She (Knows)

Έφτασε.

Να τολμήσω να πω, πως ο δίσκος είναι, όχι ένα, αλλά επίπεδα ανώτερο από το ντεμπούτο. Μέχρι και το εξώφυλλο είναι καθηλωτικό και ας κάνει για Opeth της πρώτης περιόδου.

Η Μαρία κάνει μεγάλες συνθέσεις και ψάχνω για το αγαπημένο μου. Αν και για την ώρα, κερδίζει ο “Δρομέας”, το οποίο δίνω πολλές πιθανότητες ν’ αποτελεί παράγωγο της ποιητικής συλλογής του Αργύρη Χιόνη “Ο ακίνητος δρομέας”.
Τα εύσημά μας για την εισαγωγή, στο επίσης τεράστιο “Πίσω αυλή”, όπου τα αρπίσματα αποτίουν φόρο τιμής στο “Perspectivism” των Afformance.
Τέλος (για την ώρα) το πιάνο στο “Της εποχής”, στ’ αυτιά μου είναι κι ένας φθόγγος του Freddie Mercury.

Δε θα τελειώσει αυτός ο δίσκος. Ποτέ.

3 Likes
5 Likes

Χθες κυκλοφόρησε το νέο άλμπουμ από Ethel Cain με τίτλο Perverts.

Όπως έγραψε και η ίδια: Perverts, was initially conceived as a concept album about various types of deviants,

Το μόνο που έχω να γράψω (με μια ''βασανιστική" ακρόαση) είναι πως είναι πολύ τολμηρό άλμπουμ, μα πάνω από όλα και πολύ ΔΥΣΚΟΛΟ.

Perverts still ruminates on distorted desires, but it’s also an exploration of drone and noise, a treatise on what it’s like to watch and be watched, and an aural Rorschach test.

Της το δίνω αλλά πραγματικά δεν ξέρω εάν το ξανά ακούσω, γιατί σε ρουφάει επικίνδυνα μέσα στην δίνη του.

2 Likes

Ερχεται κριτική πολύ σύντομα…

1 Like