[B]jiopas[/B] καλά τα Live στη λαρισα, αλλά αυτό το πράγμα με τον ήχο είναι θέμα…
health issues man. δεν ήταν θέμα επιλογής.
αυτό που ελπίζω είναι να ξαναρθουν σύντομα.
περαστικα man
Εύχομαι να ξαναέρθουν στην Ελλάδα για να μπορέσει να τους δει και κόσμος που για διάφορους λόγους δεν μπόρεσε τώρα.
Πραγματικά αυτή η μπάντα τιμά και υπηρετεί τη μουσική.Υπηρετεί και μεταδίσει αξίες που δεν υπάρχουν πια σήμερα.Δίνει Αγνή Ψυχή και Τέχνη για να λάβει Πάθος και Αγάπη.
Οι Shadow Gallery είναι κόσμημα για το heavy metal αλλά και για τη μουσική γενικότερα.
Υποκλίνομαι…
Και στη Λάρισα ήταν δυνατό το ποσοστό μεγάλου μετώπου.
Oι Shadow Gallery ειναι καλλιτεχνες:!:Δεν περιμενα ποτε οτι στα 40 μου θα με συγκινουσε ενα συγκροτημα τοσο οπως οι Fates Warning πριν 20 χρονια.Ενα τεραστιο ευχαριστω στους Gallery αλλα και στο κοινο για τη μαγικη στιγμη στο Crystalline Dream.Eλπιζω του χρονου να μαγευτουμε με New World Order και Cliffhanger.
καταπληκτικο βιντεο του Crystalline Dream απο τον resoundthehorn
crowd surfing ρε φιλε ahaha αυτα ειναι :lol::lol:
ρε σεις ειστε γρηγοροι ρε
δεν προλαβα καλα καλα να το ανεβασω και τσαπ βλεπω κομμεντ και τωρα λινκ εδω :lol:
υπομονη και σε λιγο θα ανεβασω κανα δυο ακομη 8)
δειτε τα σε 720p αν το σηκωνει ο κομπιουτορας σας, αξιζει
Hehe, /exec F5.bat καθε 1 λεπτο :lol::lol:
Χαλαρα το καλυτερο βιντεο (μαζι με το Pain του mindcrimek), το ποσταρα και στο φορουμ των SG.
Δωσε Mystery στο λαο αρχηγε :D:D
πολυ καλοοοοο
γαμησε το βιντεο
btw
η ημερομηνια περιγραφει την βαθμολογια της συναυλιας
10/10/10
:D:D
Καλα ναι, αν παιζει βιντεο απο Mystery upload γραμμη!
Στη Λάρισα λόγω κακού ήχου, ο ένας κριτής έβαλε εννιάρι
παρτε τωρα stiletto+war for sale
και αργοτερα το σολο του τρελονοβολο
αυριο μερικα ακομη 8)
να παω και για υπνο…
[SPOILER]Παραπονιάρη Shadowcaster που λες ότι δεν σε χαιρετίσαμε…
εγώ π.χ. δεν ξέρω την φάτσα σου. Αλλά κι εσύ δεν με χαιρέτισες και σίγουρα θα με είχες προσπεράσει αφού καθόσουν εκεί δίπλα στον ηχολήπτη.Τστστς! Ας κάνω κι εγώ κανα παράπονο.[/SPOILER]
οριστε και το τελευταιο που υποσχεθηκα για σημερα
Τζο Νεβολο σε ολη του την τρελα :lol:
καληνυχτα 8)
Νά’σαι καλά Thod! Thanks!
Τα σπασανε…ακομα να συνελθω. Ακομα ειμαι μ’αυτο το χαμογελο απο τη πρωτη νοτα του Stiletto In The Sand.
Αντε και του χρονου!
τεράστια συναυλία. είδικα από καθαρά εκτελεστική σκοπιά ήταν ότι πιό άρτιο έχω δεί. ονόματα που θεωρούνται μεγάλα στο χώρο θα μπορούσαν άνετα να τους κάνουνε σαπόρτ και μετά να τους χαζεύουν από τα παρασκήνια. hailz σε tzamrock που μιλήσαμε αλλά και στο dude που είδα αλλά γιά λόγους αλτζχάημερ δεν πρόλαβα να χαιρετίσω
-
με σκοτώνεται λίγο λίγο με τα βιντεακια…Crystalline Dream … φακ
-
όσοι λέτε για το πως ακούγεται ο Brian , το λέτε στην πλάκα.?? οτι βίντεο και να δω μου ακούγεται τρομερός.!!