An hsoun olh thn wra dipla sta hxeia… 8a fugei kapote…
Καθε φορα που βλεπω το live τους στην Αθηνα το 2005 ανατριχιαζω… Θαυμα απο την κρατικη τηλεοραση, τι να πω, υπερβαση για τα δεδομενα της.
Αντε γαμω! Καιρο εχω να τους δω!
Τι θα γίνει ρε γαμώτο? Όποτε θέλετε να θυμάστε προηγούμενα λάιβς στο φόρουμ θα παθαίνουμε εμείς εγκεφαλικό? Στο διάβολο πια:p
Πέρα από το ντιβιντί, τα σπάει και το όντιο της συγκεκριμένης συναυλίας.
Longing for the sun
:band:
P.S. Scorpions. Again.
Ηθελα να ηξερα ποσες σελιδες πριν ηταν αυτο το thread…
[QUOTE=freedomofrock;354733]Τι θα γίνει ρε γαμώτο? Όποτε θέλετε να θυμάστε προηγούμενα λάιβς στο φόρουμ θα παθαίνουμε εμείς εγκεφαλικό? Στο διάβολο πια
Πέρα από το ντιβιντί, τα σπάει και το όντιο της συγκεκριμένης συναυλίας.
Longing for the sun
:band:
P.S. Scorpions. Again.[/QUOTE]Ωχ, σορυ ρε και το σκεφτηκα οτι καποιος θα παθει εγκεφαλικο! Την εχω πατησει και 'γω ετσι.#-o Ε, ενταξει μην κανεις ετσι, θα μπορουσε να ηταν κανα μποτ που πουλαει Βιαγκρα!:lol: :lol:
Search my friend…
Βασικα, αμα καποιος θελει να αναφερθει σε συναυλια που εχει γινει καιρο πριν καλο ειναι να το κανει στο αντιστοιχο τοπικ του συγκροτηματος στο Groups & Artists.
Ισως… Επειδη την εχω πατησει και 'γω ετσι… Τεσπα, τσαμπα χαρηκατε ολοι οι βρωμεροι και με το που ειδατε “Scorpions στο στ. Καραϊσκάκη;” θα εισασταν ετοιμοι να γραψετε οτι “να τους κλεισουν σε σκλυλαδικο”, “ποιο θυμα θα ξαναπαει”, “να αποκτησουν μονιμη κατοικια εδω” και αλλα τετοια… :lol:
Εγώ τους ξαναέβλεπα πάντως8) Again!8)8)
Είναι μια μπάντα που ξέρεις οτι στο λάιβ τουλάχιστον θα περάσεις καλά.
Ψαχνω το thread απο την συναυλια των Maiden το 88 στην Φιλαδελφεια αλλα δεν το βρισκω…any help?:-k
Τοτε ο Κουρου ο δημιουργος του σαιτ ηταν μολις 2 ετων…Λιγο δυσκολο…
Αχαχαχα! :lol:
Θεός! :drunk:
makari na erthoun kai fetos>>>>…???tha einai gamata:roll:
gioupini no greeklish please
giati lathos???mia hara tha perasoume!!!
:?