Shadow Gallery στην Ελλαδα 8-9-10 Οκτωβ. 2010

Καλή τιμή…όντως πολύ καλη…δεν χάνεται αυτό:):!:

Αγορασα και γω το εισιτηριο για Θεσσαλονικη απο Μετροπολις.

Αντε για παμε, για παμε

Με γαμησε λιγο μεχρι να το ανεβασω εντελως, μιας και μου το σβηνε το audio λογω copyright αλλα τελικα την βρηκα την ακρη :smiley:

Μεγάλες βραδιές θα ζήσουμε:):!:

46 και σήμερα :stuck_out_tongue:

Το πηρα κι γω το εισητηριακι για θεσσαλονικη!
Αριθμος 03 γραφει ομως πανω και ανησυχω! Ελα παιδια τι γινετε?? Αυτη η συναυλια δεν χανεται!

Είναι και ίδια μέρα με New Model Army :confused:

Και εγω θα παρω μολις τελειςσει η εξεταστικη μου!

Μεχρι στιγμης…

Πλησιαζει… :smiley:

Τα έχω λατρέψει αυτά τα 3 albums. Mike Baker από τους καλύτερους τραγουδιστές που έχω ακούσει. Θαυμάσια φωνή. Δεν έχω ακούσει μόνο το ομώνυμο album και το Legacy. Το τελευταίο- Digital Ghost- μου έκανε και αυτό εντύπωση, ο καινούργιος που έχουν στο μικρόφωνο το κατέχει, ταιριάζει με τη μπάντα, αλλά σαν σύνολο το album δεν φτάνει τα παλαιότερα. Tyranny το αγαπημένο, έχει καταπληκτικές μουσικοσυνθέσεις εκεί μέσα. Αναμένουμε λοιπόν τον Οκτώβρη.

νέο promo για το tour

19 δευτερολεπτα καποιες φορες ειναι αρκετα για να σε κανουν να ανατριχιασεις…

Δείτε setlist από το χθεσινό live (πρώτο) και κλάψτε…

[SPOILER]

1. Stiletto In The Sand 
     2. War For Sale 
     3. Mystery 
     4. Deeper Than Life 
     5. Pain 
     6. Destination Unknown 
     7. Questions At Hand 
     8. Ghost of a Chance 
     9. Digital Ghost (Intro) 
    10. Brian's Solo Piece 
    11. Strong 
    12. Drum Solo 
    13. Strong Part II 
    14. Keyboard Segue 
    15. Andromeda Strain 
    16. Crystalline Dream 
    17. Haunted 
     Encore:
    18. Room V 
    19. Gold Dust [/SPOILER]

8O

Παρακαλώ τα setlists σε spoiler. Κάποιοι μπορεί να μην θέλουν να πάνε και να ξέρουν τι θα παιχτεί. Ειδικά από αυτή τη μπάντα.

Δεν με τρέλανε το σετλιστ τηρουμένων των αναλογιών…Κυρίως οι επιλογές απο τα 2 πρώτα και το Legacy…σαν να δίνουν βάρος στις πιο δυνατές στιγμές έναντι των πιο λυρικών. Questions at hand απο το πρώτο??? Αντί για Dance of fools? Mystified? Final Hour? Say goodbye to the morning?!!?? Όπως και να έχει πάντως υπάρχουν και πολλά τεράστεια διαμάντια στην λίστα και θα είναι σίγουρα μια μοναδική βραδυά!

αντε γειαααααααααααααα!!!

Θέλω τέτοιο ήχο ε. Δάκρυα.

Φαντάζομαι τι έχει να γίνει εδώ… :o

Σήμερα έμαθα ότι έχουν φύγει μόλις 50 εισητήρια στην προπώληση για το live της Αθήνας.Ελπίζω να ανέβουν λίγο οι ρυθμοί προπώλησης. :-k

δεν πα να ειμαστε και 5 ατομα στην θεσσαλονικη;

To Live θα τα σπαει οποτε μονο αυτο με νοιαζει…

Εννοείται:):!: