12/28 in LA @ Relax Bar
1/4 in Seattle @ El Corazon
1/5 in Portland @ Routture
1/26 in NYC @ The Pussycat Lounge
4/18 in Tilborg, Holland @ Roadburn '08 4/20 - 26 in Germany and Greece dates and venues TBA.
Μια χαρα λεφτα σκαω για λαιβ, αλλα και για τη μουσικη αυτη γενικως μεσω αγορων - σε αντιθεση με σενα (κατι που ο ιδιος εχεις δηλωσει). Πλακα - πλακα στους Skid Row δε σε ειδα. Περιεργο ( ). Το ολο θεμα λεγεται “κανω θυσιες για κατι που αγαπαω”.
[SIZE=“2”]If it’s not in your blood, you will never understand[/SIZE]
Καταρχας δεν μιλησα σε εσενα.Αν θυμασαι Βlind Guardian δεν ειχα πληρωσει.Οποτε δε μπορω να καταλαβω πως σου ηρθε να αρχισεις αλλο ενα παραληρημα.
Αλλα αφου ξεκινησες πολεμο θα τον εχεις
Δευτερον δε με ειδες γιατι σαν ακροατης εχω αξιοπρεπεια να μη μου πιανουν τον κωλο κατι που δεν εχεις εσυ (δηλωσες πριν οτι θα πηγαινες να δεις τον Scott Kelly παρολο που δεν εχεις πολυτσεκαρει).Το να πας σε ενα λαιβ απλα για το λες στους 15 χρονους φιλους σου δεν ειναι μαγκια ε.Εγω πηγαινω σε λαιβ πλεον μονο οταν με ενδιαφερει 100% η μπαντα και η τιμη ειναι καλη.
Στη συγκεκριμενη περιπτωση των Skid Row ειχα προσωπικο κολλημα που δεν ηρθα.Ξερεις για εμενα υπαρχουν κι αλλα ενδιαφεροντα εκτος απο τη μουσικη.Ελπιζω καποια στιγμη να βρεις κι εσυ.
Τριτον ακουμε μουσικη για εντελως διαφορετικους λογους.Εγω επειδη γουσταρω.
Εσυ για να το παιζεις ψαγμενος.Παω στοιχημα οτι απο τα cd που εχεις δεν εχεις ακουσει ουτε το 1/3.Τον κοβω απο την ριζα ομως ε.Και απο αυτα που εχεις επισης τα μισα ειναι απο μπαντες που δεν ξερεις καν το ονομα τους.Αυτο φαινεται απο τα ποστ σου.Το μονο που καταφερνεις να κανεις ειναι να σε λενε γραφικο (το λενε ολοι).Δεν θα χαραμιζα ποτε τον χρονο μου να κατσω να ασχολιθω με μια μπαντα,μονο και μονο για να βγω και να πω μετα “εχω ακουσει και αυτο και το αλλο κι εσεις δε το ξερετε”.Αυτα τα ακνουν παιδακια 15 χρονων για να το παιξουν μεταλοπατερες στο σχολειο τους.
Τεταρτο και τελευταιο για το “κανω θυσιες για κατι που αγαπαω” που ειπες ο καθενας το βλεπει διαφορετικα.Εσυ οι θυσιες σου μπορει να ειναι να καθεσαι κλεισμενος ολη μερα με 2 ακουστικα στα αυτια και να ακουσεις οτι πιο ακυρο υπαρχει απλα για να εισαι “ψαγμενος”.Εγω αν δε μου αρεσει κατι ουτε για σουβερ φιλε μου δε θα το παρω.Μπορεις να βγεις και λιγο εξω ε.υπαρχει και εξω κοσμος
Α. ηταν πολλα τα 25 ευρω. Οκ. Παλι καλα που φοβοσουν το sold out.
Γουσταρω Neurosis και δεν περιοδευουν γενικα ευρωπη. Αν το μονο που ειναι εφικτο ειναι να δω τον τραγουδιστη/κιθαριστα τους, τοτε ναι, θα παω. Μιλησα για μενα, οχι για σενα ή τον καθε τριτο.
Προσκυναω νο1.
Προσκυναω νο2.
Θα ημουν μεταλλοπατερας αν σου λεγα τπτ κοφτον συριζα ή κατι παρομοιο. :lol: Ψηθηκα αρχικα να το πω για πλακα. Το κατεβατο ομως δειχνει αλλα πραματα. Ευχαριστω ειλικρινα για το ενδιαφερον. Απο κει και περα, πιστευε οτι γουσταρεις. Πολλα απ οσα λες ειναι πραγματικα αστεια, διχως παρεξηγηση, επειδη δε με ξερεις ουτε κατα το 1%. Και σταματα παρακαλω να προσβαλλεις εμενα και αλλα ατομα μεσω φορουμ “για πλακα”. Υπαρχουν και ορια Κωστα, και τα εχεις ξεπερασει. Σε αντιμετωπιζω με αξιοπρεπεια, πραγμα που εσυ δε κανεις.
Καλο θα ηταν να αντιμετοπιζες τον εαυτο σου πρωτα με αξιοπρεπεια κι επειτα εμενα
Αλλα ρε μπαγασακο σε παω με 1000 γιατι εχουμε ενα κοινο.
Εγω γραφω εις γνωση μου μαλακιες για να γελαει ο κοσμος.
Εσυ νομιζεις οτι γραφεις σοβαρα πραγματα αλλα και παλι γελαει ο κοσμος.
Πραγματικα καποια στιγμη θα ηθελα να τα πουμε απο κοντα να σου πω καποια πραγματα,να μου πεις κι εσυ τη δικη σου γνωμη.
Εγω παλι, αυτο που βλεπω ειναι οτι δεν ασχολουμαι μαζι σου. Εσυ ασχολεισαι μαζι μου.
Δε νομιζω να μενει κατι αλλο. Αν πεις οτι δειχνεις ενδιαφερον, ειλικρινα φαινονται ποιες ειναι οι προθεσεις σου, και ποιες οι δικες μου. Ποτε κανεις δε εβγαλε ειρωνια για καλο σκοπο.