Scorpions

Πεθαινω λεμε…

Τι να πεις τώρα για τον Rudolf Schenker. Ο τύπος μιλάει για τα καλύτερα άλμπουμ της μπάντας και έχει βάλει στην top δεκάδα την τελευταία πατάτα που κυκλοφόρησαν φέτος. Ντάξει δεν σχολιάζω άλλο! http://www.rockoverdose.gr/news_details.php?id=39641

Που ειναι το Taken by Force, το In Trance, το Virgin Killer? Τιποτα με Uli Jon Roth?

Το οτι εβαλε τον τελευταιο δισκο ειναι λογικο, ποιος μουσικος δεν θα στηριξει την τελευταια του δουλεια?

Επισης οκ απο το 4 και πανω δισκαρες, δεν ειναι παραλογο να μην βαζει εποχη Ροθ, ειναι προφανως μια εποχη που δεν τον εκφραζει.

Το αλλοπροσσαλο ειναι στις θεσεις 10-5. Savage Amusement? Ενα λαηβ, ενα λαηβ με Συμφωνικη και αλλο ενα ακουστικο λαηβ? Ρε Ρουντι, ελεος :stuck_out_tongue:

…το Savage Amusement δεν τό’χω κιεγώ για πεντάδα, αν και μσε πολλά άλλα αντίστοιχα συγκροτήματα θα ήταν στάνταρ τριάδα…γιατί είναι ένας πολύ καλός δίσκος, ο τελευταίος τους που αγαπάω…έχουν όμως τόσα δεκάρια μέχρι τότε, που σίγουρα κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει:):!:

Ελα ρε οχι και ο τελευταιος, Face the Heat και Crazy World πολυ ανωτερα, ειδικα το δευτερο.

Στάλθηκε από το LG-D405 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θεωρω μεγαλο φαουλ να μην βαλει εστω ενα δισκο απο την εποχη Roth και να βαλει 3 live οταν προκειται για μια μπαντα με τοσο μεγαλη δισκογραφια. Το οτι εβαλε το τελευταιο ειναι κατι που πολλοι μουσικοι θα εκαναν.

Πολύ σωστός!

Μια χαρα νεο, τα σπαει ο Mikkey Dee. Αφου δυστυχως δεν εχουμε Motorhead πλεον εγω λεω να τον κρατησουν για μονιμο μελος αν θελει και ο ιδιος, γιατι ο Kottak ειναι πολυ ασταθης σαν χαρακτηρας και τα κανει μανταρα πολυ συχνα δημιουργωντας προβληματα στην μπαντα.

Τι μόνιμο, δεν είναι οι τελευταίες συναυλίες αυτές; Δε διαλύονται :lol:;

Ο Mikkey μ’αρεσει πολύ σαν ντράμερ, η τεχνική του, το στυλ του…πως θα γίνει τώρα απο το Welcome Home ή το In the Name of Τragedy να παίξει το Hit Between the Eyes ή το Holiday :-k Βέβαια ο ίδιος ξέρει καλύτερα και μακάρι να δέσει η φάση αλλά είμαι πραγματικά περίεργος…

Τελείωσε ο Kottak.

Δικαιώθηκες τελικά. Οι Scorpions ανακοίνωσαν ότι ο Mikkey Dee θα είναι ο μόνιμος ντράμερ τους.

τωρα που αποσυρονται ??? :lol::roll:

39 χρόνια :metal:

8 Likes
1 Like

3 Likes

Μπορεί να έχουμε 20 μέρες festival συνολικά του χρόνου και μόλις ανακοινώσει μπάντα περιοδεία όλο διαβάζουμε ΧΩΡΙΣ Ελλάδα μέσα :sweat_smile:

1 Like

Ελπίζω ο δίσκος να μην είναι φόλα, αλλά εγώ ξενέρωσα που δεν περνάνε από τη χώρα μας, γιατί θέλω να τους ξαναδώ (μοναδική φορά που τους είδα ήταν το '09 στα Χανιά)

1 Like