*Shels - Plains of the Purple Buffalo

Ξεφεύγουν με την καλή η την κακή έννοια; Γιατί spirit horse & leaving the plains είναι fucking epics!

Με την καλή εννοείται! Στο δεύτερο μισό ο δίσκος απογειώνεται.

& αυτά όταν στο 1ο μέρος έχουμε Journey to the plains, Plains of the purple buffalo 1&2, vision quest & το εκπληκτικό Βutterflies…χμμμ μήπως μιλάμε για αριστούργημα τελικώς;

Πέρασε και δεν ακούμπησε;;;;

Κρίμα, είναι δισκάρα και μάλλον ο,τι καλύτερο στο χώρο του (αν ανήκει κάπου τέτοιο δημιούργημα) για φέτος. Τουλάχιστον εγώ δεν άκουσα κάτι που να το νικάει. Αν έφτιαχνα λίστα, θα πήγαινε 5άδα αεράτα.

Ευτυχώς ξεφεύγει απο τα στενά όρια του post…είναι μια κατηγορία μόνο του.

εξωφυλλο + δισκος = τελειοτης σκετη

Γαμω την αγια πατατα.
Και φετος ειχε δωρεαν μεταφορικα το http://shelsmusic.com/ :x
Καλη ευκαιρια ηταν.

Οσον αφορα τον δισκο κανει πλακα σε οτι κυκλοφορησε στον χωρο φετος.
Γιατι ? Γιατι ειναι χορταστικο,εχει φοβερα τραγουδια,φανταστικη ατμοσφαιρα,
απλους και ελαχιστους στιχους,φανταστικη αποδοση απο ολη την μπαντα
και καταπληκτικο εξωφυλλο.Και σιγουρα δεν μοιαζουν με καμια μπαντα απο
οσες εχω ακουσει.

Σωστός ο Κοσμάς!

Έχει ειπωθεί τίποτες για tour?

Δεν ειδα κατι.
Φανταστικος δισκος για περπατημα στην πολη αργα το βραδυ.
Ειδικα και τωρα στις γιορτες που ειναι αδεια η Πατρα ειναι οτι πρεπει.

Συμφωνώ απόλυτα…πήγε λίγο άπατο εδώ όμως…και το thread, ούτε κριτική, ούτε στις λίστες συντακτών, ούτε πουθενά…Άξιζε λίγης περισσότερης προσοχής…Ελπίζω να βγουν και σε tour… Με plains και sea δεν χάνονται…

Του αφχιέρωσα μια κολακευτικότατη εκθειαστική πρόταση στη ποστροκ/μεταλ ανασκόπηση, μην είσαι άδικος. Journey to the plains, μεγάλη κομματάρα.

Δεν πειραζει, λιγοι και καλοι, το post rock δεν ειναι στη μοδα πλεον. Το γυρισανε στο “indie” τωρα.

Στα του δισκου τωρα ενω στην αρχη μπορω να πω οτι δεν με ενθουσιασε, μετα απο πολλες ακροασεις πραγματικα με συγκλονισε. Δεν ειναι ευκολος και ενας λογος ειναι η μεγαλη διαρκεια του. Χωρις αυτο να σημαινει οτι ειναι υπερβολικος η ξεχειλωμενος.
Μου θυμιζε λιγο το inle των fall of efrafa, που οπως και εκεινος ο δισκος ετσι και αυτος, εχει πολυ περιεχομενο και θα σε αποζημιωσει αμα του δωσεις λιγο χρονο και μερικες προσεκτικες ακροασεις.

Αποψαρα παντα που λεει και καποιος.

Δεν ανέφερα τις ανασκοπήσεις…:smiley:

Αλλά ένα review έπρεπε να γίνει…

Νομίζω ότι το πρώτο μισό σε κερδίζει εύκολα με τις δύο πρώτες υπερκομματάρες…Το 2ο μισό είναι πιο δύσκολο να ανακαλύψεις αλλά αν το κάνεις θα αποζημιωθείς και με το παραπάνω!

οτι πηγε ακλαφτο πηγε…δεν ξερω γιατι?
δυστυχως…

φοβερος δισκος
σου “φτιαχνει” την ημερα στο πι και φι

σταζει το πουστικο.

ενα bump εδω γιατι πρεπει.
το ειχα ακουσει οταν ειχε βγει και ειπα απλα οκ.αμ δε.το ακουω απο προχθες και με εχει γονατισει.ειδικα κατι σημεια με πνευστα ειναι πανεμορφα.
θα ελεγα ομως οτι ειναι δυσκολος δισκος(και καπως μεγαλος σε διαρκεια),αλλα αξιζει καποιες ακροασεις για να ξεδιπλωθει.

kanoun mikrh periodeia sto UK ton ioulh
fuck yeah! :D:D:D

μολις επεστρεψα απο το θρυλικο The Peel
οπου καταφερα να δω αυτην την μπανταρα ζωντανα!!!

Μοναδικη εμπειρια!!
δεν υπαρχουν λογια
3 κιθαρες επι σκηνης, τρομπετα και η φωναρα του mehdi να σε παρασερνει!!!

περιττο να πω οτι η τρομπετα στο conference of the birds ηταν απο αλλο πλανητη

ασχετο αλλα στην μια κιθαρα αναπληρωνε ο peter benjamin των akercocke!!!

οτι ο mehdi ειναι και γαμω τα ατομα!!!
και ειπε οτι εχει ετοιμασει ηδη τον τριτο δισκο
ο οποιος θα ειναι πιο “αγριος”…!!!

Τυχερέ…

Βρέθηκα στην Μόσχα τον Ιούνιο όταν έιχαν ανακοινώσει μίνι περιοδεία στην Ρωσία και και τους πετύχαινα στις 8/6. Τους κρέμασε όμως ο promoter εκεί και αντί για 7-8 ημερομηνίες στην Ρωσία κράτησε μόνο Αγ. Πετρούπολη και Μόσχα που είχαν 10 μέρες διαφορά και έτσι η Μόσχα μεταφέρθηκε ημερομηνία στις 17…Τους έχασα το ξεσταύρι μου μέσα…

Παίζουν video με full shows πάντως…

ναι τα χω δει
ειναι πολυ καλα

ητανε τρομεροι

και αυτο που μου κανε εντυπωση
ειναι οτι οταν του ειπα : μπραβο! εισασταν φοβεροι κλπ κλπ
μου ειπε : το ευχαριστηθηκες? αξιζε που ηρθες να μας δεις?

και μιλαμε ολοι και ολοι στο κλαμπ ειμασταν 50 ατομα!!!

Α ρε μπουστη μου :!: