Shadow Gallery στην Ελλαδα 8-9-10 Οκτωβ. 2010

Merchandise ξερουμε αν θα υπαρχει? Καμια μπλουζιτσα ή καλυτερα κανα σιντι?

Υπενθυμιζω :wink:
Οποιος θελει να ρθει μαζι μου Λαρισα, ας μου στειλει Pm τωρα για να ανταλλαξουμε νουμερα και να βρεθουμε στο 8ball.
Θα μαι μονος, με τζιπακι (σαντα-φε, πετρελαιο αρα οικονομικο ταξιδακι), οποτε θα γουσταρα 2-3 ατομα να μαστε παρεα για κει.

αν τυχον καποιος γνωριζει setlist των Shadow Gallery ας το ποσταρει η ας μου το στειλει σε προσωπικο μυνημα.Ευχαριστω!!!

Αυτην την Κυριακη…θα χουμε γιορτη…

το setlist δεν αλλάζει…νομίζω

[SPOILER]?

1. Stiletto In The Sand
  2. War For Sale
  3. Mystery
  4. Deeper Than Life
  5. Pain
  6. Destination Unknown
  7. Questions At Hand
  8. Ghost of a Chance
  9. Digital Ghost (Intro)
  10. Brian’s Solo Piece
  11. Strong
  12. Drum Solo
  13. Strong Part II
  14. Keyboard Segue
  15. Andromeda Strain
  16. Crystalline Dream
  17. Haunted
  18. Room V
  19. Gold Dust
    [/SPOILER]

Έτσι!!! Φτιάχνομαι άγρια με αυτό το setlist… :smiley:

Ellanor άλλη φορά να τα κανονίζουμε καλύτερα ε :stuck_out_tongue:

Θα παει κανεις μονος του ρε παιδια/ψαχνει καποιος για παρεα?

Εδω παιδια βρηκα μια αποκλειστικη πολυ ωραια συνεντευξη των Shadow Gallery σε Ελληνικο Site.
Λεει ενδιαφεροντα πραγματα. http://www.rockoverdose.gr/news.php. Ε ρε τι μας περιμενει αυριο…Ωραια πραγματα.

Απ’οσο θυμαμαι απο μια ηχητικη συνεντευξη σε Internet radio που χε δωσει ο gary, νομιζα οτι αυτος τον ειχε βρει τον Ashland πολυ τυχαια.Τελοσπαντων, ο Carl κινειται σαν 20ρης σε καθε βιντεο που τον εχω δει. Τοση ενεργεια διοχετευμενη ^^

Απο το Μιλανο χτες:

Room V:

Slideshow:

20 ωρες μειναν :D:D:D:D:D

Μιας και πιθανως θα βρεχει αυριο, ποσοι ειστε μεσα να φωναζουμε “RAIN, RAIN RAIN” μπας και μας στειλουν στα ουρανια; :smiley:

ναι ειναι μονο ωρες :lol:

ουτε αδεια στρατου να περιμεναμε :lol:

Δυο μέρες έμειναν! Ωχ Παναγία μου τι έχει να γίνει… Σας θέλω παιδιά μου, δυναμικούς να ξαναέρθουν του χρόνου. :smiley:
Παρ’ ότι ξέρω το set list από καιρό τώρα, θα περάσω μια χαρά με την παρέα.

και γω μονος μου θα παω αλλα δεν ψαχνομαι:-s

Και γω μονη μου θα μαι! Αλλα τι σημασια εχει! Ολοι εκει μια παρεα θα μαστε! Αντε καλα να περασουμε!:smiley:

No 392 for me,and we are ready to meet the history!!!8)

υποθετω θα εχει απεξω εισητηρια ε??

Ε λογικα ναι ρε συ!

παιδια εγω παθει τρελη πλακα. δεν μπορω να περιμενω αλλο. νομιζω οτι νιωθω ακριβως οπως με τους Dream Theater στον λυκαβυτο το 1988!! επιτελους λιγο progressive metal.
Lets Proooooooooooooog!!!

Ω ναι :smiley: χαμόγελο μέχρι τ’αυτιά και η ανυπομονησία χτυπάει κόκκινο.

Αυτο!

Η εβδομαδα αυτη περναει μαρτυρικα. Το Tyranny παιζει ανελλιπως. Γενικα υπερενταση και ανυπομονησια. Αντε λιγη ακομη υπομονη και θα ακουσουμε ζωντανα τις κομματαρες!