πάλι με βλέπω να τσακίζομαι για να προλάβω το τρένο :lol:
το έχεις, σε πιστεύω!!
εγω ακουω απο την εποχη λιγο πριν βγει το Tyranny…'96-97 δηλαδή.
Μπορείτε να καταλάβετε πως το περιμένω 8O
Παιδιά εγώ πιστεύω ότι θα γεμίσει! Πλέον έτσι γίνεται συνήθως. Πολλοί λίγες συναυλίες ξεπουλάνε από νωρίς! Όλοι είναι μαζεμένοι για παν ενδεχόμενο! Θα με θυμηθείτε θα έχει πολύ ικανοποιητική προσέλευση!
8O8O8O8O
Μακαρια να τους ειχα ακουσει και γω απο τοτε.
Σε ποια συναυλια θα πας;
Αν εισαι Θεσσαλονικη, πες μου plz να ειμαστε μαζι
Δε με λέτε:p, Θεσσαλονικιός είμαι, αλλά έτσι όπως έχουν τα πράγματα με βλέπω είτε στη συναυλία της Αθήνας είτε σε αυτή της Λάρισας.
Το Κύτταρο της Αθήνας σαν χώρος και ηχητική τι λέει? Είναι κάποιος που ξέρει?
Άιντε πλησιάζουν οι μέρες. Αθήνα θα είμαι. Νομίζω ότι το κύτταρο σαν live-χώρος είναι καλός. Έτσι, ήρεμα, ταπεινά και όμορφα. Θα τα πούμε εκεί παιδιά. Καλώς σας βρήκα.
ναι θεσσαλονικη θα μαι
Ti να πω κι εγω δηλαδη που τους ακουω απο εποχη ‘‘Carved In Stone’’?
Ολοι Λαρισα!Εκει θα ειμαστε.
Εγώ τους ακούω από το πρώτο:P …Με κορυφαία κριτική στο χάμερ που τους παρομοίαζε με τους Solitude Aeturnus!!!
Εγώ που τους ακούω από το Tyrrany είμαι false?
μπα, απλώς ανορθόγραφος.
τι σημασία έχει μωρέ από πότε τους ακούει ο καθένας?
εγώ θυμάμαι ότι τους είχα σταμπάρει όταν το 98 (τότε δε βγήκε?) είχε βγει το tyranny πολύ ψηλά στο invader στους δίσκους της χρονιάς. μετά τους πέτυχα και στο hammer με το carved μέσα στα 100 καλύτερα της δεκαετίας (το οποίο αφιέρωμα είχε βγει πριν τελειώσει η δεκαετία, λολ). το πρώτο που πήρα ήταν το carved μες τα επόμενα 1-2 χρόνια, μετά ακολούθησε το πρώτο τους και πρόσφατα βρήκα tyranny και legacy σε καλάθια media markt : P.
κατι μου λεει οτι ξεχαστηκαν οι SHADOW GALLERY.5 μερες χωρις κατι να ειπωθει γι αυτους.και κοντα σε 2 βδομαδες ερχοντα για συναυλια :(((((
ε λοιπον, και 100 ατομα να ειμαστε,θα τους κανουμε να νιωσουν περηφανοι για τους ΟΠΑΔΟΥΣ τους στην Ελλαδα.
Πεστα ρε μεγαλε.Ξυπνηστε!!!
Αν ειμαστε 100 στην Αθηνα τοτε στην Λαρισα που επισης θα παω ποσοι διαολο θα ειμαστε?
δεν πειραζει…λιγοι και καλοι
ναι,μωρε.Αλλα δεν θα με χαλουσε να ειχα την ευκαιρια να τους ξαναδω οταν με το καλο κυκλοφορησουν το επομενο τους δισκο.αν ερθουν σε 3 πολεις της ελλαδας και μαζευτουμε 500 ατομα,αντε να τους ξαναδουμε.
Πλησιάζει η μέρα…άντε δεν μπορώ να περιμένω…δεν νομίζω νά’μαστε τόσο λίγοι…τελευταίες μέρες θα πάνε όλοι:):!:
Πάντως το event στο Facebook έχει καμια 400αριά attendants! Εγώ γενικά πιστεύω οτι θα είναι σχεδόν γεμάτο!
Αρκετοι, οντως! Λετε να μην βρω τικετ? :-s
μπα δεν νομίζω…όλοι πλέον πάνε τελευταία στιγμή!