25 ευρω οι long sleeves η τα t-shirts?τσιμπημενο ακουγεται
ποια cd ειχαν ??
Σιγουρα θυμαμαι το τελευταιο που εβγαλαν απο cd
μπλουζες 25 t-shirts 20
αλλα νομιζω μονο XL
Ναι ρε τι μαλακιια αυτη;
Ηθελα να παρω ολα τα cd ετσι για υποστηριξη και για να μου τα υπεγραφαν μετα τη συναυλια αλλα μονο το Digital ειχαν.
Ενας απο τους Βουλγαρους που ηρθαν, τα ειχε σε βινυλιο
ξημερωνει η μερα που δεν περιμενα ποτε οτι θα ερθει. δεν μπορω να περιμενωωωωωωωωωωωωωωω αλλοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
[-X κι εμείς τα κοριτσούδια δηλαδή τι θα κάνουμε; Μπλούζα θέλουμε, όχι φόρεμα.
Θα μπαινετε 2 μαζι σε μια
:lol: κάφρε storm.
Πήγες να σου υπογράψουν cd;
οχι μου εχει περασει αυτη η τρελλα του να μου υπογραφουν κατι…
Συγκεκριμενα μου περασε την στιγμη που ο Ian Gillan μου υπεγραψε την αυτοβιογραφια του και με ευχαριστησε που την ειχα αγορασει
πήρα και εγώ εισιτηριάκι!!! :D:D:D άντε να περάσουν οι ώρες!!!
Παρ’όλο που τους είδα χθες στη Λάρισα, δεν θα πρωτοτυπήσω σε σχέση με τις εντυπώσεις των παιδιών από τη Θεσσαλονίκη.
Ο ήχος ξεκίνησε ελεεινά και τρισάθλια (είναι δυνατόν το support να έχει 10 φορες καλύτερο ήχο από τους headliners?). Δεύτερα φωνητικά δεν ακούγονταν, το μικρόφωνο του Ashland νεκρό, πλήκτρα δεν ακούγαμε, κιθάρες το χάος…Αφού λοιπόν τα τραγούδια του Tyranny καταθάφτηκαν μόλις περάσαμε σε τραγούδι του Digital Ghosts η κατάσταση βελτιώθηκε (αν και όχι δραματικά).
Το σετλιστ είχε ποικιλία και ότι γενικώς περιμένεις από ένα συγκρότημα που δεν είδες ποτέ, ο Wehrkamp μορφή, ο Αshland καλός μολονότι έβγαζε μια λάιβ απειρία, όλοι εκπληκτικοί πολυ-οργανίστες και πάρα πολύ κεφάτοι, το χαίρονταν.
Ο χώρος του Stage ήταν ένα…κουτούκι, και ο ήχος κάτι ανάλογο του χώρου. Πραγματικά κρίμα. Βεβαίως για τον ήχο, για να τα λέμε όλα, δεν ευθύνονται μονο οι ρυθμίσεις εκείνης της ώρας, η κακή ηχητική του χώρου κτλ. Παίζει ρόλο και το συγκρότημα τι έχει κάνει για να βγάλει τον ήχο του σε λάιβ επίπεδο. Λοιπόν, είναι και οι πρώτες τους εμφανίσεις σίγουρα, αλλά οι Gallery πρέπει να το δουν λίγο αυτο το πράγμα. Ο ήχος τους δεν είναι εύκολος, και πρέπει να δουλέψουν στο πως θα τον αποδώσουν στο λάιβ περιβάλλον αν θέλουν να γίνουν μεγάλη λάιβ μπάντα.
Οπότε συμπερασματικά, είμαι κάπου στη μέση. Συγκινημένος που είδα αυτή τη σπουδαία μπάντα, αυτό το απίστευτο κρυμμένο διαμάντι της ροκ μουσικής, από την άλλη ο χώρος, ο ήχος και η δεδομένη αποχή τους από τα λάιβ δρώμενα δεν βοήθησαν στο να μεγιστοποιηθεί η μουσική τους.
Να ήταν ο Baker…μόνο αυτό ήθελα διακαώς…να ακούσω αυτή τη φωνή.
Να ήταν ο Baker…μόνο αυτό ήθελα διακαώς…να ακούσω αυτή τη φωνή.
για αυτό αμφιταλαντεύομαι ακόμα
ευχομαι αποψε να μην εχουμε τα ιδια σε σχεση με τον ηχο, γιατι ο ηχος σε τετοιες μπαντες ειναι το παν. το κυτταρο ξερει κανεις σε τι κατασταση ηχιτικη ειναι?
εχω να παω εκει απο τοτε που επαιξε ο παπακων/νου τελη 80’s!!
οπως και να εχει περιμενω με ανυπομονεσια!!!
Δυστυχώς ο Baker δεν είναι εδώ, αλλά για μένα αν κάποιος ακούει Shadow Gallery πρέπει να δώσει το παρών. Πρόσφατα άρχισα να ακούω και ανατριχιάζω κάθε φορά που ακούω Baker, αλλά πιστεύω βρήκαν ένα αρκετά καλό αντικαταστάτη και έβγαλαν κατά με ένα καλό album. Baker είναι μόνο ένας, θα ήθελα να ακούσω τη σπουδαία αυτή φωνή, αλλά δεν πειράζει, θα πάω σήμερα και θα ευχαριστηθώ(λογικά) μια μπάντα που με κέρδισε σε λίγο χρονικό διάστημα.
Αλλα 2 βιντεο απο Θεσσ
Για τα προβλήματα ήχου τα είπε ο Amazing (που καθόσουν ωρέ?). Πιθανόν να είναι θέμα της απειρίας των Gallery, πιθανόν να φταίει ο χώρος του Stage club, πιθανόν το ότι έπρεπε να συντονιστούν 4 κιθάρες και 3 πλήκτρα και 4 φωνές στη μίξη. Πάντως μετά από κάποια στιγμή δεν ήταν ενοχλητικό. Από την άλλη στο εκτελεστικό κομμάτι απλά δεν πιστεύεις ότι μιλάμε για μπάντα που κάνει την πρώτη περιοδεία τους. Πολύ δεμένοι σε δύσκολα κομμάτια και με πολλές εναλλαγές σε όργανα και φωνητικά. Το κυριότερο είναι πως οι ίδιοι φαινόταν να το χαίρονται πάρα πολύ.
Το setlist το γνωστό της περιοδείας. Συγκίνηση σε crystalline dream, ghost of chance. Δύναμη το Andromeda strain. Ομορφιά το Haunted.
Ο Brian είναι φωνάρα και παρότι μας έλεγε μετά ότι ήταν συναχωμένος, δεν φάνηκε καθόλου. Για τον Gary τα είπαν και οι προηγούμενοι. Μόνο με μπαγλαμά δεν έπαιξε. Ο Carl εκτός από μεγάλος μπασίστας και συμπαθητική φυσιογνωμία είναι και φωνάρα (ειδικά προς το τέλος που τον ανέβασαν λίγο στη μίξη). Ο Brent και αυτός άνετος και χαλαρός ήταν και ο μόνος που αφοσιώθηκε σε ένα όργανο και αυτό γιατί ο Joe στο σόλο του έπαιξε κρουστά με τα μόνιτορ, τα μικρόφωνα και γενικά ότι βρήκε μπροστά του. Συμπαθητικός και ο μικρός που τους βοηθούσε σε κιθάρα και πλήκτρα.
Γενικά όσοι το σκέφτονται ακόμη, να πάνε. Ειδικά στην Αθήνα που πιθανόν να είναι και καλύτερος ο ήχος.
[SPOILER][/SPOILER]
η περισσότεροι ξέρουν οτι δεν ήρθα…
…αλλά το θέμα με τον ήχο ακόμη και από το σπίτι μου ξέρω ότι έχει να κάνει με τον χώρο του stage…live και Live έχουν χάσει την μαγεία που θα έπρεπε να έχουν…
δεν ξέρω αν θα μπορούσε να γίνει στον μύλο…αν και έχω να πάω αιώνες…
*[B]Deckard[/B] 3 φορές πήγα να ανοίξω το σποιλερ, να δω την εικόνα , και τις 3 κόλλησε το pc…!!
Στην Αθήνα έχω την αίσθηση ότι θα γίνει η καλύτερη συναυλία. Κρίμα που δεν γινόταν να μείνω ακόμη μια μέρα Αθήνα και να τους δώ εκεί.
Deck, ήμουν πίσω, κοντά στον διάδρομο που οδηγούσε στην τουαλέτα. Κακώς δεν συνενοηθήκαμε να βρεθούμε man.
μολις γυρισα απο το κυτταρο. 19.00 ανοιγουν τα ταμεια, εισητηρια υπαρχουν οποτε μην σκοτωθειτε οσοι δεν εχετε. τα λεμε απο κοντα αργοτερα καλα να περασουμε!!
Μόλις γύρισα απο Θεσ/νικη. Λίγο πολύ απ’ότι βλέπω αναφέρθηκε το θέμα του ήχου, προιόν της συναυλιακής απειρίας μάλλον των Shadow Gallery οι οποίοι δεν είχαν δικό τους ηχολήπτη αλλά εκείνον του μαγαζιού.
Ωστόσο η απόδοση του συγκροτήματος υπήρξε πε-λώ-ρια, να στε σίγουροι όσοι τους δείτε σήμερα πως θα το ευχαριστηθείτε όσο δε πάει άλλο! Καταπληκτικοί μουσικοί, οι περισσότεροι άλλαζαν το ένα μουσικό όργανο μετά το άλλο, ο νέος τραγουδιστής περπάτησε μέσα στο κοινό (τράβηξα επικό βίντεο με αυτό και μερικές ακόμα καταπληκτικές στιγμές απο το λάιβ, θα τα ανεβάσω αύριο όμως), αλλά και γενικότερα, άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων.
Δε μπόρεσα να μη σκεφτώ βέβαια πόσο λίγο κοινό έχουν (συγκριτικά με άλλους) οι Shadow Gallery και να το θεωρήσω μεγάλη αδικία, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Α. επίσης υπήρξαν πάρα πολύ θερμοί όλοι τους, όπως και ο κόσμος με τη σειρά του.
Είδαμε Shadow Gallery με κακό ήχο και πωρωθήκαμε. Ανεξαρτήτως του σημερινού ήχου λοιπόν, η πώρωση για όσους πάτε είναι εγγυημένη.