Sg με tremolo/floyd rose

εχω μια epiphone G-400 tony iommi sg και σκεφτομουν πως αμα ειχε ενα floyd ή εστω ενα τρεμολο θα ηταν η τελεια κιθαρα για μενα. ξερει κανεις αν αυτο ειναι δυνατο και αν ναι σε ποιον μπορω να απευθυνθω? (γιατι μονος μου δεν παιζει να το κανω).

η κιθαρα σου θελει πολυ πατεντα για μπει Floyd rose και ισως παλι να μην γινετε για κατασκευαστικους λογους. επισης θα δωσεις πολλα λεφτα…

[B]μπορεις να βαλεις bigsby[/B]

[B]Vibrola[/B]

τα οποια στοιχειζουν αρκετα λεφτα και θελουν και μαστορα για να τα περασουν

αυτο ισως ειναι η πιο απλη και οικονομικη λυση
http://www.thomann.de/gr/schaller_lp_tremolo.htm

κατι πολυ βασικο ολα αυτα τα τρεμολα δεν εχουν καμια σχεση με floyd

προσωπικη συμβουλη:
εαν θελεις floyd rose παρε αλλη κιθαρα 8)

Εγώ λέω να την αφήσεις ήσυχη την SG γιατί ότι τρέμολο και να βάλεις, ακόμα και τύπου Bigsby, αρνητικά θα επηρεάσει τον ήχο σου σε σχέση με την σταθερή γέφυρα.
Αυτό που γράφει ο Σάκης βασικά: Αν θέλεις Floyd πάρε μία άλλη κιθάρα!

Βλέπω και τον Lifeson με αυτή τη Les Paul που της έχει βάλει Floyd και ανατριχιάζω! Σαν να βλέπω κάποιον να βάζει σαντιγύ σε κρέας! :lol:

:lol::lol::lol:

Γάμησε η ατάκα…

Όχι floyd rose σε sg ήμαρτον
Και γενικά όχι σε floyd rose :stuck_out_tongue:

Αν έχεις όρεξη να ξοδέψεις λεφτά πάρε άλλη κιθάρα! Μην βάλεις floyd rose! Προσωπικά το θεωρώ λιγο άχρηστο γενικά και δε θα έπαιρνα ποτέ κιθάρα με floyd rose…

ειχα κιθαρα με floyd και την sg την πηρα πριν κατι μερες οποτε να παρω αλλη δεν παιζει. γενικα αυτουνου την κιθαρα ειδα και μπηκα σε σκεψεις: http://www.youtube.com/watch?v=NHIPLVTY17Y τωρα αφου ολοι εσεις οι μαστορες εδω λετε οτι δεν γινεται θα σας ακουσω και δεν θα το κυνηγησω αλλο, ευχαριστω, μπορει αυτο το thread τωρα ανετα να κλειδωθει!

Exw enan gnwsto o opoios evale aplo temolo se mia palia original flying V xrwmatos cream perle.TI MALAKIA…
fysika to metaniwse sthn poreia.

Na sto pw diaforetika.Einai san na 8eleis na phdhxeis apegnwsmena kai pshnesai na pas se mpourdelo.Kai pas.Kai meta xenerwneis.Kalytera na ton paixeis kai na psaxeis na vreis kati sta8ero.Apla milaei h kayla twra.
Me pianeis?

BIGSBY :thumbup:

FLOYD ROSE :thumbdown: