__Δε θα το αναπτύξω, πρώτον γιατί τα πάτε πολύ καλά και έχουν κάνει τα περισσότερα μέλη πολύ ευστοχα σχόλια για το τι φταίει και δεν σηκωνόμαστε πλέον απ’ τα σκαμπό και δεύτερον γιατί έχω μία τάση στο να αναλύω και θέλω να αποφύγω άλλο ένα ποστ σεντόνι
__Οπότε δεν ανακυκλώνω αυτά που πολύ ωραία γράψατε, απλά να σταθώ σε κάτι που διάβασα ότι τα ροκ δεν χορεύονται… χεχεχεχε…
__Οκ, συμφωνώ τρελά με Λου(μ)πεν (:lol:) ότι disco make the legs go ‘round, και συμπληρώνω και καλή οργισμένη τέκνο ή ψίγματα από μουσικές που δε με τρελαίνουν (π.χ. pop ή jungle) όταν είναι μαγικά φιλτραρισμένες όμως, π.χ. Prodigy. Αλλά και με τη ροκ κάνεις παιχνίδι… κάτι blister in the sun σε πάρτυ του ροκιν 3-4 χρόνια πριν (με όλο το μαγαζί να είναι μία σπειρα/τρενάκι και στο σιγανό σημείο όλοι να σκίβουν να βάζουν το δάχτυλο μπροστά απ’ το στόμα “σσσσ” και να λένε ψυθιριστά τους στίχους, μέχρι που ξαναδυναμώνει το τραγούδι και πετάγονται όλοι πάνω και επιδίδονται σε ξέφρενο χορό ουρλιάζοντας “let me go wild”!!) όπου μαντέψτε ποιός έσερνε αυτούς του θεατρινισμούς (χοχοχο) και αν υπάρχουν φωτογραφικά ντοκουμέντα (ευτυχώς καταχονιασμένα κάαααπου μέσα στο φορουμ), κάτι τέτοιες φάσεις σε όσους τις έχουν ζήσει, απαντούν αν χορεύεται και η ροκ .
__Α! και ακόμα ένα κορυφαίο… ήμουν στα Γιάννενα (γενικά, τρελό πάρτυ εκεί, υπήρξε φορά που ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ, ενώ περνούσαμε έξω από ένα μαγαζί με τζαμαρία, άνοιξαν κάτι κορίτσια που ήταν μέσα και μας αρπαξαν, μας έβαλαν μέσα και μας κέρασαν σφινάκια και μας έβαλαν να χορέψουμε ζεμπέκικο που έπαιζε εκείνη την ώρα χαχαχα πολύ αλκόολ!!), και σε μία έξοδό μας σε ένα ροκάδικο, ξεπατωθήκαμε στο χορό (είμασταν 4-5 άτομα). Ειδικά εγώ, βρήκα την χαρά μου γιατί η μία ήταν μία πολύ νεαρή και πολύ ταλαντούχα χορεύτρια και χορογράφος και ειδικά με αυτή χορεύαμε μεχρι τελικής πτώσεως. Και το μαγαζί ήταν ροκάδικό ε (κάτι παρόμοιο κάναμε δις σε ένα άλλο ροκάδικο/μεταλλάδικο) …ε, να μην τα πολυλογώ (άλλο :p), άλλη μέρα, πήγαμε να ακούσουμε live μία τοπική μπάντα που τα έσπαγε (petish fish αν θυμάμαι καλά). μετά το λάιβ γνωρίσαμε τα παιδιά και επειδή ήταν εξαιρετικοί και τους συμπαθήσαμε, τους δώσαμε δωρεάν προσκλήσεις για μία παράσταση (θέατρο), και μας λένε: “α, ωραία, χορευτική είναι η παράσταση ε;” -“όχι θέατρο”, -“α, χοροθέατρο;”, -“όχι ρε παιδιά, θέατρο”, -“α, δεν είστε χορευτές;”, -"…?", -“επειδή σας πετύχαμε προχθες στο τάδε ροκ μπαρ και λέμε, α αυτοί χορευτές είναι” χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :lol:
__Συν πολλά άλλα απίθανα σκηνικά, γιατί, ώς γνωστόν, ο χορός μας φέρνει πιο κοντά και δεν ξέρεις καμιά φορά που μπορεί να σε βγάλει! Γι’ αυτό, αφήστε τις ντροπές (όσο μπορείτε, ένα βήμα τη φορά), feel the beat (or the vibe) γίνετε ένα με την “ομάδα”, AN, AN έχετε ανάγκη μιας μικρής ώθησης απ το αλκοόλ πιείτε “τόσο όσο” αλλά όχι ΠΟΛΥ, και… dance your ass of!!! :dance:
EDIT:
__8.000 respect points στον GRACCHUS!!! Γιέα μπέιμπι, γρούβι!!!