Ενας καλος δισκος, μια φοβερη οπως παντα συναυλια και γεματα σταδια για να τους αποχαιρετησουμε οπως τους αξιζει… Αν και εχω ακομα ελπιδες οτι μπορει τελικα να αργησει και αλλο η διαλυση…
Μολις το εμαθα τωρα κι εγω…Δεν το περιμενα να πω την αληθεια, παρ’οτι τα χουν τα χρονακια τους.Τους ειχα δει στο Καραισκακη πριν καποια χρονια και ενω το setlist ηταν ικανοποιητικο,κατι δε μ’αρεσε στον ηχο…Δε ξερω τι μου εφταιγε.Μαλλον η ακουστικη του σταδιου γενικα. :-k Αν ειναι οντως τελευταια τους περιοδεια,θα ηθελα να παω θα γινει πανικος!
Πράγματι έχει χαθεί η αίγλη του σταδίου. Εδώ έφτασε ο Μπαοκ να κάνει διπλό αέρα?
Ολα τελειώνουν κάποια στιγμή !! Να δείς που θα τους ξαναδούμε !!!
ελα ντε…:)
Αν οντως αυτο ειναι το τελευταιο αλμπουμ τους, περιμενουμε ενα ακομα διαμαντι σαν αυτα που εχουν βγαλει σε τοσα πετυχημενα χρονια καριερας…
http://www.the-scorpions.com/english/
δεν ξερω αν εχει υπαρξει ενημερωση. εδω μπορειτε να ακουσετε δειγματα της νεας τους δουλειας. Ελπιδοφορο πολυ. Ειδικα το δευτερο τραγουδι:!:
[B]SCORPIONS To Re-Record Classics For Upcoming Album[/B]
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=156512
Γεροντική άνοια λέγεται αυτό; Καμιά άλλη μαλακία θα κάνουν; [-X
Xμ…κατι θρασοαλμπουμ μ’αρεσουν περισσοτερο στα ριμεϊκς γιατι στα αυθεντικα ηταν λες και ηχογραφηθηκαν σε σταβλο. Με τους Σκορπιους δεν υπαρχει τετοιο θεμα οποτε δεν μου λεει και πολλα το νεο…
Καλυτερα να βγαλουν κανα Live cd που εχουν 16 χρονια.
Mα εκει ειναι η ουσια! :-k
Δεν λεω, το φιλινγκ ειναι εκει και ειναι βαρβατο αλλα ο ηχος παραειναι αδυναμος, αντι για μπουνια στο στομαχι ειναι σαν ξυσιμο στο αυτι.
bump γιατί
1)είναι ανεπίτρεπτο κάτι Coldplay και Foo Fighters να είναι πιο ψηλά από τους θεούς [-X
2)ΔΕΝ έρχονται φέτος το καλοκαίρι Ελλάδα:!:
Scorpions FTW :bounce:
edit : Παραδόξως,το αγαπημένο μου album από αυτούς δεν είναι το In trance,αλλά το Τaken by force το οποίο και ψήφισα.
Aφού λέγανε ότι ήταν οι τελευταίες συναυλίες οι περσινες στην Ελλάδα.:roll:
Οι Scorpions ήταν το συγκρότημα που με έμπασε στο ροκ και για 3 χρόνια περίπου τους άκουγα καθημερινά:-s. Μιλάμε για τεράστιο κάψιμο. Τώρα αν ξανακούσω θα ακούσω τα πρώτα με τον Uli τα οποία είναι μακράν τα καλύτερα και πιο σπάνια την 80ς περιοδο.
μην ανησυχεις εγκυρες πηγες λενε οτι ετοιμαζουν τουρ και θα παιξουν σε ολες τις πολεις,ολων των νομων,οοολης της ελλαδας:p
μπαι δε γουει δεν εχω γραψει εδω μεσα?8O
αν δεν υπηρχαν οι σκορπιονς μαλλον δε θα ακουγα αυτη τη μουσικη.με αυτους ξεκινησα πριν κατι χρονια.εννοειται ενα ατελειωτο :respect: απο εμενα για οτι εδωσαν στο σκληρο ηχο τοσα χρονια(εξαιρουνται τα 90ς).πολυ πολυ μεγαλο συγκροτημα.
η περιοδος ροθ ειναι απο “αλλου”.
εντιτ.εγραψα πολλα κοινα με τον ιλουβαταρ.χμμμμ.
Αυτά τα έλεγαν οι διοργανωτές εκείνων των συναυλιών για να προσελκύσουν περισσότερο κόσμο,οι ίδιοι οι Scorpions ποτέ δε δήλωσαν κάτι τέτοιο.Επίσης,η περιοδεία τους θα διαρκέσει μέχρι το 2013 μάλλον,οπότε θα μας ξανάρθουν 100000% :D:D:D
3 φορές τους έχω δει και οι 3 ήταν γαμάτες με κορυφαία συναυλία εκείνη με τον Θεό και τον Μichael Schenker.
Τώρα αν ξανάρθουν και δεν γίνεται αυτός ο χαμός που γίνεται φέτος με τις συναυλίες ευχαρίστως να ξαναπήγαινα.
Λογικα του χρονμου κατα 90% θα μας ξαναρθουν. Και θα ειμαστε εκει εννοειται, η πρωτη μεγαλη μου αγαπη και παντοτινη…
[B]Rudolf Schenker [/B]
“We have a library in our warehouse where we have a lot of old songs, especially from the days where you had only the possibility of putting eight or nine songs on vinyl,” the guitarist says. “We always recorded 13 or 14 songs, so (the rest) are hanging out somewhere in our warehouse. We also have 800, 900 hours of film material from different festivals, from places like (Moscow’s) Red Square, the Amazon, the pyramids, going through Russia in 2002…”
He adds, “Of course we want to give this material to the fans. It would be terrible for this material to be hanging in our warehouse and not get out. So when we are finished (touring), we’ll take our time and give people some special stuff.”
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=169040
εχουν κουρασει πολυ ομως…
νταξει, κριμα γιατι ειναι μεγαλη μπαντα και ξεφτιλιζονται!!!