Shall we dance?

Είναι ο,τι πιο σπαστικό να βγαίνεις έξω με παρέα κι όπου και να πας να κάθονται όλοι σαν τα πιτσιρίκια στις καρεκλίτσες και στα σκαμπό τους και να μην κουνούν ρυθμικά ούτε το δάχτυλό τους ακόμα κι αν το τραγούδι που παίζει τους αρέσει.
Η διασκέδαση είναι εκτός από την παρέα και ο χορός και πόσα άλλα.
Δεν βλέπω όμως ανθρώπους να εκφράζονται πλέον με το σώμα τους και να χορεύουν , να ξεδίνουν ακόμα και με χλιαρά τραγούδια.Όταν βγαίνει κάποιος έξω , κοιτάζει μήπως βρεθεί κανένας/καμιά γκόμενος/γκόμενα να σιροπιαστεί.Νευριάζω απίστευτα γιατί δεν είναι αυτός ο λόγος που πάμε όλοι μας για ποτό.άλλοι πάμε και για διασκέδαση.Ποιά η άποψή σας?

Μπορείς να πας στο φόρουμ events, και να δεις φωτογραφικές ανταποκρίσεις από παλαιότερα πάρτυ (αποκριάτικα/πρωτοχρονιάτικα κατά προτίμιση) όπου επιφανείς ρόκιν γιούζερς εξευτελίζονται ομαδικώς. :oops:

Το θέμα θεωρείται λήξαν. Λοκ και Παμπαρακατ.

Η ώρα είναι περασμένη…Μπορείς να μου εξηγήσεις το

Το θέμα θεωρείται λήξαν. Λοκ και Παμπαρακατ.
??? :stuck_out_tongue:

Ο Τζον Λοκ ήταν ένας πολύ μεγάλος άγγλος φιλόσοφος που ανέπτυξε τη θεωρία του Λοστ. Ο Κουράτ Παμπαρακάτ είναι Ιρανός ποδοσφαιριστής, αμυντικός της Σαϊπά.

Do the math.

Εδώ ρε χθες στον Ozzy, υπήρχε κόσμος που απλά έστεκε και παρατηρούσε, άντε να κουνούσε λίγο κανά δάχτυλο ξέρω γω. Τι λέμε τώρα.

Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για χορό.

Χορεύει ο κόσμος, δε θα πω οτι δε χορεύει, αλλά είναι γεγονός, δε χορεύει τόσος κόσμος όσο θα μπορούσε. Τουλάχιστον στα εδώ μέρη. Το έχω σκεφτεί και γω αυτό.

Και συ ρε γκόμενα (γενικά μιλάω), τι κάθεσαι στην καρεκλα όλη την ώρα γαμώ. Σήκω κούνα το να σε πάρουμε και λίγο μάτι να σε χαρούμε, να ρθουμε να σου κάνουμε παρέα. Όλος ο κόσμος μια καρέκλα.

γενικο το φαινομενο “κα8ομαι με το ποτακι μου σε μια καρεκλα κ κοιταω σαν χανος” κ πολυ εκνευριστικο. Εγω χορευω παντωσ οτιδηποτε αρκει να εχω ορεξη και η παρεα μου το ιδιο. Συνηθως παρασυρουμε κι αλλους μπορω να πω! Πιστευω ειναι μεχρι να κανεις την αρχη οι περισσοτεροι ντρεπονται. Επισης παρατηρω συχνα παρεες να καθονται χωρις καν να μιλανε μεταξυ τους, απλα χαζευοτας τον χωρο… :-k :? Περιεργα πραγματα η νυχτα σαπιζει… !!!:p:p:p

περιμένουν να γυρίσουν σπίτι κ να γράψουν στο facebook πόσο φανταστικά πέρασαν … #-o

Δεν εχεις κ αδικο αφου σε χεουν ενημερωσει πρωτα με 400 περιπου status για το που θα πανε, τι ωρα κλπ. Cyberdancing λοιπον… :wink::stuck_out_tongue:

και απο την αλλη, μην χορευεις ΜΟΝΟ πανω στη μπαρα για να σε κοιταξουν. καντο κυριως επειδη νιωθεις/γουσταρεις/εκφραζεσαι. και δεν λεω, θα σε κοιταξουν. και η παρεα ευπροσδεκτη.

Εμ στα μεταλλάδικα που βγαίνετε με τους μαλλιάδες και τις ήβολ γκόμενες που να χορέψετε. Από παραλιακή μεριά μια χαρά κουνιέται ο κόζμος!

χορευουμε ετσι: :dance:
με πολλες τετχοιες φανταστικες φιγουριτσες ακομα. οταν ειναι κ κυριλε το κλιμα γυρω ειναι αψογο. ^^

ε αμα δε σε εκφραζει ο χορος για πιο λογο να χορεψεις…αμα θες ελα να χορεψουμε iron maiden σε κανα live…εκει μαλιστα

οσες φορες προσπαθησα να χορεψω κατι που δε γουσταρω-μονο για την παρεα- ξενερωσα αγρια…μονο υπο την επιρροια αλκοολ κατι γινεται

Δεν θα το ελεγα. Οι περισοτερες κοπελες κοβουν βολτες και κινηση, οι αντρεσ κοιτανε αλλα δεν πλησιαζουν, και τα πιτσιρικια ναι εκεινα χορευουν δεν μπορω να πω. Η πλειοψηφια χαζευει…
Προσωπικα σε ροκαδικα στη Θεσσαλονικη εχω χορεψει πολυ περισσοτερο απο οποιοδηποτε μαγαζι στην παραλιακη κ επισης εκει ενα μαγαζι ολοκληρο “χτυπιοταν”. Συν το οτι χορευεις με ολουσ τους ξερεις η οχι!!!

Κι όμως… υπάρχουν χώρες έξω που οι System of a Down ας πούμε χορεύονται! Όσο παράξενο και αν ακούγεται. Το ροκ χορεύεται. Εντάξει, όχι τα πάντα προφανώς. Αλλά γενικά αφήνονται στον ρυθμό με μεγαλύτερη άνεση.

:respect::respect::respect:

εννοεις κατι σαν αυτο στο 0:54?

Ανασφάλεια is the word.

Η δική μου γενιά τουλάχιστον είναι τίγκα στην ανασφάλεια. Ένα σωρό πράγματα που παλαιότερα ήταν πολύ πιο κοινά, όπως ο χορός που αναφέρετε, πλέον αντιμετωπίζονται σαν απωθητικά, χαζοχαρούμενα, ηλίθια τέλος πάντων και μερικές φορές gay. Ο αυθορμητισμός χάνεται συνεχώς και αυτό φαίνεται ακόμα και στον τρόπο επικοινωνίας μας με τους άλλους καθώς όλοι προσπαθούμε να είμαστε “κουλ” στον τρόπο που γράφουμε, να καταφεύγουμε όλο και περισσότερο στο ειρωνικό χιούμορ κτλ.

Επειδή κι εγώ ανήκω στην κατηγορία “αγαλματάκια”, αφού ούτε χορεύω ποτέ (ούτε πίνω ποτά αλλά αυτό είναι άλλο θέμα), απ’τη δική μου εμπειρία πρέπει να τονίσω ότι είναι και θέμα προσωπικότητας, εκτός της στάνταρ ανασφάλειας που ανέφερα παραπάνω. Κάποιοι απλά είναι τελείως διαφορετικής πάστας άτομα, πολύ πιο εσωστρεφείς από κάποιους άλλους. Το θέμα είναι πώς θα συνυπάρχουμε με τα άτομα που είναι πιο “έξω καρδιά”.

Βέβαια τον ΧΑΡΝΤΚΟΡ χορό - moshing τον ασπαζόμαστε όλοι, μακριά από (κλισέ) μικροαστικές αντιλήψεις και στερεότυπα :stuck_out_tongue:

Αμε, κάτι τέτοιο. Και το κομμάτι αυτό χορεύεται και με το παραπάνω.

Ο Leviathan πάνω τα λέει πολύ σωστά.

για εμενα πιο εκνευριστικο απο το να μην χορευει κανεις στο μερος που βρισκεσαι ειναι να βρισκεται καποιος στην παρεα που να κουναει τα χερια σου πανω κατω και να λεει συνεχεια ελα χορεψεε και μετα να σε πιανει απο τα χερια και να σε κουναει μαζι του - jesus και γενικα να σου λεει ολη την ωρα μα γιατι δεν χορευεις και να κανει τα παντα για να σε κανει να κουνηθεις λες και εβαλε στοιχημα
#-o

[SIZE=“6”]πριονιααααααααααα!!![/SIZE]
\:D/:dance:\:D/:dance:\:D/:dance:

πρεπει να συγκρατηθεις για να μην χορεψεις σε κατι τετοια!

…με τετοια, εχουμε βαρεσει κατι φρικες με την παρεα… :stuck_out_tongue: