Ναι! :vibrate:
Αν δειτε Θεσσαλονικη και Λαρισα εναν ψηλεα να ειναι μπροστα και να χτυπιεται σαν κοκακιας ενω παραλληλα θα εχει τα χερια του μεσα απτο τζιν, μην μασατε, εγω θα ειμαι.
Πωρε πουστη μου, απο τωρα με εχει πιασει ταχυκαρδια. Μη παιξουν καμια σολια μονο (crusher, chased) και τρεχω γυμνος σαν τον Will Ferrel στο School Memories.
O πιτσιρικας διπλα στον Gary (κανας μαθητης του θα ναι ε;) δεν μπορει πλεον να παει στραβα στη μελλοντικη του καριερα μετα απ’ αυτο.
…Αντι για edit, quote πατησα. Τα καταφερα!!!
κλαίω.:!:
τεράστιο το διλλημα αν πρέπει σε ενα μήνα απο τώρα να είμαι στο live στη λαρισα η να ακούσω τον παθολόγο μου.
Απο τοτε που ανακοινωθηκε δεν υπαρχει τιποτε αλλο!!!
Θα ειμαι παρων τοσο Αθηνα οσο και Λαρισα.Μια φορα ειναι πολυ λιγη.Οσο για το setlist απλα εξαιρετικο(οτι και να διαλεγαν το ιδιο θα ελεγα μεταξυ μας).
Count me in σε αυτούς τους 5:p
Βασικά να μην τους πουλήσουμε τόσο, θα είναι πολύ κρίμα. Νομίζω πολύς και ετερόκλητος κόσμος τους αγαπάει οπότε θέλω να πιστεύω σε αξιοπρεπή προσέλευση. Άλλωστε τα πρώτα τους λάιβ είναι μη ξεχνιόμαστε, αμαρτία είναι.
Για να πειστούν και οι πιο δύσπιστοι ορίστε: http://www.youtube.com/watch?v=HGokPIOxm8c
Το συγκρότημα σαν και το οποίο θα θέλατε να είναι και το δικό σας αγαπημένο συγκρότημα:roll:
:lol: Πεστα! Ποσο ΕΠΟΣ το don’t ever cry…ειναι το πρωτο κομματι τους που ακουσα (και απο τοτε κολλησα).
Πηρα και τικετο(για Αθενς)! Νο 47…
Πραγματικα, οι συναυλιες αυτες δεν χανονται. Οποιος το σκεφτεται,“να παω-να μην παω”, ας το παρει αποφαση. Θα ερθει. Τελος.
Μολις τελειωσε το instrumental, ειχα ξοδεψει ενα πακετο χαρτομαντηλα =P~
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!!1!!11!!!1!!
δεν ξερω αν η Γη ειναι στρογγυλη,ξερω ομως οτι θα μαι στην συναυλια τους στην Αθηνα(μετα της συζηγου,αρα προσθεστε αλλα 2 ατομα για το live)
ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ!
:D:D:D:D:D
μια τα νεα για Psychotic Waltz μια το Live Shadow Gallery, εχω αρχισει να τσιμπιεμαι…
Πήρα σήμερα το εισιτήριο.
No 0063 (Μόνο?!?!?!)
Άντε να μαζευτούμε σιγά σιγά.
Τέλεια και ανησυχούσα για μια στιγμή ότι δεν θα βρω:p
Οπότε από αρχές Οκτώβρη που θα έχουμε τα φράγκα θα πάμε να τιμήσουμε και εμείς.
Ωραία. Με το καλό κι εσύ λοιπόν.
Πάντως δεν το κόβω νά’μαστε και πολλοί.
Νταξ και εγώ πολύ πρόσφατα άρχισα να ακούω, οπότε δεν έχω μεγάλη πείρα στη μπάντα αλλά περίμενα πως θα έχει πολύ κόσμο. Αν μη τι άλλο είναι η πρώτη φορά που κάνουν live!!
Κι εγώ 2 χρόνια μόνο.
Μάλλον δεν είναι και πολύ γνωστοί στην χώρα μας
Αλλά δεν πειράζει, ας έχουμε πιο οικογενειακή κατάσταση.
ε, από τις μεγάλες προγκ μπάντες είναι η πιο άσημη χαλαρά. αλλά δε νομίζω ότι θα μαστε τόσοι λίγοι. ούτε γω έχω πάρει τικέτο ακόμα.
ελάτε Λάρισα ωρέ, να σας πάω και για κεμπάπ μετά
δεν αποκλείεται κι αυτό το ενδεχόμενο, ανάλογα πως θα παν τα πράματα.
Έτσι \m/
Σάντοου Γκάλρυ στ Λάρσα οέο!!