Sequence Theory Project (26/12 @ six d.o.g.s)

[CENTER]Sequence Theory Project Live

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου στις 21:30

Είσοδος Ελεύθερη[/CENTER]

Οι Sequence Theory Project σχηματίστηκαν το 2006. Ο ήχος τους είναι ένα συνονθύλευμα trip hop, drum ‘n’ bass, dub, electro και break core σε συνδυασμό με jazz, folk, ambient pop και doom στοιχεία.

Οι Sequence Theory Project είναι μια ακολουθία αντιλήψεων, ανθρώπων, ιδεών, συναντήσεων και συναισθημάτων. «Πιστεύουμε ότι οι ακολουθίες διέπουν τη δομή μιας μουσικής αλλά και τον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά οδηγώντας τον σε επιλογές που καθορίζουν εν τέλει την πορεία της ζωής του. Η δική μας θεωρία της ακολουθίας λέει πως σε κάθε ενέργεια της ανθρώπινης έκφρασης είναι απαραίτητη η διατήρηση της ουσίας της ίδιας της ύπαρξής μας, αλλιώς αυτή θα αφανιστεί μέσα στην υλιστική υστερία των καιρών».

Η πρώτη τους ζωντανή εμφάνιση πραγματοποιήθηκε στο 1ο Trippin’ and Hoppin’ Festival ενώ συνέβαλαν με την παρουσία τους στο πρώτο ντοκιμαντέρ για το trip hop στην Ελλάδα των Κ. Ζυμαράκη και Α. Τόλιου. Έκτοτε έχουν εμφανιστεί σε διάφορες μουσικές σκηνές και live bar, σε αυτόνομες εκδηλώσεις και ελεύθερα φεστιβάλ, ανεξάρτητες θεατρικές παραγωγές, μουσικά και παραστατικά δρώμενα και έχουν ντύσει με μουσικές τους θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις όπως το Ηungry anyone? της Αθηνάς Παππά στο 'Ιδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη, την 24ωρη performance της Aëla Labbé στο Sleep Project του Six Dogs, την performance των Ιnside Noise σε χορογραφία Κωστή Ρίζου και Χαράς Κότσαλη κ.ά. Έχουν πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε underground χώρους του Βερολίνου, στο φεστιβάλ ανεξάρτητης ηλεκτρονικής μουσικής το καλοκαίρι του 2012 στο Raum, στο Loophole Berlin με τους bestbefore στα visuals, στο Salon Remise κ.ά.

Το Σεπτέμβριο του 2010 κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο το πρώτο ανεξάρτητο άλμπουμ τους με τίτλο Toyland. Από τον Οκτώβριο του 2012 κυκλοφορεί επίσης σε ψηφιακή μορφή το δεύτερο άλμπουμ τους, The Collapse of Civilization. Το 2013 κομμάτια του άλμπουμ αυτού έντυσαν την παράσταση της ομάδας «Συν Αθηνά?» με τίτλο ?GO!? σε σκηνοθεσία Αθηνάς Παππά.

Αυτό το διάστημα ηχογραφούν ένα νέο EP που θα κυκλοφορήσει ανεξάρτητα, την Άνοιξη του 2014 και το soundtrack για την ταινία “happy medium” της ομάδας χορού ΙΝSIDE NOISE .

Wris Orfeus (arrangement/samples/sound design/production/synths)
Kostas Antoniou (electric bass)
Melentini (music/vocals/piano/trumpet/lyrics)

https://www.facebook.com/pages/SeQueNce-tHeORy-pROjeCt/201630863204353
http://sequencetheoryproject.bandcamp.com/
https://soundcloud.com/sequence_theory_project
http://www.youtube.com/watch?v=-Am7Ajl977Q

Εκτός απροόπτου εκεί :!:

Πολυ πολυ καλα νεα! Αν δεν συμβει κατι εκτος προγραμματος, θα δωσουμε και παλι παρων.

Σήμερα :!: