αντέξει στο χρόνο και χωρίς να έχει παρακμάσει.
Τους έχω δεί 2 φορές και έχω περάσει τέλεια στα live τους
Τελικά οι “Σκορπιονιστές” είναι ατέλειωτοι: Όλο και θα εμφανιστούν νέοι στο ρόκιν και θα ξαναρχίσουν τα ίδια…
Σαν τους Ρωμαίους στον Αστερίξ… :lol::lol:
Μια συνεργασία με χατζηγιάννη θα ήταν η απόλυτη μουσική εμπειρία του έλληνα ροκά, ειδικά μετά από πλασάρισμα σε διαφήμιση της cosmote και με το ανάλογο cover στη συνεχεια με μίξη beatακίου για να πεζει και στα κλουμπ:metal:ντάξει μην επιτίθεστε uli roth γουστάρω κι εγώ
Δεν πήγα, αλλά δεν έχω κανένα λόγο και να αμφισβητήσω αυτό που λες. Ξέρω πως μπορούν να παίζουν live και κάθε μπάντα που συνεχιζει τόσα χρόνια αξίζει σεβασμό.
Αυτό που γράφω έχει να κάνει με τον υπερβολικό ζήλο κάποιων νέων οπαδών που τους “χρίζουν” και πράγματα που δεν είναι (και έχω την εντύπωση πως και τους ίδιους να ρώταγες θα σου έλεγαν πως δεν πιστεύουν πως είναι)
Νομίζω καταλαβαίνεις τι εννοώ.