Scorpions

Καλο ειναι να μενει πανω αυτο το Thread , γιατι ειναι τελος καλοκαιριου σιγα σιγα ολοι γυρναμε στις δουλιες μας και στις υποχρεωσεις μας … ας υπαρχει κατι που να μας κανει να γελαμε .

χαχαχαχαχα εγραψες:lol: :lol: :lol:

χαχαχαχαχΑΧαχΑΧαχΑΧαχ .Τα σπασε ολα

μα τι ρωτάς?λόγω κολλήματος

Υπαρχουν κι οι καθρεπτες για να γελατε.:slight_smile:

είσαι σε θέση να ξέρεις τι ακούσματα έχω?
με ξέρεις και κρίνεις τι ακούω και τι όχι?
πίσω από μια οθονούλα μπορώ να πω και γω ό,τι μου κατέβει στο κεφάλι μεγάλε.
θα σας φάει η μαγκιά ρε μαγκάκια του καναπέ

1ον Αν κρινουμε απο τους Scorpions τοτε δν θα ακους και τπτ το αξιοπροσεκτο .
2ον Εχω μεγαλη οθονη
3ον Οταν καθομαι στο pc δν εχω καναπε αλλα καρεκλα.

Γιατι να κανουμε τον κοπο ??? Αφου υπαρχουν και οι Scoprions . :lol: :lol:

είσαι ο ίδιος με αυτόν που έκανα quote?

Σου φαινομαι ο ιδιος ?? Δν ειμαι ο ιδιος αλλα απανταω γιατι ηθελα να απαντησω και δν με εμποδιζει κανεις να απαντισω .

ρε TexasFlood εσυ τι ακους?Εισαι πολυ σκληρος για να ακους Scorpions ε?

HELL YEAH :naughty: .Δν με λες ρε φιλε απο την σκληροτητα καθοριζεται το τι ακουει ο καθεις ?? Δν πιστευω να σε εθιξα οταν μιλησα για τους τρεντουλες και τις γκομενες , αν το εκανα συγχορεσε με !
Οτι και αν ακουω ειναι τοσο αξιοπρεπες ωστε να μην περιεχει scorpions . 8)

ρε texas αφου δε γουσταρεις τους scorpions μη γραφεις στο τοπικ γιαυτους και μην ασχολεισαι…εισαι κομπλεξικος και αξιοθρηνητος.
οι scorpions ειναι γκρουπαρα και το εχουν αποδειξει με τη μουσικη, τις συναυλιες κλπ…
ρε rudolf και συ τι καθεσαι και απαντας σε κομπλεξικα ατομα; καθενας ακουει αυτο που γουσταρει, τελος…:wink:

1ον Το οτι δν γουσταρω δν σημαινει οτι δν θα γραψω … για να γραφεις υπαρχουν τα φορουμ
2ον Μπορει να ειμαι κομπλεξικος και αξιοθρηνητος οπως λες αλλα τουλαχιστον ακουω καλη μουσικη
3ον Οποιος κανει συναυλιες δλδ ειναι γκρουπαρα ?? Τοτε και το δικο μου γκρουπ ειναι γκρουπαρα :stuck_out_tongue: :lol:
4ον Ο καθενας ακουει πραγματι οτι γουσταρει αλλα αμα δν λεμε τπτ δν γινετε ΤΣΕΡΤΣΕΛΕΣ :lol:

.μπα δεν με εθιξες και ειρωνειες στα φιλαρακια σου απο τη Κηφησια…Ποτε δε τους πολυσυμπαθησα τους Scorpions αλλα εσυ δεν τους θεωρεις καν αξιοπρεπεις…Αγνοεις και ιστορια και τη προσφορα τους και το κανεις σε ενα topic αφιερωμενο σ’αυτους.Κλασσικος,επειδη εχεις παρει πρεφα οτι τους αντιπαθουν αρκετοι ε να μη τα χωσεις και συ?Η θεωρια της μαζας…

παντως ο rudolf τον πετυχε το σκοπο του . Θεος τελος :respect:

Ποια Κηφησια ρε φιλε εισαι καλα ??? . Η ιστορια αγνοει τους scorpions … οχι εγω . Παντος με τα βαθυστοχαστα λογια σου με τρελανες … θεωρια της μαζας , της πυκνωτητας , του mol . :lol:

χχαχαχαχα, είναι πάντα διασκεδαστικό να βλέπεις παιδάκια που δεν ξέρουν πού πάν’ τα τέσσερα (από μουσική, αλλά και γενικότερα), να έχουν και τουπέ μεγαλύτερο από το μπόι τους. πάντως είμαι σίγουρος ότι από κοντά προκαλείς περισσότερο γέλιο, μάλλον πρέπει να προσπαθήσεις περισσότερο εδώ :frowning:

Βασικα ειμαι 1.87 … ποσο ποιο ψηλο μπορει να ειναι το τουπε μου ?? Εγω γιατι νομιζω οτι ολα τα παιδακια ακουνε scorpions και ειναι αυτα που τους λατρευουν ??? Οντως απο κοντα προκαλω περισσοτερο γελιο γιατι μπορω να μιλαω στον αλλο πιο γρηγορα και να του λεω πιο πολλα γιατι εδω με τα ελληνικα με μαμιεται η ψυχολογια . Προσπαθω και πιστψε με θα βαλω τα δυνατα μου … !

Αλλος ορθογραφος μας βρηκε…για τη Κηφισια που ειπα…ε μλκιες για τρεντιδες μου λες,πεταω και γω τη μλκια μου.Τι ξαφνιαστηκες δηλαδη?Και τελος παντων ουτε εμενα μ’αρεσουν οι Texas Flood αλλα σε θα ρχομουν να στα πρηξω αμα ανοιγεσ topic γι’αυτους και να λεω “α οι βλαχοι οι Τεξανοι” και μπλα μπλα μπλα…Τεσπα μη το σπαμαρουμε αλλο το πραγμα…