Scorpions

Σπουδαία μπάντα… αλλά προτιμώ την περίοδο τους με τον Uli Roth στην κιθάρα.

Η παρουσία του, τους έδινε έναν πιο βιρτουόζικο χαρακτήρα αλλά και πολλά στοιχεία απο ψυχεδέλια-prog και κλασική τα οποία χάθηκαν με την φυγή του. Από το '80 και έπειτα δίνουν έμφαση στο hard rock και στις μπαλάντες μόνο.

Υ.Γ : Ασχετο… αλλά το In Trance γιατί είναι τόσο σπάνιο???

γιατι τα σπανια ειναι και τα διαμαντακια…:wink:
ακουσε το σε live…ειναι απιστευτο!

Ti εννοεις σπανιο;; :-s

Το album In Trance ειναι αρκετα δυσευρετο εδω και μερικα χρονια.
Ανοησιες των εταιριων.

Εννοείται!

Εξάλλου ήταν στιγμές, κυρίως στις λάιβ εμφανίσεις τους, που αγγίζανε το μεταλ.

Steamrock Fever :wink:

:razz:

Οι scorpions είναι με διαφορά το καλύτερο hard rock συγκρότημα που έχει αντέξει στο χρόνο και χωρίς να έχει παρακμάσει.
Τους έχω δεί 2 φορές και έχω περάσει τέλεια στα live τους

λολζ.

μα γιατι?:stuck_out_tongue:

Τελικά οι “Σκορπιονιστές” είναι ατέλειωτοι: Όλο και θα εμφανιστούν νέοι στο ρόκιν και θα ξαναρχίσουν τα ίδια…
Σαν τους Ρωμαίους στον Αστερίξ… :lol::lol:

:lol::lol::lol:

Μια συνεργασία με χατζηγιάννη θα ήταν η απόλυτη μουσική εμπειρία του έλληνα ροκά, ειδικά μετά από πλασάρισμα σε διαφήμιση της cosmote και με το ανάλογο cover στη συνεχεια με μίξη beatακίου για να πεζει και στα κλουμπ:metal:ντάξει μην επιτίθεστε uli roth γουστάρω κι εγώ

Η αλήθεια είναι ότι μετά από εμφανίσεις σαν τη χθεσινή, λογικό είναι να δημιουργούν συνεχώς νέους οπαδούς…

Δεν πήγα, αλλά δεν έχω κανένα λόγο και να αμφισβητήσω αυτό που λες. Ξέρω πως μπορούν να παίζουν live και κάθε μπάντα που συνεχιζει τόσα χρόνια αξίζει σεβασμό.
Αυτό που γράφω έχει να κάνει με τον υπερβολικό ζήλο κάποιων νέων οπαδών που τους “χρίζουν” και πράγματα που δεν είναι (και έχω την εντύπωση πως και τους ίδιους να ρώταγες θα σου έλεγαν πως δεν πιστεύουν πως είναι) :wink:
Νομίζω καταλαβαίνεις τι εννοώ.

Φυσικά και καταλαβαίνω, αλλά ποιας μπάντας οι οπαδοί δεν είναι έτσι? :wink:

Κάποιων που ποτέ δεν φτάνουν σε τρελά επίπεδα δημοτικότητας αλλά παραμένουν σταθερά cult για πολλά χρόνια;

Π.χ. Primus ή Helmet ή Monster Magnet για να ανερθώ σε μπάντες που έχουν συζητηθεί αρκετά στο φόρουμ κατά καιρούς.

lolzzzz

Πιο θαυμαστο ειναι οτι εμφανιζονται καινουργιοι σκορπιονιστες αλλα τα τρολλς ειναι τα ιδια!

Το σποιλερ σου ειναι κλασσικη απαντηση αμπαλου.

:lol::lol::lol:

Είδες; Aκριβώς όπως στον Αστερίξ! Οι Γαλάτες είναι πάντα οι ίδιοι! :stuck_out_tongue: :lol: