Shadow Gallery στην Ελλαδα 8-9-10 Οκτωβ. 2010

στην αφίσα στο tickethouse γιατί δεν έγραφε τη λάρσα, μπήκε αργότερα?

Θεσσαλονίκη ας είμαστε και 10 άτομα!!Δεν με νοιάζει!!

Ρεα, χαμος θα γινει, δε το συζηταμε…ελπιζω μονο να προλαβω να βρω εισιτηριο, με την κωλοδουλεια δν υπαρχει χρονος να πεταχτω κεντρο…

Ετσι! Ουτε εμενα με νοιαζει! Εγω εχω παντως το τυχερο νουμερο 3!:stuck_out_tongue:

Αν θυμάμαι καλά έχω το 4 και το 5!!
Στο τέλος αναφορά θα πάρουμε…

αν δεν το εχετε καταλαβει ακομα…

ειναι μονο [SIZE=“7”]5[/SIZE] μερες

:smiley:

Δώστε βάση και στους Maplerun όσοι πάτε.

Δουλευω τελικα γαμω το αιδοιο της βιδρας της Ερημου Τατλαμακαν…[-X[-X[-X:wacko::wacko:

5 μερούλες… 1 , 2, 3, 4, 5…Μόνο τόσες. :smiley:
Θα είμαι ένας μετρίου αναστήματος με μπλουζάκι shadow gallery που θ έχω πάρει από έξω… :wink::stuck_out_tongue: Και εννοείται κάγκελο. Δεν χάνονται αυτά. Από το 2000 τους ακούω. Μου τους πάσαρε ένας φίλος (ν’ αγιάσει το χέρι του) το μακρινό 2000. Μού έδωσε το Carved in Stone. Από τότε που έφυγε ο Baker κάθε εβδομάδα το βάζω στο cd player. :bow2:

Ξεκιναω και γω απο σημερα το απογευμα Μεχρι την Πεμπτη, καθε απογευμα στο τρεξιμο να ακουω καθε ενα δισκο για ξεσκουριασμα.
Αν και εχω να παω χρονια στο 8ball, θα μου μεινει αξεχαστο αυτο το κουτουκι :smiley:

Στη Λαρισα, ξερει κανεις που βρισκεται ο χωρος που θα γινει η συναυλια;

Οποιος θελει να ρθει μαζι μου Λαρισα, ας μου στειλει Pm τωρα για να ανταλλαξουμε νουμερα και να βρεθουμε στο 8ball.
Θα μαι μονος, με τζιπακι (σαντα-φε, πετρελαιο αρα οικονομικο ταξιδακι), οποτε θα γουσταρα 2-3 ατομα να μαστε παρεα για κει.

[SIZE=“7”]4 [/SIZE]+ σήμερα

331
__

Μακάρι να γεμίσουν και οι τρεις χώροι…για Αθήνα πια το πιστεύω:):!:

342 εγω και αναμενω σαν τρελος την αναθεματισμενη Κυριακη! Αντε να περνανε οι μερες!

Ουφ πέρασαν οι μέρες! Η Κυριακή είναι κοντά \m/

Α ρε αποπάνη, δε θα υψώσουμε τα μεταλλικά μας χέρια μαζί στον αέρα την Κυριακή! Δε βαριέσαι, έρχονται κι άλλοι…!

Θα σκάσω μύτη στο θεσσαλονικιό λάιβ, τα λέμε με τους “υπερβόρειους γείτονες” σε δυο μέρες λοιπόν! 8)

θα εχει εισητηρια στην εισοδο η καλου κακου να κλεισω απο ιντερνετ μη φαω πορτα?:-s

(γρηγορα περναει ο καιρος)

Ειμαι σε μεγαλο διλλημα ρε γαμωτο!Γαμω τα λεφτα μου γαμω!:frowning:

[SIZE=“7”]2[/SIZE]

• σήμερα :lol:

F**k off:lol: