και το κακό είναι; α, ναι, τους ακούνε τα παιδάκια, άρα για τον πούτσο οι scorpions. χαχαχα, κατά τ’ άλλα δεν έχει σχέση η ηλικία.
κάτι έχουμε πάρει χαμπάρι… σε λίγο θα κάνει χαρακίρι η ορθογραφία
περιμένουμε εναγωνίως.
και το κακό είναι; α, ναι, τους ακούνε τα παιδάκια, άρα για τον πούτσο οι scorpions. χαχαχα, κατά τ’ άλλα δεν έχει σχέση η ηλικία.
κάτι έχουμε πάρει χαμπάρι… σε λίγο θα κάνει χαρακίρι η ορθογραφία
περιμένουμε εναγωνίως.
Δν ξαφνιαστικα απλα απορησα γιατι ειμαι απο Θεσσ . ΑΛΛΑ … ΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ ΡΕ :lol: :lol: :lol: ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ TEXAS FLOOD … ειναι κομματι του SRV … δλδ ελεος ! :lol: :lol: :lol: :lol:
ρε εχει γελιο το θεμα. keep walking . θεος ο rudolf τελος:respect:
1ον Ρε μπόσκο εσυ εθιξες το θεμα με τα παιδακια … συνεχως αντιλεγεις … και σιγα μν προσεχω την ορθογραφια μου … αυτο που ειναι παντως να πω το πιανετε . 8)
υπαρχει και μπαντα Texas Flood mr ξερολα…Ψαξε λιγο δε κανει κακο…
ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΙ ΟΡΚΟ… http://www.texasflood.co.uk/mambo/
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
όταν οι mods λείπουν, η βλακεία έρχεται
από κ πέρα θα σβήνουμε τα σπαμοπόστ, έτσι γιατί δεν καταλαβαίνετε μερικοί. συνεχίστε τις αηδίες με πμ παρακαλώ, γιατί στο τόπικ αυτό θα λέμε για τους σκορπιους κ δεν θα αναλύουμε τα συμπλέγματα του καθενός
ρούδολφ μην ψαρώνεις, έλεος
τέξας είσαι μεγάλο ποζέρι. πρόσεξε λίγο το ύφος κ είμαστε όλοι φίλοι
Αυτο πραγματι δν το ηξερα αλλα και παλι πιο γνωστοι ειναι αυτοι απο το κομματι του SRV ??? Τρελαθηκαμε τελειως ?? :lol:
yap…exw kai 2 songs…
Οχι ρε φιλε … οχι και ποζερι , εγω δν μιλησα ετσι για σενα … ! Τσερτσελες να γινετε ρε :lol:
Oi Post - Roth Scoprions δεν ειναι παρα ενα εμπορικο κλαψομουνικο κατασκευασμα . Οποιοσδηποτε σεβεται τον εαυτο του μπορει να το δει αυτο . Τωρα αμα του αρεσουν ΟΚ . Αλλα καπια πραγματα ειναι γεγονοτα .
φιλε λουκιανε παντως αυτο δεν ειναι καλο σπαμαρισμα . το καλο spam ειναι στα off topic
όπως κ να έχει πείτε τπτ με επιχειρήματα κ αφήστε τις ακυρότητες…
επίσης : το συγκεκριμένο θέμα στο φόρουμ μας πρέπει να έχει συζητηθεί 3 φορές μέχρι σήμερα. το ίδιο. γι’αυτό φαντάζομαι μέχρι κ ο ρούδολφος θα βαριέται να απαντήσει
παντος νταξυ οπως θα ξερεις καλυτερα απο μενα τα forum ειναι και για να ακυρωνομαστε καμια φορα .
Συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ και … ΕΓΡΑΨΕΣ … :bow2: :thumbup: =D>
Rudy μην ψαρωνεις…
TexasFlood, με εκανες και γελασα σημερα με τα ποστ σου…
Θενκ γιου…
ρε καλλιτέχνη,όταν ψαρώνω,έτσι αντιδράω?
Ε, ναι, αλίμονο! Πάντα με γεγονότα μιλάμε…
Ας πούμε είναι γεγονός πως τα Twentieth Century Man/Animal Magnetism/The Zoo/Don’t Make No Promises/Hold Me Tight/Make It Real/Coming Home/Rock You Like A Hurricane/Big City Nights/Same Thrill/I’m Leaving You/Bad Boys Running Wild/Loving You Sunday Morning/Lovedrive/Coast To Coast/Another Piece Of Meat/Can’t Get Enough/China White/No One Like You/Now!/Dynamite/Blackout (φτάνουν τόσα;) είναι τίγκα κλαψομούνικα…
Είστε επικίνδυνα άσχετοι και το ότι το αγνοείτε σας κάνει τραγελαφικούς.
Και δεν ειναι και καθολου εμπορικοι Το γεγονος οτι υποστηριζεις την εν λογω περιοδο τους στα ματια μου σε φενεσαι ακομα πιο αστειος . Και μενα μου αρεζε αυτη τους η περιοδος οταν ειμουν Β γυμνασιου