Scorpions

Αντε, αντε… Αναμενουμε με ανυπομονησια καινουριο αλμπουμ απο τους [SIZE=“3”]ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ[/SIZE]…:bow2::respect:

Οι Scorpions έχουν βγάλει σίγουρα καλύτερη πεντάδα με
Lonesome Crow,Fly to the Rainbow,In Trance,Virgin Killer,Taken By Force.
Ακούω τώρα το In Trance(album).Ποιος Jabs ρε παιδιά?
Uli Jon Roth!!!Στους 3-4 καλύτερους!!!Εver!!!

Κι έχω κι άλλα group!Heep,Purple,Zeppelin,Thin Lizzy…

Πες τα ρε φιλε!!Ποιο Crazy World τωρα…Αν και προσωπικα θα ελεγα In Trance, Virgin Killer, Taken By Force, Lovedrive και Love At First Sting…Οι Scorpions μεχρι και το Savage Amusement ηταν γαματοι!Aλλα υπαρχουν κι αλλες μπαντες με παρομοια ‘‘κατορθωματα’’…Maiden, Priest, Metallica, Purple, Rainbow, Sabbath, Zeppelin οι πιο προφανεις

Απλά έλεγαν για μπάντες του είδους και περιορίστηκα σε hard rock groups.

Καπου διαβασα οτι το νεο album θα ειναι επιστροφη στον 80’s ηχο.

Μακαρι.

Τα Unbreakable και Humanity ειναι πολυ ωραια, συγχρονο-μοντερνο hard rock.

Αλλα οι Scorpions εγιναν μεγαθηριο και τους λατρεψαμε για το 80’s Ηard Rock.

Θα ηθελα λοιπον μια επιστροφη στον κλασσικο τους ηχο.

Χμ, speak for yourself, πολλοί τους γουστάρουμε κυρίως για τα 70’ς.

Καλα εννοειται οτι και στα 70’s μεγαλουργησαν.

Απλα στα 80’s εκαναν το μεγαλο μπαμ ως ονομα.

Αλλωστε θεωρω αρκετα δυσκολο να μπορεσουν να ξαναπιασουν (αν το επιδιωκαν) το feeling που ειχαν στα 70’s, χωρις τον Roth, ετσι κιαλλιως.

Sad But True…

Και στα 70’s και στα 80’s, εβγαζαν δισκαρες και ειναι αδιαμφισβητητα μεσα στα πιο μεγαλα και διαχρονικα ονοματα του Hard Rock… Οτι και να σχεδιαζουν για το νεο αλμπουμ, το περιμενουμε με μεγαλη προσμονη.

Πόσο τα σπάει το εξώφυλλο? Sting In The Tail λοιπόν ο νέος δίσκος.

Αναφερομουν μονο στα χρονια του Jabs. :wink:

Χμ…Για Purple και Zeppelin…ναι…
Heep και Lizzy οχι αλλα αυτο μαλλον εχει να κανει κιολας και με το προσωπικο μου γουστο.

Τωρα διαβασα και αλλα συγκροτηματα που οσο να 'ναι απεχουν απο αυτο το μουσικο ειδος.

Το εξωφυλλο τεμαχιζει γλουτους και τους ριχνει στα γουρουνακια.

Ποσο τα σπαει το νεο εξωφυλλο?8O Ποσο ομως? Απλα γαματο, αντε να ειναι και το περιεχομενο τοσο καλο…

Με ανακοίνωση τους στην επίσημη ιστοσελίδα τους, οι Γερμανοί superstars Scorpions γνωστοποίησαν στους οπαδούς τους ότι το επερχόμενο album του “Sting In The Tail” θα είναι το τελευταίο τους και η περιοδεία που θα ακολουθήσει θα είναι η αποχαιρετιστήρια και θα περάσει από πέντε ηπείρους! “Θέλουμε να φύγουμε στην κορυφή”, ήταν η δήλωση των Scorpions.

Η καταλληλη στιγμη νομιζω για να σταματησουν με ενα καλο αλμπουμ.

Τεράστιοι. Θα μας λείψουν. Τα λέμε το καλοκαίρι.

Και εγω αυτο πιστευω, αλλα οταν διαβασα τα νεα,παρολο που το περιμενα αργα ή γρηγορα,στεναχωριθικα καπως…μεγαλο συγκροτημα!!!

και το νεο κομματι raised on rock φαινεται νπολυ ωραιο!!!

“Θέλουμε να φύγουμε στην κορυφή”, ήταν η δήλωση των Scorpions.

Σίγουρα… :frowning:

Το αστειο είναι πως δεν τους έχω δει ποτέ live όλο κρατουσα λεφτα για κάτι άλλο, έλεγα έλα μωρε θα ξαναρθου αφου. Ειπαν θα κανουν μια τελευταια περιοδεια αρα θα δωσουν καμια 5-6 live εδω όλο και κάποιο θα πιασω.

Aρα θα τους δουμε και Αθηνα λογικα. Αντε να ειναι και καλος ο δισκος και να σταματησουν με αξιοπρεπεια.