Ένα άκρως ενδιαφέρον άρθρο με αρκετό παρασκήνιο για το θρυλικό πλέον World Wide Live
Ενδιαφέρον μείγμα Ρόδα,Τσάντα + Κοπάνα με Wikipedia
Με αυτά τα προγράμματα, είναι να αναρωτιέται κανείς πώς έγραφαν στο ενδιάμεσο και δισκαρες…
Πω πω πω κάτι δισκάρες…
Ηχητικά αξίζουν οι εκδόσεις LP+CD των mid-10s ή να πάω σε κάτι πιο πρόσφατο;
Το youtube εχει ολη την πολιτισμικη κληρονομια του κοσμου.
εχετε δει doctor doctor απο MSG, με δύο αδέρφια + Meine να τραγουδά ;; Ιδού ένα διαμαντάκι που δεν ήξερα ότι υπήρχε.
H καλυτερη εκδοχη του εισαγωγικου σολο.
Η διαφορά στη φωνή, κατά την ταπεινή μου γνώμη, είναι αντίστοιχη του “Για να Σ’ Εκδικηθώ” με Παπαδόπουλο και Μητροπάνο.
Πω ρε πστ, δεν θα ξεπεράσω ποτέ τους Scorpions, γμμν Meine

Σαν σήμερα το 1996. Στα αυτιά μου, ναι μεν είναι αρκετά slow ως δίσκος, με πάρα πολύ όμορφες μπαλάντες όμως και επίσης, είναι ο τελευταίος δίσκος τους που έχει τον κλασικό ήχο-σημα κατατεθέν της μπάντας, είναι φυσική συνέχεια όλων των προηγούμενων δίσκων της δεκαετίας του '80, άνετα υλικό από αυτό το δίσκο, θα έμπαινε σε κάποιον από τους κλασικούς δίσκους και δεν θα καταλαβαίναμε διαφορά, ηχητικά και ακουστικά…
Καλος δισκος αλλα ανισος, μαλακωσε πολυ ο ηχος αλλα εχει οντως καποια πολυ καλα κομματια, δεν ειναι στα επιπεδα του Face the Heat, αλλα ειναι αξιοπρεπεης (σε αντιθεση με αυτο το πραμα που ακολουθησε).

Καλα θυμομουν οτι το cover ηταν κατι με κλουβι.
Σωστός! Αλλά νομίζω ότι το συγκεκριμένο, είχε απαγορευτεί λόγω γυμνού η κάτι τέτοιο. Παλιά μου τέχνη κόσκινο στα απαγορεύσιμα εξώφυλλα η μπάντα…