Scorpions

κι από πότε το εμπορικό ισοδυναμεί με το άσχημο βρε τσάκαλε; και, στην τελική, δεν ξέρω αν το έχεις πάρει χαμπάρι, αλλά έχεις νικνέημ τζίμιπέιτζ… led zeppelin, you know, από τις εμπορικότερες ροκ μπάντες. Τράβα άκου μέρζμποου, ξέρω ‘γω, αν θες να το παίξεις ψαγμένος. ακόμα τσακαλάκο, αν είχες ακούσει αυτά που θάβεις θα έβλεπες ότι μόλις έφυγε ο ροθ το στυλ δεν άλλαξε μονομιάς. Σ’ αφήνω να ψάξεις τα τραγουδάκια, μπας και ξεστραβωθείς λιγάκι :γουίνκ:

Sorry,δεν άντεξα.Ρε πάτε καλά;Λίγο σεβασμός δεν βλάπτει ρε.Αξιοθρήνητοι κλπ κλπ οι Scorpions;Εχετέ τρελαθεί ρε;Δεκτό το να μην αρέσουν σε κάποιους,αλλά κράξιμο ρε μαγκάκια;Και μένα δεν μου αρέσουν οι Queen,θα βγω να κράξω αυτό το group και τους μουσικούς που έπαιξαν σε αυτό;Και η μεγαλύτερη πλάκα είναι που την λέτε και σε αυτούς που τους γουστάρουν…έχουμε ξεφύγει τελείως.Τουλάχιστον ο άλλος είπε οτι δεν γουστάρει απο το ‘79 και μετά,δεν συμφωνώ,αλλά γνώμες είναι αυτές.Όχι όμως να βγαίνουν κάποια γατάκια και να κράζουν όταν απο τα 150 κομμάτια έχουν ακούσει τα 5 και αν!
Texas έχεις πλάκα ρε.Πρώτα λες οτι δεν υπάρχουν και οτι η ιστορία γράφει αφήνωντας έξω τους Scorpions (ποιός ήρθε;;;;;;;;;),μετά λες οτι έχουν κλαψομούνικα κομμάτια (εδω πάει το οτι έχουν ακούσει 5 απο τα 150) και μετά ενστερνίζεσαι την άποψη του Page,δηλαδή οτι μετά τον Roth δεν λένε τίποτα.Τελικά αποφάσισε,δεν σου αρέσουν καθόλου…δεν σου αρέσουν σαν στύλ,σαν φάτσες…δεν σου αρέσουν μετά το πέρας της συνεργασίας με Roth…η’ απλά ρε παλικάρι μου δεν σου αρέσουν επειδή έχουν κάποια κλαψομούνικα κομμάτια και σε σένα τον άγριο δεν ταιριάζουν αυτά;
Και εδώ έρχεται το θέμα της ηλικίας ατίθασο νιλατο μου!
Έλα,πες μου τώρα ποιό απο όλα τα κομμάτια τους έχεις χορέψει αγκαλιά με καμιά κοπελίτσα,έλα δεν θα “χαλάσει” το όνομά σου!

ε παιδια σας παρακαλω ρε μην μπαινετε στον κοπο να απαντησετε! αφηστε τους απολυτους γνωστες της μουσικης να λενε τα δικα τους…
η μουσικη παιδες ειναι το πιο υποκειμενικο πραγμα, γιαυτο αποψεις τετοιου στυλ, οτι οι σκορπιοι ειναι “κλαψομουνιδες” και “εμπορικοι” και “χαος” ειναι απλα τραγικοθλιβερες!

Η Χαζομάρα πάντα έχει σκοπό να μειώσει την αξία, δεν το κατάφερε ποτέ και δεν πρόκειται να το καταφέρει ούτε τώρα.

.

Η Χαζομάρα πάντα έχει σκοπό να μειώνει την αξία, δεν το κατάφερε ποτέ και δεν πρόκειται να το καταφέρει ούτε τώρα.

.

Τι να σε πω ρε φιλαρακι , οντως με Roth καναν καλη καριερα , απο κει και περα ισχιει οτι εχω πει . Εχω ακουσει τα παντα απο Scorpions εκτος απο κατι live . Δν χορευω γενικα και αν ηταν να χορευα με την κοπελα μ δν θα χορευα scorpions . Αλλα συγγνωμη κιολας … χορευονται οι scorpions ??? Πως βαλς ή rock and roll ??? :lol:

Τη λεξη “blues” την εχεις ακουσει ποτε?

Oταν συνδιαζετε αυτη η λεξη με τις μπαλαντες των scorpions αλλαζω 5 χρωματα

Εσυ και το ουρανιο τοξο…

Αν δεν γουσταρετε μην ακουτε…οκ???
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!:evil: :evil: :evil:
Αυτο απευθυνεται σε ολους…ξερουν αυτοι…

Και σε μένα…? σνιφ

Εσυ εισαι σκορπιονιστης ρε!

AΠOKALEIΣ BLUES ΤΙΣ ΜΠΑΛΑΝΤΕΣ??
ε συγκεντωθητε λιγο ορε!
ρε texas flood βαλε ενα blind boy fuller να χορεψω με την κοπελα μου!:lol:

ον τοπικ
ROTH τπτ αλο…

Εσυ εισαι καλο παιδι…{ασχετα αν τους απεχθαεσαι…}

Αποκαλω “blues” το χορο οπου εχεις τα χερια σου περασμενα στη μεση της κοπελιας και πατε περα δωθε…:stuck_out_tongue:

:hippy:

Εσφαλα… :oops:

εχεις χιππικια καρδια κ ξες να τρως! αρα συγχωρησε!:lol: :stuck_out_tongue: :hippy:

εσύ ήρθες μαζί μου Αγγλία και δάκρυσες και στα 2 live στο humanity:)

[SIZE=“5”]ΠΟΣΤ ΦΩΤΟ ΤΩΡΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΑΥΤΟ![/SIZE]

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ναι την εχω ακουσει αλλα αμα συνδυαζεις τα blues με τους scorpions τοτε ο Robert Johnson ειναι κιθαριστας σε glam poser συγκροτημα :stuck_out_tongue: :lol:

Εξηγησα παραπανω γιατι εβαλα τη λεξη “blues”…