Αλλαγή server

Ενδεχομένως να παρουσιαστούν μικροπροβλήματα αυτές τις μέρες λόγω του ότι θα γίνει αλλαγή server. Σε 3-4 μέρες το πολύ όλα θα λειτουργούν κανονικά. Βέβαια, πολύ πιθανόν (το ελπίζω) να μην παρατηρηθεί κάποια αλλαγή κατά τη διάρκεια της αλλαγής και όλα να είναι ok.

Η αλλαγή έγινε και όπως όλα δείχνουν δεν υπάρχουν σημαντικά προβλήματα. Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα, αναφέρτε το στην ανάλογη κατηγορία.

αναφέρετέ το :stuck_out_tongue:

xm, gia kana diwro de mporousa na mpw to apogeymataki, ara mallon perasan anwdyna ta endexomena problhmata pou aneferes.
Tsiarz

Μετά από απουσία 2 ημερών, είμαστε και πάλι στον αέρα.
Πλέον σε πιο ισχυρό σέρβερ και με το φόρουμ, απ’ ότι φαίνεται μέχρι τώρα, να μην παρουσιάζει προβλήματα.

Ο λόγος για τον οποίον ήμασταν down αυτές τις δύο ημέρες ήταν η μεγάλη επισκεψιμότητα που σημειώθηκε τις τελευταίες μέρες και την οποία δε μπορούσε να αντέξει ο προηγούμενος μας σέρβερ. Πιο συγκεκριμένα, φτάσαμε σε σημείο να χρησιμοποιούμε το 11,5% της CPU του server, προκαλώντας τόσο το δικό μας, όσο και όλα τα υπόλοιπα site που βρίσκονταν στον ίδιο server, να γονατίσουν.

Λογικά δε θα πρέπει να παρουσιαστούν προβλήματα, αλλά αν δείτε κάτι ασυνήθιστο μπορείτε να το μας το αναφέρετε εδώ.

Με το που έγινα moderator, ανέβηκε επικίνδυνα κατακόρυφα η επισκεψιμότητα. Είναι τυχαίο? 8) 8) 8) 8) 8) 8) :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Με γεια η ενταξη στο νεο σερβερ παιδια!! :smiley: :smiley:

+1 :wink:

παει …οντας to site :wink:

Σφαιρα παει το site!!! Μπραβο!! :smiley:

μπράβο…διδάσκετε επαγγελματισμό… 8)

Το site πετάει !!!11!!!1!1

Αυτός δεν είναι server…ο Κεντέρης είναι :smiley:

Τελικά άξιζαν και με το παραπάνω τόσες ώρες αναμονής στο τηλέφωνο (και μάλιστα με συνοδεία Pink Floyd, άτσα οι Αμερικανοί) μιας και αυτές τις 3 μέρες λειτουργίας τα αποτελέσματα είναι θεαματικά.

Πάντως μιας και βρισκόμαστε πλέον σε δικό μας server, παρέχεται η δυνατότητα φιλοξενίας (hosting) και άλλων site. Εάν κάποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να επικοινωνήσει είτε με pm είτε μέσω e-mail για λεπτομέρειες. Θα υπάρξει και αντίστοιχο topic σύντομα.