Scorpions

και το κακό είναι; α, ναι, τους ακούνε τα παιδάκια, άρα για τον πούτσο οι scorpions. χαχαχα, κατά τ’ άλλα δεν έχει σχέση η ηλικία.

κάτι έχουμε πάρει χαμπάρι… σε λίγο θα κάνει χαρακίρι η ορθογραφία :wink:

περιμένουμε εναγωνίως.

Δν ξαφνιαστικα απλα απορησα γιατι ειμαι απο Θεσσ . ΑΛΛΑ … ΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ ΡΕ :lol: :lol: :lol: ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ TEXAS FLOOD … ειναι κομματι του SRV … δλδ ελεος ! :lol: :lol: :lol: :lol:

ρε εχει γελιο το θεμα. keep walking . θεος ο rudolf τελος:respect:

1ον Ρε μπόσκο εσυ εθιξες το θεμα με τα παιδακια … συνεχως αντιλεγεις … και σιγα μν προσεχω την ορθογραφια μου … αυτο που ειναι παντως να πω το πιανετε . 8)

υπαρχει και μπαντα Texas Flood mr ξερολα…Ψαξε λιγο δε κανει κακο…

ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΙ ΟΡΚΟ… http://www.texasflood.co.uk/mambo/

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

όταν οι mods λείπουν, η βλακεία έρχεται

από κ πέρα θα σβήνουμε τα σπαμοπόστ, έτσι γιατί δεν καταλαβαίνετε μερικοί. συνεχίστε τις αηδίες με πμ παρακαλώ, γιατί στο τόπικ αυτό θα λέμε για τους σκορπιους κ δεν θα αναλύουμε τα συμπλέγματα του καθενός

ρούδολφ μην ψαρώνεις, έλεος

τέξας είσαι μεγάλο ποζέρι. πρόσεξε λίγο το ύφος κ είμαστε όλοι φίλοι

Αυτο πραγματι δν το ηξερα αλλα και παλι πιο γνωστοι ειναι αυτοι απο το κομματι του SRV ??? Τρελαθηκαμε τελειως ?? :lol:

http://www.texasflood.co.uk/mambo/
αυτους λες???

yap…exw kai 2 songs…

Οχι ρε φιλε … οχι και ποζερι , εγω δν μιλησα ετσι για σενα … ! Τσερτσελες να γινετε ρε :lol:

Oi Post - Roth Scoprions δεν ειναι παρα ενα εμπορικο κλαψομουνικο κατασκευασμα . Οποιοσδηποτε σεβεται τον εαυτο του μπορει να το δει αυτο . Τωρα αμα του αρεσουν ΟΚ . Αλλα καπια πραγματα ειναι γεγονοτα .

φιλε λουκιανε παντως αυτο δεν ειναι καλο σπαμαρισμα . το καλο spam ειναι στα off topic

όπως κ να έχει πείτε τπτ με επιχειρήματα κ αφήστε τις ακυρότητες…

επίσης : το συγκεκριμένο θέμα στο φόρουμ μας πρέπει να έχει συζητηθεί 3 φορές μέχρι σήμερα. το ίδιο. γι’αυτό φαντάζομαι μέχρι κ ο ρούδολφος θα βαριέται να απαντήσει

παντος νταξυ οπως θα ξερεις καλυτερα απο μενα τα forum ειναι και για να ακυρωνομαστε καμια φορα .

Συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ και … ΕΓΡΑΨΕΣ … :bow2: :thumbup: =D>

Rudy μην ψαρωνεις…

TexasFlood, με εκανες και γελασα σημερα με τα ποστ σου…

Θενκ γιου…

ρε καλλιτέχνη,όταν ψαρώνω,έτσι αντιδράω?:smiley:

Ε, ναι, αλίμονο! Πάντα με γεγονότα μιλάμε…

Ας πούμε είναι γεγονός πως τα Twentieth Century Man/Animal Magnetism/The Zoo/Don’t Make No Promises/Hold Me Tight/Make It Real/Coming Home/Rock You Like A Hurricane/Big City Nights/Same Thrill/I’m Leaving You/Bad Boys Running Wild/Loving You Sunday Morning/Lovedrive/Coast To Coast/Another Piece Of Meat/Can’t Get Enough/China White/No One Like You/Now!/Dynamite/Blackout (φτάνουν τόσα;) είναι τίγκα κλαψομούνικα…

Είστε επικίνδυνα άσχετοι και το ότι το αγνοείτε σας κάνει τραγελαφικούς.

Και δεν ειναι και καθολου εμπορικοι :stuck_out_tongue: Το γεγονος οτι υποστηριζεις την εν λογω περιοδο τους στα ματια μου σε φενεσαι ακομα πιο αστειος . Και μενα μου αρεζε αυτη τους η περιοδος οταν ειμουν Β γυμνασιου