*Shels - Plains of the Purple Buffalo

Κυκλοφορεί στις 27 Ιουνίου από την Shelsmusic

9,68? κοστίζει το cd μαζί με τα μεταφορικά

Ακούμε το Vision quest εδώ

Άντε μωρη τρέλα επιτέλους…Χθες είχα στο repeat το in dead palm fields…μεταφυσικό post…

Όταν διαρρεύσει μιλήστε άμεσα!

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ!!!

At last που λενε και στο χωριο μου !

Journey to the Plains

Οι troo φανς περιμένουνε να βγει το album βέβαια και δεν ακούνε διάσπαρτα καινούρια τραγούδια.

Ήδη το vision quest στοιχειώνει ενώ το νέο κομμάτι ακούγεται εξαιρετικό…Προβλέπεται πολύ ενδιαφέρουσα κυκλοφορία!

αυτό ακριβώς. τιποτάλλο.

Καινούριο τραγούδι (Plains of the Purple Buffalo - part 2)

Επίσης θα βγει και σε διπλό βινύλιο, preorder εδώ.

Λίγο πάνω από 20? κοστίζει μαζί με τα μεταφορικά στην Ε.Ε.
στηρίξτε όσοι μπορείτε.

Είμαι δουλειά γαμώτο…Όλο λέω ότι βγήκε όποτε βλέπω να έχεις γράψει κάποιος στο thread αλλά και το κομμάτι κομμάτι έχει το μυστήριο του…

Ύπαρχει περίπτωση να το βρω σε κανένα δισκάδικο εδώ Κύπρο η και αυτό θα το παραγκείλουμε απ’ έξω ; :-k Μάλλον όχι εε;

Άμα εννοείς το cd, κοστίζει λιγότερο από 10? μαζί με τα μεταφορικά οπότε και να το βρεις σε κάποιο δισκάδικο δεν νομίζω οτι θα το έχει φτηνότερα.

το journey to the plains
ειναι εκεινη η live κομματαρα που ειχε κυκλοφορησει πριν καποια χρονια στο youtube
που ο τρομπετιστας ηταν ντυμμενος παλιατσος…

Tracklist

1. Journey to the Plains
  2. Plains of the Purple Buffalo – Part 1
  3. Plains of the Purple Buffalo – Part 2
  4. Searching for Zihuatanejo
  5. Vision Quest
  6. Atoll
  7. Butterflies on Luci’s Way
  8. Crown of Eagle Feathers
  9. Bastien’s Angels
  10. Conqueror
  11. The Spirit Horse
  12. Waking
  13. Leaving the Plains

To ψαρι στα χειλη μας ψησατε μωρεεεεε !!!
Αντε βγαλτε το καμια ωρα !

Το album βολτάρει προς Αγία Πετρούπολη μεριά…!

Εχω την εντυπωση οτι ειναι καταπληκτικο :slight_smile:

Με δύο ολοκληρωμένες και προσεκτικές ακροάσεις έχω να πω ότι οι *shels γράψανε πολυδιάστατο album επικών διαστάσεων. Εκληκτικές συνθέσεις και μία απίστευτη διαφοροποίση από ότι υπάρχει εκεί έξω στο λεγόμενο “post metal”. Ντάξει την είχαμε ψιλιαστεί από το Sea of the dying dhow αλλά το Plains νομίζω ότι παίζει μεγαλύτερη ακόμα μπάλα…

και είναι κρίμα να ασχολούμαστε 3 άνθρωποι…

Δεδομένου του γεγονότος ότι το ντεμπούτο ήταν φανταστικό, αυτό εδώ το περιμέναμε πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα. Και τελικά κάποιες μπάντες το’χουν. Πανέμορφο άλμπουμ, με κάθε ακρόαση και καλύτερο ακούγεται, δεν ξέρω αν είναι ακόμα καλύτερο από το πρώτο που είχε σκάσει από το πουθενά και κατέπληξε, αλλά μιλάμε για πολύ πολύ καλή μπάντα. Και σοβαρή.
Ωραίο ποστροκ, καταπληκτικά τα πνευστά, ένας προγκ αέρας και λίγο από Oceansize μεριά.
Αναμενόμενα γαμάτος δίσκος.

Dying θα παίξει review?

Χε, why not.
Πάντως Crown Of Eagle Feathers και γενικώς στο δεύτερο μισό του δίσκου ξεφεύγουν λιγάκι.