Semen Of The Sun + Half Gramme Of Soma + Bombing The Avenue Live at six d.o.g.s


Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ τους με τίτλο ?The Walk?, το Αθηναϊκό τρίο επιστρέφει για μια συναυλία κατά την οποία θα παρουσιάσει κομμάτια τόσο από την τελευταία τους κυκλοφορία, όσο και από το ντεμπούτο τους ? Radio Adult ( 2008 )
Επιστρέφοντας μετά από ένα διετές μουσικό κενό και έχοντας ?φτάσει? στον ήχο τους μέσα από post punk και grunge μονοπάτια, οι Semen Of The Sun πατάνε τη σκηνή του six dogs για να κάνουν αυτό με το οποίο τράβηξαν την προσοχή από το 2005, να δίνουν συναυλίες γεμάτες ενέργεια και πάθος.
Half Gramme of Soma
O heavy rock ήχος των Half Gramme Of Soma είναι δύσκολο να μην σε ενθουσιάσει αν είσαι φίλος του μουσικού αυτού ιδιώματος.
Γεννημένοι το 2011 θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως ένα νέο συγκρότημα, αλλά η ποιότητα της μουσικής τους δείχνει ότι τα μέλη του group είχαν χρόνια στην πλάτη πριν ενώσουν τις δυνάμεις τους.
Με το ντεμπούτο ομώνυμο άλμπουμ τους να έχει κυκλοφορήσει πρόσφατα και εμφανή δίψα για ζωντανές εμφανίσεις, είναι σίγουρο ότι θα κάνουν πολλούς να κουνήσουν ρυθμικά το κεφάλι!
Bombing The Avenue
Παρά το νεαρό της ηλικίας τους (18,19 και 14) το τρίο των Bombing The Avenue έχει καταφέρει όσα πολλοί μπόρεσαν σε πολύ μεγαλύτερη ηλικία! Ένα ΕP με 6 κομμάτια ?Αvido?, ζωντανή εμφάνιση στο Schoolwave festival, επιλέχτηκαν ως support group στην συναυλία των Truckfighters στην Αθήνα ενώ παράλληλα έχουν μοιραστεί τη σκηνή με σημαντικές heavy rock μπάντες της πόλης.
Αν σου αρέσει ο grunge ήχος των 90s, αλλά και γενικότερα ο ευρύτερος σύγχρονος heavy αμερικάνικος ήχος (π.χ Deftones) αποκλείεται να μην κολλήσεις με αυτούς τους τρεις νεαρούς.
Παρασκευή 1 Μαρτίου
Semen Of The Sun ? Half Gramme Of Soma ? Bombing The Avenue
Six d.o.g.s: Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι. Τηλ: 210 3210510
Οι πόρτες Ανοίγουν 20:30
Είσοδος: 5e
BandLinks:


http://www.facebook.com.BombingTheAvenue
http://www.facebook.com/events/137651596398244/?ref=ts&fref=ts

αν και λογικά θα στηρίξουμε τις μπάντες … έχετε στο νου σας ότι 5 στο 6dogs είναι ακριβό μάγκες μου …