Shining (NOR) - Πιο "μπροστά" πεθαίνεις

Πρόκειτε για τους Θεούς / προδρόμους από την Νορβηγία που στέλνουν για βρούβες όλο το πειραματικό μεταλο-ροκο-ποστοκτλ. συναπάντημα από το 2001.

Λατρέψτε…

Official video για το “Φυσάει”:

(δεν βρήκα αντίστοιχο thread και δεν πίστευα στα μάτια μου…)

Σε πρόλαβα εδώ http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=1089330&postcount=173 κι όντως ότι πιο μπροστά από Νορβηγία!

Τέλεια! Νομίζω πως αξίζει όμως δικό του thread. Μια παρακινδυνευμένη αλλά όχι αυθαίρετη πρόβλεψη θα ήταν ότι αυτή η μπάντα θα είναι η μπάντα της δεκαετίας που διανύουμε. Σε έναν τέλεια σάπιο κόσμο. Οπου κυβερνούν τα σκατά.

Τέσπα! Όσο αναφορά το blakjazz το ακούω από την μέρα της κυκλοφορίας του και είναι ότι ποιό συνεπές έχω ακούσει από νέα μπάντα.

2 χρόνια μετά κάθε νότα και στρίγλιμα του σαξοφώνου είναι τόσο αδιάφοροι όσο 50 μεγατόνοι στα αυτιά μου.

Πιο μπροστά πεθαίνεις και φούμαρα, κανένας δε πάει πιο πίσω όμως για να βρει τον πιο μπροστά δίσκο τους.

Μα το Δία,τι είναι τούτοι;;;.Τους ανακάλυψα απο σπόντα(μέσω Enslaved)και απλά με έχουν αφήσει ξερό.Ότι πιο ιδιαίτερο έχω ακούσει τον τελευταίο καιρό.Οι τύποι έχουν επαναορίσει το χάος,είναι οι μεσσίες της ακραίας μουσικής.Τίποτα μόνο σεβασμός και προσκύνημα.

Λοιπόν χρωστάω μια ακόμα απάντηση εδώ, γιατί κάποιοι ίσως υπέθεσαν πως ειρωνευόμουν ή το παιζα έξυπνος με το προηγούμενο ποστ. Περισσότερο παράπονο ήταν, γιατί οι Shining είναι μπάντα που δικαιούτο την αναγνώριση και πριν το διαστημικό Blackjazz. Για μένα το breakthrough τους είναι το In the Kingdom of Kitch you will be a monster, που όπως και τα περισσότερά τους δεν υπάρχουν. Ακούστε λιγάκι.

[B][I][U]Goretex Weather Report[/U][/I][/B]

Στο 3:02 κι έπειτα έχουμε ενδεικτικά μια τελειότητα σε νότες.

Μπορεί να μην είναι τόσο κάφρικο όσο το τελευταίο, αλλά έχει απίθανα πράγματα μέσα. Α και, επίσης για το τρίβια της υπόθεσης, έχει και κομμάτι REDRUM. :stuck_out_tongue:

Κι επίσης, το ομώνυμο είναι στον επόμενο δίσκο, χοχοχο. Το Grindstone είναι και αυτό ένας πανέμορφος δίσκος που σας περιμένει να τον ανακαλύψετε.

[B][U][I]In the kingdom of kitch[/I][/U][/B]

Τέσπα, ακούστε τα και τα άλλα, κι όχι μόνο το Blackjazz, αυτό είναι το ποιντ μου.

Eπίσης να παραδεχτώ πως είμαι μεγάλος άμπαλος, γιατί όταν έπαιζαν στο Roadburn του 10 πέρασα μια βόλτα από την κεντρική που έπαιζαν, χάζεψα λίγο και δεν κάθισα να ακούσω, ανάμεσα στα άλλα που έβλεπα εκείνη τη μέρα. Χαμπάρι δεν τους είχα πάρει τότε γενικά, αλλά νομίζω δεν είμαι ο μόνος.

Α και, όταν οι γυναίκες ξέρουν να κάνουν δώρα.:roll:

[SPOILER][/SPOILER]

Καλα, μην το λες οτι είσαι αμπαλος, δεν είναι το ειδος της μουσικης που μπορει εύκολα να σε κερδίσει συναυλιακα.

ενταξει ειδα τα βιντεακια, δεν μπορω να πω πολλα , δεν ακουσα αλμπουμ κτλ, αλλα τι μπροστα ρε παιδια? καθε φορα που μια μπαντα θα κανει μιξη διαφορετικων στοιχειων στη μουσικη της και θα βαλει και κανα περιεργο οργανο μεσα εχουμε το νεο σουπερ αβαγκαρντ σχημα. τα fisheye και Goretex Weather Report με εψησαν να ακουσω δισκο, στο In the kingdom of kitch με επιασαν χασμουρητα.