Shadow Gallery στην Ελλαδα 8-9-10 Οκτωβ. 2010

O Brian είναι καταπληκτικός τραγουδιστής. Και βασικά δε γινόταν αλλιώς μεταξύ τέτοιων μουσικών. Φοβερές ερμηνείες και ειδικά στα κομμάτια του Digital Ghosts νομίζω ήταν καλύτερος και από το δίσκο.

ο τραγουδιστής ήταν πολύ καλός απλά ήταν συνειδητά συγκρατημένος, δεν μπορείς να τραγουδήσεις 15-20 live back to back σε full force mode (ειδικά όταν δεν έχεις ξαναπεριοδεύσει)

μπας και το ξέρα εγώ:? τελικά είμαι πιο κοντός από ότι νόμιζα…

Άρτια τα video, ευχαριστούμε παίδες. Είναι λες και το ξαναζώ το live. Απλά θέλω να πω και ένα μπράβο σε αυτόν που τους έφερε Ελλάδα. Λίγα ήταν τα live που έκαναν στην Ευρώπη(12 σύνολο) και τα 3 ήταν Ελλάδα. Μας τίμησαν με την εμφάνιση όπως πιστεύω τους τιμήσαμε και εμείς.

Σωστο. Μη ξεχναμε οτι ειναι η πρωτη τους περιοδεια, λογικο να υπαρχει και λιγο παραπανω στρες και κουραση.

By the way, προσεξατε τι γαματη φωναρα εχουν ο Cadden-James και ο Wehrkamp? :!:

Βασικά το είπε και ο pumpkin πιο πάνω. Τα καλύτερα δεύτερα φωνητικά που έχω ακούσει, λες και άκουγα το cd.

αντε ενα βιντεακι ακομη

Questions at Hand και κακος χαμος!

να πω και γω το σχολιακι μου…

οκ για gallery ταπατε ολα και συμφωνω απολυτα μαζι σας…απλα respect…βεβαια ηταν κατι που περιμενα αλλα αλλο να το λες και αλλο να το βλεπεις με τα ματακια σου και να τακους με τα αυτακια σου…

γουσταραμε πολυ και maplerun…απο τις καλυτερες ελληνικες μπαντες που εχω ακουσει…και τα παιδια εχουν ακομα μελλον…

αααα και το κοινο ηταν πολυ καλο ομολογουμενως!!!νομιζω οτι ολοι οι μπαντες μας απηλαυσαν και με το παραπανω…

παω στη δουλεια τωρα…#-o

P.S: πριν την συναυλια περιμενα 6 ωρες βολταροντας στην Αθηνα και σκεφτομουν - λες νακανα μκακια που δεν πηγα ναραξω σπιτι?..τελικα…δεν το μετανιωσα καθολου!!!:roll:

Έστω και με καθυστέρηση, και η δική μου συνεισφορά, απο το λάιβ της Θεσσαλονίκης, σε δύo βιντεάκια που ομολογουμένως τα χάρηκα πολύ.
[U]
[B]
Crystalline Dream
[/B]
[/U]

[U][B]Brian Ashland walks among the crowd[/B][/U]

Αν φιλε μου, το video εχει τοσο καλο ηχο,φανταζομαι απο κοντα τι εγινε.
Στη Λαρισα ουτε tου video τον ηχο δεν ειχαμε.Παρ’ολα αυτα βεβαια περασαμε πραγματικα παρα πολυ καλα καθως η αποδοση της μπαντας ηταν αξιομνημονευτη!!!

Έχει όντως καλό ήχο, τα εύσημα στην κάμερα πάντως, γιατί μιλάμε για το λάιβ της Θεσσαλονίκης, που ηχητικά είχε πολλά προβλήματα! Και δε φαίνεται καθόλου απο τα βίντεο αυτό… (με βλέπω να τη βουτάω την κάμερα απο τον φίλο :P)

__Χαχα ΤΕΛΕΙΟ! :lol: Και το 9 του Deckard 8)

[SPOILER]Αφού έχεις δει φωτό -δηλαδή έπρεπε να με δεις ανάποδα για να με αναγνωρίσεις; :stuck_out_tongue: …βέβαια οκ, έχεις ένα δίκαιο, [U]αλλά[/U] για να μας δικαιολογήσω αμφότερους, εμείς δε γνωριζόμαστε, εδώ άλλοι μου έχουν πιάσει τον κώλο -και καλά με μαρκάραν ενώ παίζαμε μπάσκετ- και κάναν ότι δε με είδαν! :lol: …αλλά μήπως τους είπα κι εγώ κανα γειά; χαχα, σόρρυ Τραμπ και είχαμε παίξει αμυνάρα! :D[/SPOILER]

__Χελογουινάκια, ναι καναδύο φορές φάνηκε αρκετά, αλλά +αυτό που λέει ο Τραμπ για περιοδεία κλπ [SPOILER]

[/SPOILER] συν το κρύωμα και την κούραση (ήταν η τρίτη συνεχόμενη μέρα που τραγουδούσε ενώ ταξίδευε ταυτόχρονα + τον κακό ήχο στις προηγούμενες δύο συναυλίας και αν ένας τραγουδιστής δεν ακούει καλό μπορεί όχι απλά να φαλτσάρει αλλά να κλείσει και τη φωνή του αν είναι άπειρος), ε, γι’ αυτό εγώ ήμουν πιο ελαστικός και ενθουσιώδης. Α! και αυτό για το μαλλί, χαχα, ναι ισχύει! σωστός, εκείνο το μαλλί που μετακινείται ΟΛΟ ΜΑΖΙ! :lol:

__Τέλος πάντων, κυρίως ήθελα να γράψω για να πω πως ψιθυρίζεται ήδη στην πόλη το λαιβ από άτομα που δεν περιμένεις (το έχω δει σε φίλους μου), θα πάρει μυθικές διαστάσεις -χαχα- αλλά και για να πω πως μετά τα βίντεο που ανέβασαν οι φίλοι (που ήταν και απ’ το ίδιο σχεδόν σημείο που τράβηξα εγώ), ΔΕΝ έχει νόημα να τα αναβάσω, πρώτον γιατί δεν έχω κάτι παραπάνω τραβήξει και κυρίως, ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΦΟΒΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.
[CENTER]:thumbup:[/CENTER]