Senser 24/01/14 θεσσαλονικη 25/01/14 αθηνα

Από το facebook τους:

[I]GREECE!!! Senser will be playing the following shows:

24.01.14 - Block 33, Thessaloniki
25.01.14 - An Club, Athens[/I]

Έρχονται με καινούριο album στις αποσκευές τους, πιθανότατα χωρίς την kerstin βέβαια… καλώς εχόντων των πραγμάτων θα δώσουμε το παρών στην αθήνα (δυστυχώς στο ΑΝ πάλι :? )

Μια χαρά το ΑΝ για τον κόσμο που (δε) θα μαζέψουν.

κακώς δεν θα μαζέψει κόσμο, πάντως το δυστυχώς δεν το είπα για την χωρητικότητα του ΑΝ αλλά για τον άθλιο ήχο.

Υπαρχουν ακομα αυτοι? Wow.
Θα ειχε ενδιαφερον, πανε 15 χρονια απο τοτε που τους πετυχα στο ροδον αν δε με γελα η μνημη μου. Πολυ power απο οτι θυμαμαι, παρολο που προσωπικα δεν ειχα εντυπωσιαστει τρελά. Ενεργεια μπολικη παντως.
Εχει απομεινει καποιος απο την αρχικη συνθεση?

bump
Θα πάει κανείς?

Η συναυλία όπως ήταν αναμενόμενο γάμησε πάλι, η καινούρια τραγουδίστρια τα πήγε αρκετά καλά, κόσμος δυστυχώς πολύ λίγος. Το support έπαιξε πολλή ώρα, φιλότιμοι αλλά δεν μπορώ να πω ότι με συγκίνησαν ιδιαίτερα.
Από τραγούδια έπαιξαν states of mind, no comply, switch, age of panic και eject από stacked up, charming demons και adrenalin από asylum, κανένα από schematic, 2 3 clear, so refined, resistance now από το how to do battle και devoid, time travel scratch, let there be war, alpha omega και witch village από το καινούριο, εάν δεν έχω ξεχάσει κάτι βέβαια.

Ο unreal δεν δικαιολογεί το nick του μιας και ότι λέει είναι real 100% απλά η καλύτερη μπάντα που έχω δει στο Αν πάντα παίζουν απίστευτα μέχρι και ο ήχος που σχεδόν πάντα στο αν είναι σάπιος τσακίζει δεν ξέρω τι να πω…

Μια χαρα ο ηχος του Αν.